Cfare ngjyre i keni syte?!

leonora

Primus registratum
Re: Cfare ngjyre i keni syte?!

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Pak a shum te shkruar. :rolleyes: [/qb]
Ca eshte "te shkruar" :confused: pa ngjyre :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un i kam ngjyre kafe e celet :cool: [/qb]
Taman ashtu si jau shpjegoj Beli....
Por jane me te bukrit ama /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Genta

Primus registratum

Une i kam ne ngjyren e flokeve, pra te kuqe. ka raste kur me behen ngjyre jeshile e erret, por kjo ndodhe zakonisht ne vere.

Guest

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] Une i kam ne ngjyren e flokeve, pra te kuqe. ka raste kur me behen ngjyre jeshile e erret, por kjo ndodhe zakonisht ne vere. [/qb]
Bambolina dmth ngjyru jeshile te behen kur lyen floket ,apo i ke me rreze :wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Te shkrum i kam edhe un, bah sa e mir jam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si t'i bej edhe un syt e shkrum :rolleyes:

Princi i Bardhe

Primus registratum

Po te them se te gjithe ata qe mi shofin do mi kene fiksim mjafton si pergjigje??????
nejse po them nje pershkrim te larget te reales.:
jeshil + te verdhe + me cerka te bardha..nejse ne diell jane keshtu dmth jeshil ndersa kur jam i merzitur ose ne ambient te mbyllur i kam si kaf...
bo sa veshtire te pershkruar syte e mi...do doja te mi shikonte ndonje dhe ti shpjegonte ne vendin tim... :wink: :angel:

Goca

Primus registratum

Na dulen te gjithe me sy jeshile... :confused:

Une s`e di, s`kam nji pale sy te tjere qe te shof keto qe kam... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hera

Primus registratum

te zinj qenkan spaskan ndryshuar.... na bete te shihemi ne pasqyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Hahahahahh kam mbetur duke i pare edhe une ne pasqyre,por prape sot jane te gjelber se ka diell hej zot ca po heq per te gjete ngjyren.Po me sakte do ishte kaf me cikla jeshile /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Hahahahahh kam mbetur duke i pare edhe une ne pasqyre,por prape sot jane te gjelber se ka diell hej zot ca po heq per te gjete ngjyren.Po me sakte do ishte kaf me cikla jeshile /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ej e di si mendoj une qe ne te dy po te shofim njeri tjetrin ne sy do te shohim syte tane /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princi i Bardhe:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Hahahahahh kam mbetur duke i pare edhe une ne pasqyre,por prape sot jane te gjelber se ka diell hej zot ca po heq per te gjete ngjyren.Po me sakte do ishte kaf me cikla jeshile /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ej e di si mendoj une qe ne te dy po te shofim njeri tjetrin ne sy do te shohim syte tane /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Ide e mire te mos lodhem me :angel:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinda...:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Pak a shum te shkruar. :rolleyes: [/qb]
Ca eshte "te shkruar" :confused: pa ngjyre :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Te shkruar jane syte me shumellojshmeri ngjyrash... zakonisht mbizoteron jeshilja dhe ka neper te pika kafe...shume ngjyre e bukur mund te them...
Ti Flobo, welcome to the "brown eyes club" /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja kshu i kam une ka raste qe me thon i kam syt jeshil /pf/images/graemlins/laugh.gif
Albavina babi ja mbeshtet mamit mi deri ne rez /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

shyqyr zeqo!do te ishte hall po te mos ja mbeshteste babi mamit pastaj! me behet qejfi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] shyqyr zeqo!do te ishte hall po te mos ja mbeshteste babi mamit pastaj! me behet qejfi! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po te behet qefi mi se xheloze ske pse behesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princi i Bardhe

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Ide e mire te mos lodhem me :angel: [/QB][/QUOTE]

edhe une me ate mendje jam :kiss: :kiss: te kam xhan

albavina

Primus registratum

una per veten e ime i kam syte kaf te rrethuar nga nje vize te zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif