CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po pse mo kaq pak gjera paskeni pas bere ne femijerine tuaj?
sa brez i urte ju i riu :tipsy: [/qb]
HO me pra ho .

Rambla

Primus registratum

njehere i kafshova doren keq shoqes time te femijerise, /pf/images/graemlins/frown.gif te cilen e kam akoma shume shoqe . kurse mami asaj sa here me shikon me thote qe kur isha e vogel, e kapja kete te shkreten dhe e perplasja , e shtyja tek muri meqe kjo ishte me e vogel se une /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse njehere tjeter na kishte ardh nje grua ne shpi qe ti qepte nona ime diçka dhe kjo ishte ezmere. une si mistrec kalamo kam fillu duke qajt, ulerit me nerva qe ta perzenim nga shpia se sipas meje ishte jevg . nxirreni jevgen nga shpia - bertisja me te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

kaq per sot /pf/images/graemlins/tongue.gif

najso po s'eshte e vertet qe ne kishim ato mendime te vegjel mi /pf/images/graemlins/smile.gif , keto te vegjlit fare po (adoleshentet e hershem te tanishem) :mad:

I love new york

Primus registratum

me kujtove Rambla zirjet me shoqet.
edhe une jam zi njehere me shoqen time te ngushte te femijerise (qe u be gati 7 vjet qe nuk e kam pare me /pf/images/graemlins/frown.gif )prej flokesh dhe ajo ma ka keputur mua nje shpulle ne surrat ndersa une ika nga fusha e betejes me nje grusht te mbushur flokesh nga koka e saj te cilen e mbaja ne xhep si triumfatore :lol: :smash: :smash:
As vete nuk e mbaj mend pse jemi zene aq shume dhe me vone jemi bere akoma shoqe me te ngushta dhe e kujtonim duke qeshur me te madhe kur flinim over ke njera tjetra.

hot

Hotgirl

vec una kam qon kalamon i urt kur kam qon e vogel /pf/images/graemlins/blush.gif
tash spo mkujtohet hic se ca kam bo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

helen, rambla, dhe une jam zene nje here me nje goce. kam qene ne klase te 7-te dhe ishte dita e fundit e shkolles. po luanim me klasat e 8-ta topa djegsash dhe plasi grushti kot fare. akoma nuk flas me elonen, dhe pse kane kalu nja ca si shume vjet. me e bukra ishte se vellai i vet me gjuante mua, pa e ditur qe ne s'flisnim :angel:

alpacino

Primus registratum

po he pra, trego ndonje gje, se per gallate jemi mbledh

atehere po te them nje te vockel fare(do ju tregoj vetem mistreclleqe vetem ato te shkolles sepse te tjerat eshte me mireqe mos tju them /pf/images/graemlins/tongue.gif )
kur isha ne klase te 6 ne mos gabohem,me qon presori fizikes ne mesim un ate dite nuk kisha mesuar hic fare ky rrinte gjithnje ne tavolinen e tij dhe shkruante gjithmone ne regjister un nji te marr librin njita fut ne xhup.
dhe un filloj te them msimin sapo ky kthente kurrizin nuk e lexoja fjale per fjale se ai do e kuptonte masanej.
cdo gje po shkonte per mrekulli por shoket e shoqet e klases filluan te qeshnin me te madhe dhe ktu presori u nxeh e filloj te pyeste pse qeshni!atehere u kthye nga une e filloi te me shikonte drejt e ne sy,e me thote AL PACINO je ti shkaku qe po qeshin te tjeret?un i pergjigjem qe jo,ateher fillon e me ben pyetje rreth mesimit i drejtuar nga une.
une nuk ju pergjigja te gjitha pyetjeve me gjithate ne fund marr nje 8:shrug:

sweet eda

Primus registratum

u qyqa Al Pacino, kaq ?!!! per kopje kam qene talent, asnjhere s'me kane kap, biles mu siper bankes kopjen dhe hic,asnjeriu si binte ne sy

Seriozi

Primus registratum

" CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ? "
Yhyyyy sa t'dush mo.
Ja nji p.sh:luanim me shigjeta para pallatit (tek 55 mo /pf/images/graemlins/laugh.gif ),ne mes te pallatit kishte nji shtylle druri elektriku,aty ishte fshehur nji nga keta qe po luante po qe nuk ishte ne skuader me mu,une isha futur ne nji shkalle dhe nga kati dyte i shkalles i gjuaj me shigjete ketij,po do ti qe per dreq (per dreq them tani une se atehere ohohooo sa jam gezuar /pf/images/graemlins/laugh.gif )shigjeta i ngulet mu ne vesh ketij,dhe m.q.s. ai ishte ngjesh mbas kesaj shtylles se drurit shigjeta çpon veshin dhe ngulet dhe ne shtylle.Te degjoje te bertiturat e ketij nga dhimbja o nene o nene :lol: ,edhe te tonat(ekipit tone) nga gezimi /pf/images/graemlins/laugh.gif .Dolen nja dy doktora qe kishim ne ne pallat qe i ben derman se ndryshe aty kishte per t'ngel var tek shtylla.Edhe sot e kesaj dite i ka ngel veshi shenje.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] " CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ? "
Yhyyyy sa t'dush mo.
Ja nji p.sh:luanim me shigjeta para pallatit (tek 55 mo /pf/images/graemlins/laugh.gif ),ne mes te pallatit kishte nji shtylle druri elektriku,aty ishte fshehur nji nga keta qe po luante po qe nuk ishte ne skuader me mu,une isha futur ne nji shkalle dhe nga kati dyte i shkalles i gjuaj me shigjete ketij,po do ti qe per dreq (per dreq them tani une se atehere ohohooo sa jam gezuar /pf/images/graemlins/laugh.gif )shigjeta i ngulet mu ne vesh ketij,dhe m.q.s. ai ishte ngjesh mbas kesaj shtylles se drurit shigjeta çpon veshin dhe ngulet dhe ne shtylle.Te degjoje te bertiturat e ketij nga dhimbja o nene o nene :lol: ,edhe te tonat(ekipit tone) nga gezimi /pf/images/graemlins/laugh.gif .Dolen nja dy doktora qe kishim ne ne pallat qe i ben derman se ndryshe aty kishte per t'ngel var tek shtylla.Edhe sot e kesaj dite i ka ngel veshi shenje. [/qb]
edhe them une qe jam robin-hud /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

najso o kopjace /pf/images/graemlins/laugh.gif
una kam qene goc e mire, s'kam pas kopju. me teper per kokefortesi se sa per ndershmeri. po e kam pas lene mesimin qe ne klase te 6. genjeja si dreq vetem e vetem qe te beja ndonje dite pushim, kohe hurmash sidomos, e ja mbathja ke gjyshja, qe nuk e kam me /pf/images/graemlins/frown.gif , dhe rrija maj hurmes deri sa me pellciste barku /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Leri mos mi kujto Hurmat, se mbaj mend qe ishte dasma e xhaxhait tim, dhe mami me kishte qepur nje bluze bojeqielli me qendisje e mban mend si kane qene atehere me menge me xhufka, gjithe qejf se isha bere mbesa me lule me e bukura, une si e "urte" qe isha shkoj tek komshiu ne maje te hurmes, edhe haja apo s'haja hurma per qejf te tim, ata me kerkonin mua se kishte ardhur koha te iknim te merrnim nusen, me gjeten dhe une nga nxitimi, e bera bluzen gjithe njolla, edhe ne fotografi kam dale me bluze me njolla :lol: :lol: :lol:

Kollarja

Primus registratum

kur ishim te vegjel, ne dimer kishim ftohte dhe vendosem ne kalamajt me flejte afe oxhakut, kur nga mesi nates çohemi te lebetitur nga uji i ftohte, dhe ulerimat e gjyshes, po çohuni mor kopila se u dogjet si mite.
Jorgoni kishte marre flake dhe ne kishi djeg pupat dhe po digjeshim vete. :lol: :lol:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] " CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ? "
Yhyyyy sa t'dush mo.
Ja nji p.sh:luanim me shigjeta para pallatit (tek 55 mo /pf/images/graemlins/laugh.gif ),ne mes te pallatit kishte nji shtylle druri elektriku,aty ishte fshehur nji nga keta qe po luante po qe nuk ishte ne skuader me mu,une isha futur ne nji shkalle dhe nga kati dyte i shkalles i gjuaj me shigjete ketij,po do ti qe per dreq (per dreq them tani une se atehere ohohooo sa jam gezuar /pf/images/graemlins/laugh.gif )shigjeta i ngulet mu ne vesh ketij,dhe m.q.s. ai ishte ngjesh mbas kesaj shtylles se drurit shigjeta çpon veshin dhe ngulet dhe ne shtylle.Te degjoje te bertiturat e ketij nga dhimbja o nene o nene :lol: ,edhe te tonat(ekipit tone) nga gezimi /pf/images/graemlins/laugh.gif .Dolen nja dy doktora qe kishim ne ne pallat qe i ben derman se ndryshe aty kishte per t'ngel var tek shtylla.Edhe sot e kesaj dite i ka ngel veshi shenje. [/qb]
:lol: kot s'them una "kinema 55-sa" :lol:

ladouce2005

Primus registratum

ne tirane ka pas rene bore shume rralle, besoj se e mbani mend. ne 88, ra me ne fund bore dhe mbajti nje dite...qe ishte maksimumi andej nga anet tona. ne si femije te etur per bore, dolem duke luajtur si te cmendur. une trimja, nuk i vija dorezat, sepse e kapja boren me kollaj me duar te zhveshura, dhe kur e zhyta doren ne bore, me mbeti nje llokem gisht ne nje cope qelqi te nje shisheje te thyer, dhe nuk po e merrja vesh se perse topat e mi te bores ishin te kuq...kur i ke duart te ngrira akull, nuk ndjen gje, por ama kur shkova ne shtepi dhe u ngrofa, me dhimbte shume gishti, dhe akoma e kam shenje :cry:
megjithate, u kenaqa duke luajtur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una hala ne femijeri jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shotja ne boten e cudirave :lol:

bambina.jpg

valbona braho

Primus registratum

:tipsy:kurse une mbaj mend qe kur isha e vogel 6 vjeç isha vetem me vellain tim me te madh se une ne shtepi dhe po luanim me top thyeva pa dashje pasqyren e tualetit te mamit,vellai si me i madh qe ishte me zhdepi ne dru dhe une si femije "i urte" qe kisha degjuar shume gjera perjashta,siç isha duke qare e shava ate "nga mami" dhe ai filloi te qeshte sepse nuk e priti.

Genta

Primus registratum

Une s'kam bere gjera te keqija. Kam qene goce e mire, e urte, luaja vetem me kuklla dhe u bindesha prinderve. :angel: Te gjithe prinderit e tjere me donin shume. :rolleyes:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] Une s'kam bere gjera te keqija. Kam qene goce e mire, e urte, luaja vetem me kuklla dhe u bindesha prinderve. :angel: Te gjithe prinderit e tjere me donin shume. :rolleyes: [/qb]
kot skam then uen qe ti je vajz per shpi /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb] Une s'kam bere gjera te keqija. Kam qene goce e mire, e urte, luaja vetem me kuklla dhe u bindesha prinderve. :angel: Te gjithe prinderit e tjere me donin shume. :rolleyes: [/qb]
Se mos i ka thene mamaja ime mamase tende te Hyjne per shkjese moj ... /pf/images/graemlins/laugh.gif