CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

ladouce2005

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

/pf/images/graemlins/smile.gif dhe qesha dhe qava me tregimiet e femijerise tende...
Sa shume mund te njohesh nga dikush duke lexuar disa tregime femijerie :book:
:wave:

true confidental

Forumium maestatis

:rolleyes: Jack A$$ nuk qenka shpikje e koheve te fundit , paskemi ketu nga protagonistet e hershem te tij :lol:

ladouce2005

Primus registratum

ka dhe me keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne loznim me shpata druri tek lagja dhe nje shok i joni ka akoma nje vetull me shenje se ishte ne skuadren e gjermaneve dhe e plagosen keq partizanet :lol: me shpata :lol:

mix epokash :devil:

vajze tirane

Primus registratum

kurse una qesh tu u martu qy 7 vjec i mean c'virgjeru :rolleyes: tu lujt doktorrash /pf/images/graemlins/laugh.gif po shyqyr qe "doktorri" smerrte vesh nga ajo pune ene shpetova :smash: :lol: doktorri ishte 8 vjec lol :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Sa keq me vjne kur e mendoj tani, por kur kam qene 7-8 vjec ja kam prere majen e veshit nje cuni ke lagja e tezes sime. As vete se di pse e bena. Ai i gjori sme beri gje mua, por kur e mori vesh mama vet i hypi i nerv qe tezes sime ju desh te me fshihte ne dollap qe mos bija ne duart e asaj tetes!!1 /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa blu

Primus registratum

po e them dhe une nje histori megjithese kam qene femije i mbare, siç thote dhe mami ime.

me siguri kush ka qene ne 8-vjeçare ne nje klase me mua do e mbaje mend,
drejtori i shkolles, Bardhyl Qafa nuk lejonte çunat te vinin me pantallona ne klase, dhe erdhi ne messim per te kontrolluar çunat,tha:
çuna qe te mos kemi llafe s'ka te vini ketu si xhelo, po vini ne shkolle, s'ka nuk pranoje qe te vini ne shkolle me brek(i referohej pantallonave te shkurtra)
-une i thashe me gjysem zeri,-duhet te vini pa brek!po çe do qe e degjoi, me deboi ne shtepi dhe te nesermen mu desh qe te iki me prinderit ne mesim!!! :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga vajze tirane:
[qb] kurse una qesh tu u martu qy 7 vjec i mean c'virgjeru , tu lujt doktorrash /pf/images/graemlins/laugh.gif po shyqyr qe "doktorri" smerrte vesh nga ajo pune ene shpetova :smash: doktorri ishte 8 vjec lol :tipsy: [/qb]
po tani luan me "doktorash" apo ke nxjerre mesim /pf/images/graemlins/wink.gif nqs luan behu ti doktoresha /pf/images/graemlins/wink.gif

T-Tonic, paske qen e prape ti pse sthua, me rri larg /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa mami jot genjeka /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

mbaj mend qe vidhnim antenat e komshive qe i nxirrnin naten dhe i hiqnin ne te gdhire... gjithe problemi ishte se ata nuk kishin se ku te ankoheshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

fuks i vogel S6 :devil:

i vogel ngacmoja shume vajzat ne kopesht duke i ngrejt fustanin dhe ato i thonin edukatores /pf/images/graemlins/laugh.gif kur u rrita e humba ate ves edhe pse vajzat me thonin qe nuk do i thoshin zyshes.. :devil:

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga vajze tirane:
[qb] kurse una qesh tu u martu qy 7 vjec i mean c'virgjeru , tu lujt doktorrash /pf/images/graemlins/laugh.gif po shyqyr qe "doktorri" smerrte vesh nga ajo pune ene shpetova :smash: doktorri ishte 8 vjec lol :tipsy: [/qb]
po tani luan me "doktorash" apo ke nxjerre mesim /pf/images/graemlins/wink.gif nqs luan behu ti doktoresha /pf/images/graemlins/wink.gif

T-Tonic, paske qen e prape ti pse sthua, me rri larg /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa mami jot genjeka /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Flobo, mos u tremb se tani qe jam rritur jam bere shume e mire...nuk jua pres me veshet cunave!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] me siguri i pret ndonje gje tjeter :devil: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Eheeee... :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosa blu:
[qb] po e them dhe une nje histori megjithese kam qene femije i mbare, siç thote dhe mami ime.

me siguri kush ka qene ne 8-vjeçare ne nje klase me mua do e mbaje mend,
drejtori i shkolles, Bardhyl Qafa nuk lejonte çunat te vinin me pantallona ne klase, dhe erdhi ne messim per te kontrolluar çunat,tha:
çuna qe te mos kemi llafe s'ka te vini ketu si xhelo, po vini ne shkolle, s'ka nuk pranoje qe te vini ne shkolle me brek(i referohej pantallonave te shkurtra)
-une i thashe me gjysem zeri,-duhet te vini pa brek!po çe do qe e degjoi, me deboi ne shtepi dhe te nesermen mu desh qe te iki me prinderit ne mesim!!! :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: [/qb]
Ky gogoli me ka dhen dhe mua mesim :mad:
edhe une mbaj mende nje her kur kam qen i vogel po shum i vogel nja 2 muajsh bera nje her cicin ne brek u sa turpe me erdhi nga kalamaqt e tjer te cerdhes /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: me duket se skam vajte hic ne cerdhe me ka ritur gjyshja,, e meqe ra llafi po i jap nje :kiss: gjyshes time te dashur :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

t-tonic una kujtova se je cun, meqe je goce, hajde loz perdite me ne me peta dhe topa-djegsash /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

Goce jam mi zemer....aty me ke perdite tu loz, se per te punu sme punohet hic fare!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

as muuuu :smash:
hajde lozim bashke /pf/images/graemlins/laugh.gif
une jam e para, apo do te shtime tek a cift? /pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

Hajt po te le ty te paren, meqe je dhe pak me e madhe! Te vegjlit gjithmone ne fund... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ju pini uje te paret te pakten...
/pf/images/graemlins/tongue.gif

teab

Primus registratum

Eh,...kete te mire e kemi!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif