Vetem me t mcefme ti . Vish iher t dukshme ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif sot i kam ngjyre t'mcefme...[/qb]![]()
Po ti cdreqin do? Dihet ajo, 7 ngjyra ka ylberi, njeren nga ato.Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Mqs eshte tema "cfare keni veshur ne keto momente?"
Mendova dhe kete tjetren. /pf/images/graemlins/blush.gif Me nje fjale te dihet dhe ngjyra /pf/images/graemlins/laugh.gif E pranueshme do te ishte te dihej dhe forma, lulet, figurat qe jane ne to, etj si keto! /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: Qe te mos ngaterrohemi: Behet fjale per te brendshmet /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe eshte vetem per femrat, tani nqs ka ndonje cun qe do ta thote - le ta thote, por ne radhe te pare gocat. Atehere - Cfare ngjyre i keni?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
:rockband: [/qb]
Ca shonci sot i kom vesh t Zeza . Se mi kishte Nxi Lavatricja brekt ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] dhe une si Tedi por sa pak me te errta /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahhhhhhhh tashi po...prandaj i kisha te errta une se i kisha harru ne lavatricen tane /pf/images/graemlins/laugh.gif thash pse kshu /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ca shonci sot i kom vesh t Zeza . Se mi kishte Nxi Lavatricja brekt ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] dhe une si Tedi por sa pak me te errta [/qb]

Fillimisht postuar nga JIM_MORRISON:
[qb] o parajsa kam kurjozitetin si te rrine,eshte ngjyre e keqe e kuqja........ [/qb]