CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

sweet eda

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

a thua al pacino te jesh ai i verteti ti???? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] ik o ti shoku belulit se sa here vjen, nji rresht shkrun :tipsy: :smash:
ne po, ja shtuam famen belulit duke treguar dicka /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ca te Tregoj Tjeter une i shkreti une kam qene Cun i mire . 2 gure bashke i lija gjithmone .

ladouce2005

Primus registratum

po mo po, dukesh ti cun i urte. dhe ktu nga dy llafe i len gjithmone :smash:

hot

Hotgirl

una hala ne femijeri jam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

shoteeeeeeeeeeeeeeeee ene une i bie qe ti beim te dy ne mistreclleqet /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

po pse mo kaq pak gjera paskeni pas bere ne femijerine tuaj?
sa brez i urte ju i riu :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

eh ladouce, me ca do loznin mi goc, kto e kan pasur mendjen me gjujt njeri-tjeterin, kur kemi qene neve femije ishim cuna goca bashke, nderkohe qe keta, qysh 10 vjec e kan mendjen tek B/F or G/F...you know. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] po mo po, dukesh ti cun i urte. dhe ktu nga dy llafe i len gjithmone :smash: [/qb]
PO aq . NJe PAk 2 SHume THot Pipelli ...

valbona braho

Primus registratum

Komplimente per temen ai qe e ka hapur!
Kurse une mbaj mend qe kur kam qene e vogel kam zhdepur ne dru keq fare shoqen time me te ngushte,dhe qe i kishim shpite perballe,sepse me vinte inat qe nuk i thoshte mamit tim teta dhe babit xhaxhi por i therriste me emra,e kam rraf aq shume sa qe mbas nje ore ka ardh vllai vet dhe me gjeti mua qe e kisha vene ate poshte vetes dhe me te dyja duart i terhiqja floket,sa pashe ate qe erdhi ja kam fut nje vrapi te shpia ime dhe e mbylla deren me çeles qe te mos hynte.
Kam bere dhe shume gjera te tjera fshehtas prinderve kur isha vetem 14-vjeç sepse dilja me nje "shok" qe sot eshte i fejuari im,p.sh ikja ne 8 te mengjesit dhe vija ne 10 te darkes,
pasi haja 100 te shajtme dhe ndonje shpulle flija gjume si qingj sepse e dija qe te njejten gje do e beja prap,e shume te tjera te llojeve te ndryshme.

ladouce2005

Primus registratum

kurse une, kur isha ne vit te pare gjimnaz, nuk me linte babi te shkoja ne plazh me klasen, se kishte hall se mbytesha, ngaqe femije i prape dmth.
e une, e mbushja canten me librat e shkolles, i vishja rrobebanjot qe ne darke dhe flija me to, e te nesermen ne mengjes i hipja autobuzit me klasen e ja mbathja ne durres /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur kthehesha nga ora 6 mbasdite, ishte bere nami nderkohe neper lagje duke me kerkuar. babi im qe me shifte te skuqur si spec nga plazhi, me pyeste:
babi-ku ishe?
une pa me dridhur qerpiku-ne plazh!
babi-po kujt i more leje?
une-asnjerit?
babi-po pse?
une-se e di qe ti thua gjitmone jo?
babi-po e kishe provuar ti njehere.
une-mire, heren tjeter! me fal!
babi-mire, mire. ik lahu tashi dhe hajde se flasim kur te dalesh nga dushi.
dhe si perfundim, hanim te tere darke, shikonim tv dhe flinim, sikur s'kishte ndodhur asgje.
s'me kane prekur ndonjehere me dore ata, prandaj terbohesha une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

faleminderit per komplimentin biork /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] eh ladouce, me ca do loznin mi goc, kto e kan pasur mendjen me gjujt njeri-tjeterin, kur kemi qene neve femije ishim cuna goca bashke, nderkohe qe keta, qysh 10 vjec e kan mendjen tek B/F or G/F...you know. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:mad:
pino.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

po pse mo kaq pak gjera paskeni pas bere ne femijerine tuaj?
sa brez i urte ju i riu
ah ah kaq pak gjera e thua ti,brezi im ishte nje nga brezet me te prape dhe...? :wink: :wink:

ladouce2005

Primus registratum

po he pra, trego ndonje gje, se per gallate jemi mbledh /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

al pacino paska qejf t'ja nxirrke llafet me grep....po fol o i ururar se kushedi se c'do tregosh, ja ato prapslliqet e lagjes, qe kemi bere te gjithe kur kemi qene kalamaj.
sot me eshte kujtuar kur benim pastrimin e klases, pas mesimit, dhe ne kete periudhe fillonte edhe rregullimi i klases per Vit te Ri, dhe neve gocat lanim xhamat, zysha duke na shajt se nuk i lanim si duhet:
"goca hajt lajini mire, jo vija-vija"
una:- zyshe pa he sill njehere ate gocen tate, t'a shofim si i lan
ajo-moj ti mistrece qe s'te rri goja rehat se t'a rregulloj une ke jot eme...
per dreq mami im e kishte shoqe....dhe i thoshte me verte debilja, edhe une qe ne sy te zyshes i thoja mamit,: e pra pse ti lajme vetem neve, pse s'sjell gocen e vet ajo?...mami mua me shenja qe t'a mbyllja gojen.

darma

Primus registratum

Ama c'me keni kapur kete teme po t'ia filloj zor se do mund te ndalem megjithate kur e pashe mu kujtua:isha vetem 6 vjec kur babai kishte sjelle per here te pare nje dhi ne shtepi per ta therur dhe une me djalin e xhaxhait menduam se ajo qe nje dhi femer por nuk qe dhe aq e bukur si vajze qe isha me shkoi nder mend ti beja tualet dhe mora buskuqet e mamase tualetet dhe deri sa i mbarova nuk kishte derman kur me pa mamaja te gjeja vend e te futesha apo nuk ishin dhe me pakice tualetet ne ate kohe :shrug: :wave:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: :lol: darma s'kam degjuar ndonjehere ti besh tualet dhise :lol:

najso, c'me kujtove me xhamat /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne 8-vjecare, i lanim dhe ne xhamat ne pastrim. kam pas nje goce ne klase qe bente gjithcka per te rene ne sy, dhe pse ishte me e bukra e s'kishte nevoje, budallacka, bente nga gjerat me te cuditshme. duke lare xhamat nje dite, e theu xhamin dhe e cau doren me qellim. nuk i pushonte gjaku, dhe ajo as nje pike lot nuk derdhi :eek: por ne ja hudhem pergjithmone larjes se xhamave, me vendim te drejtorise /pf/images/graemlins/laugh.gif