Ti mos u çudit shume se ke pune me mua, LD dhe helenenFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush o KY/KJO bisou-ja se po na cuditka![]()
[/qb]
Hote re druq si shet men me ate foto aman,ç'mu desh mu me te thon qe ke dal mire se nuk psho mo ti tu u haperdiFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] he e pe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :smash: [/qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] hmmmmmmmmmmmm prit te mendohem se une kam ber shume po gjeja qe kam lan nam kur i kam ren grusht mamit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sapo e pashe...Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]Hote re druq si shet men me ate foto aman,ç'mu desh mu me te thon qe ke dal mire se nuk psho mo ti tu u haperdiFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] he e pe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? :smash: [/qb]
Odisea nje cope arrixhije eshte jo ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mu me pelqe me shume ajo me dhom jashte se mi ke me keq se gardhi jevgjeve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una nuk shes men jo..po ky odhiseja ma kujtoi se e kisha harru!
si m'shofin njerzit rrugve..a thu skan pa nojhere ksi flokesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa cool :lol: [/qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] hmmmmmmmmmmmm prit te mendohem se une kam ber shume po gjeja qe kam lan nam kur i kam ren grusht mamit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]![]()
[/qb]
Ku ke pa jevge me minifun ti me :tipsy:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]Po mu me pelqe me shume ajo me dhom jashte se mi ke me keq se gardhi jevgjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
si m'shofin njerzit rrugve..a thu skan pa nojhere ksi flokesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Oshte ajo qe kur shef foton te tremb se e e ka koken sa nje jastek zbukurimi dhe te tremb druqi /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ODISEA:
[qb]Ku ke pa jevge me minifun ti me :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]Po mu me pelqe me shume ajo me dhom jashte se mi ke me keq se gardhi jevgjeve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL: