helibak mucogllava
Primus registratum
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!
lakuriq /pf/images/graemlins/laugh.gif
lakuriq /pf/images/graemlins/laugh.gif
ben mire qe mos ta permendesh te vdekurin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]o mortje jo qe ne pik te mjesit se tani kam hap syt po me bje noj imfarkt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Keshtuu /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]![]()
[/qb]
kjo do pare vetem ne mos ta shifsha surratinFillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Sevap kshu :kiss: me nje puthje te kthej prap ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: [/qb]
Yah right... nice & warm today in Toronto only 1 degre above zero /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Angelina:
[qb]
sot kam veshur kostumin qe me ka dhen natyra ..keshtu qe mbyllini syckat se turp /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po sjell gjyshen e dajes...ajo po qe ka per tu kenoq..Fillimisht postuar nga Angelina:
[qb] po te kete qorra majini hapur fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
:lol: po gjyshem e dajes per cfare do bish re ta nxjerrim per bukuri /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Po sjell gjyshen e dajes...ajo po qe ka per tu kenoq..Fillimisht postuar nga Angelina:
[qb] po te kete qorra majini hapur fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Thone se n'rini pa brek rrite dhe ajo ja kshu si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me mos dal nga tema,une kam vesh nji pale breke per kok te brekve.Te bardha slip,si te kalamojave.. [/qb]