CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

ODISEA

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

suckerbet.jpg

Kam qeshur me lot kur e pashe :lol:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: do ta bej dhurate nji kshu qe di ta beje cicin bukur :lol: qe mos t'a perdoresh me lap top-in /pf/images/graemlins/tongue.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] :lol: do ta bej dhurate nji kshu qe di ta beje cicin bukur :lol: qe mos t'a perdoresh me lap top-in /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Bjere, bjere, se po s'ia sula kete... :lol:

AngryDog.jpg

ladouce2005

Primus registratum

mjafton te sjellesh ti ate, se do te kete ngrene ty te parin /pf/images/graemlins/laugh.gif , e me ngelet lap top-i per veten e ime :devil:

SkErDi

Primus registratum

Aragorn ! E mban mend heren e pare fare te treni qe i sule Gentit Xhekun ?

ODISEA

Primus registratum

:lol:
E mban mend, qe sa here kishim kocka, thoshte do ia jap une, qe t'a kete mire me mua? :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

suckerbet.jpg

Ky qeka shume i kulturuar, qente e tjere e bejne ne mes te rruges.... pastaj pune e madhe per nje Lap Top te prishur...bleni nje te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

mire e ke ti Niedlich /pf/images/graemlins/laugh.gif
per te pasur rruge te pastra, hajde veme te gjithe lap-tops neper rreze pemesh, se qente i kane qejf /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Me gjithe keto Lap Tops qe ka Albforumi Arwen kam frike qe nuk do mjaftojne pemet bashke me qente e botes /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Ps: kam frike qe qeni AragorN do shkoj ti lepije (kafshoje) te gjitha Lap Top qe ka pipuar ai klyshi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

SE MORA VESH SHUME MIRE NIEDLICH :smash:
PERKTHEJE PAK PER MUA /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Ti the me lart: Nuk eshte ide e keqe, le te veme Laptop ne rreze te pemeve.
Une ironizova: Nuk mjaftojne pemet dhe qente e botes (jane te paket ne numer) qe te pipojne (bejne pipine) tek te gjithe Laptop e Albforumit (gjasme albforumi eshte plot me Lap Top).
Ironi tjeter: Ai qeni qe ka vene AragorN ne foto, duket aq i eger saqe besoj qe kafshon gjithcka qe gjen ne rruge, dhe po te shohe Lap Top qe te veme ne poshte pemeve di i kafshoje /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe pse aty eshte kenaqur duke bere pipine ai klyshi pak me lart /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Jam a sjam perkthyes i lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif , keshtu si e kam nis do hap nje zyre perkthimi Shqip-Shqip :rockband:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif faleminderit, thank you, danke, merci, grazie /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Ti the me lart: Nuk eshte ide e keqe, le te veme Laptop ne rreze te pemeve.
Une ironizova: Nuk mjaftojne pemet dhe qente e botes (jane te paket ne numer) qe te pipojne (bejne pipine) tek te gjithe Laptop e Albforumit (gjasme albforumi eshte plot me Lap Top).
Ironi tjeter: Ai qeni qe ka vene AragorN ne foto, duket aq i eger saqe besoj qe kafshon gjithcka qe gjen ne rruge, dhe po te shohe Lap Top qe te veme ne poshte pemeve di i kafshoje /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe pse aty eshte kenaqur duke bere pipine ai klyshi pak me lart /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps: Jam a sjam perkthyes i lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif , keshtu si e kam nis do hap nje zyre perkthimi Shqip-Shqip :rockband: [/qb]
Nje perkthyes i mire, merret vesh qe ne fjaline e pare pa qene nevoja t'i rikthehet per sqarim... /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

ladouce2005

Primus registratum

lere mo tjetrin te gezoje :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Mire mi, po s'ishte nevoja te gjuaje me cekic, se na e bere koken xhunge :tipsy:

no_way_TuTo

Primus registratum

Shume mire ta beri AragoRn, bjeri Ashley mos e le me marre fryme se mesohet keq pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif )))

Ps: O AragorN nuk thua shyqyr qe se kemi harruar Shqipen, por direkt ne kritike tine /pf/images/graemlins/tongue.gif , pune e modhe ja bojme qefin vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Meqe ra fjala per mistreclleqe: Aman se me ka zene halli... Jam lidhur me nje vajze Tsheke ka ca dite... Vjen dej te puna me me takuar... Une tani i shkreti ca ti bej qe gocat vine provokojne, apo lejne numrat e telefonit per date :angel: ... ajo eshte nxehur me mua... me thote mos i buzeqesh vajzave te tjera :confused: si tja boj ?? Une e kam per detyrim ti buzeqesh klienteve :cry:

ladouce2005

Primus registratum

vazhdo punen dhe ti Niedlich, rendesi ka biznesi, pa ajo shoqja le te merzitet pak /pf/images/graemlins/wink.gif
edhe Aragorni keshtu e ben :devil:

ODISEA

Primus registratum

degjome mua, mos e ler te vije ne pune :idea:
:tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

po dergon shoqet ajo po s'erdhi vete ore Niedlich, dhe shoqet nga inati i transformojne gjerat me keq, e do te te ike tchek-ja nga duart :goofy: mos degjo Aragornin /pf/images/graemlins/tongue.gif