CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] douce po kambalet i man mend, me fundet me pala si te ambres????,
peshko kur kane qene ato rremujat s;kena pas dale o vlla ne rruge po ikshim nga oret e mesimit ene ket dojshim mezi prisnim te mbaronte shkolla edhe o burra neper fusha e sportit, duke lujt basketboll, apo futboll. [/qb]
Nuk dilshim ne rruge,por ne oborrin e shkolles edhe atje bojshim rremuje kot rrofte sebepi... [/qb]
Na mer ti avash PSe nuk thu qe ke qen Ke shkolla e Riedukimit se ke ajo e Edukimit nuk t merrshin persiper aq I mire ke qene ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] peshkataro GREAT FAMILY :thumbsup:
i pashe ato qe kishe vene atje tek grupi /pf/images/graemlins/wink.gif
nga ke qene se u be gjate qe s'jemi folur?
najso, peshkataro, une kthehem per nja gjysem ore se duhet te ushqehem pakez /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
:kiss:
Thnx yllo.
Edhe ushqehu mire,me shume se sa per 2 /pf/images/graemlins/wink.gif
Une kendej kam qene,por s'kam qene shume aktiv.Mo teper duke u marre me gjojna te tjera edhe sjam futur shume ne forum.Kur je kthyer ti mbas gjys ore,kushedi sa ka qene ora ktu :sleep:

hot

Hotgirl

cmka mor molli me ju qep ka mrapa plakave t'pallatit ne gjushes time ne tja fusja i dor xhiro per ne shen'a vlash e ku di una se si i shkruhet emri /pf/images/graemlins/laugh.gif
mka mor ne molli me zbrit me asolloj me guzhineta ka rruga viles /pf/images/graemlins/laugh.gif
mka mor molli me ja hy ne iher me patina piramides :lol: ca qefi ri none!!
mka mor molli me bo Miss Pallati :lol: plasa 3 vjet derisa e fitova me fuston nusesh :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

he mi cerr egoist, se s'na tregove asnji nga fotot e fundit :smash:
ke rrugica trenit, ku jam rrit una, tek gjyshja ime dmth, benim qejf me karroca me guzhinjeta, ne pisk te vapes, deri sa na dilte nonjoni dhe ulerinte se i lejshim pa gjume :lol: po daja im ka qene trim dhe mu s'me lunte njeri :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] he mi cerr egoist, se s'na tregove asnji nga fotot e fundit :smash:
ke rrugica trenit, ku jam rrit una, tek gjyshja ime dmth, benim qejf me karroca me guzhinjeta, ne pisk te vapes, deri sa na dilte nonjoni dhe ulerinte se i lejshim pa gjume :lol: po daja im ka qene trim dhe mu s'me lunte njeri :rolleyes: [/qb]
Na mi ti avash a thu se je cun qe na permen Karrocat me Guzhineta . A thu se ke shku ke NIsheraku ene ke gris Kanatjere ene pantallona tu u zhgarravit Mureve ose ke shku ke Uzina Dinamo me mor Gomina per Kushinetat mos me bo zhurme qe mos t cajshin drrasat komshinjt ...

ladouce2005

Primus registratum

vallaj tedo t'gjitha i kam bo :devil:
kam qene si cun i keq :shrug:
kam pas dite me e bo vete karrocen /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe tashi rrezik mund ta bej. me gura i ngulshim gozhdat n'ven t'cekicit, se s'na e mbante t'merrnim veglat e baballareve se plaste :smash:
gjunjet e mia kane qene per ekspozite ne ato kohera :rolleyes:

sweet eda

Primus registratum

eh leri gjunjet, gjak i gjalle... douce po ate lojen me shallat e pionerit e man mend, qe i eprdridhnim edhe i gjuanim njerezve ne rruge apo kalamojve ne shkolle, apo sec doli nje version neper korridiret e shkolles, qe u venim rradhazi neper korridor, edhe sapo te kalonte ndonje e shtyni sa ne nje ane ne tjetren...kalamoj mi mo c'pret

hot

Hotgirl

po kur bom ihere kacolle mer amoni /pf/images/graemlins/laugh.gif u mlodhem kalamojt,mlodhem ene drrasa kartona ene plasmasa ene buk peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif ene ja nisem tuj ngul gozhdat me gura :lol:
ca qefi ri noneeeee :tipsy:

douce,fotot si kam la hala ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

sinqerisht kur mendoj si e kemi kalu ne femijerine kam nostalgji (nuk e krahasoj veten me ju up 20 se e di qe jam me e vogel, por prap si prap jo si keto te hujet si mosha ime). nuk e di u bente vertet gallate, dilje, luje jashte me kalamajt e tjere, kurse keto femijet tani jane per te ardh keq. rrine gjithe diten duke pa televizor ose duke lujt computer...sa femijeri e trishtushme /pf/images/graemlins/frown.gif

me kujtohet kur kam qene e vogel, si çun qe isha me çunat & gocat (mgjth te pakta ishin gocat qe ja mante :devil: ) hypnim siper kalas ne durres, sidomos tak muri qe rrethon qytetin tek pjesa afer detit. mami im u xhindoste kur me shihte aty :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] kristina, ke spiunuar ndonjehere te edukatorja nje shokun/shoqen tende :rolleyes: per dicka te "keqe" qe ka bere [/qb]
i sa i keq ti por kjo squhet mistrecesi por ligesi :smash: une se kam bere ndonjhere kete po ti e ke bere e? :devil: [/qb]
une te spiunoja eee :eek: jooooo asiher :angel:

p.s. mistrecesi :confused: :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] vallaj tedo t'gjitha i kam bo :devil:
kam pas dite me e bo vete karrocen /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe tashi rrezik mund ta bej. me gura i ngulshim gozhdat n'ven t'cekicit, se s'na e mbante t'merrnim veglat e baballareve se plaste :smash:
gjunjet e mia kane qene per ekspozite ne ato kohera :rolleyes: [/qb]
KU e ke pas shpin ti mi qe ste kom pa Una ...

jona20

big bum bam...

Une kam qene shume zevzeke kur kam qene e vogel, te pakten me c'me thone...une aty bazohem.

Vesi me i poshter qe kam pas...haja me dhembe,por vetem nqs dikush me ngacmonte e me puthte me zor...nje person i ka akoma shenjat e dhembeve te mi edhe pas shume vjetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] Une kam qene shume zevzeke kur kam qene e vogel, te pakten me c'me thone...une aty bazohem.

Vesi me i poshter qe kam pas...haja me dhembe,por vetem nqs dikush me ngacmonte e me puthte me zor...nje person i ka akoma shenjat e dhembeve te mi edhe pas shume vjetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shyqyr skom shenja n Trup ... Vetem Nje Karamelje ene i gjoje t Vjeter qe m 90 ...

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] vallaj tedo t'gjitha i kam bo :devil:
gjunjet e mia kane qene per ekspozite ne ato kohera :rolleyes: [/qb]
KU e ke pas shpin ti mi qe ste kom pa Una ... [/qb]
TEDI shpin e kam pas tek kinema dajti, po kam pas nejt shume tek gjyshja tek treni. po ti ku e ke pas shpine?

Florus

Forumium maestatis

Njehere kemi qene ne klase. Nje shok imi kishte marre radion me vete dhe po degjonte muzike me kufje (earphones) ne oren e mesimit bashke me nje shok tjeter. Meqe spo me linin mua te degjoja, nji tja heq kufjen nga vendi, kur te kercet muzika ne mes te mesimit /pf/images/graemlins/laugh.gif zysha hapi syt naaaaa :eek:
pastaj ne takim me prinder kuptohet se ca hoqem :smash: :devil:

bolonjezja

Primus registratum

I LUMT DORA MESUESES....SI S'ME KERKOI DHE NJE DORE MUA XHANEM??? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

Florus

Forumium maestatis

Jo mi ca msusja ajo ishte si shkop per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif leqe skishte kuptu gjo se kush nga ne e kishte bo :devil: po ata te shpis thuj /pf/images/graemlins/frown.gif pse ti ishe gati te jepje kontributin tend eee /pf/images/graemlins/tongue.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

me kujtohet nje rast ne klase te pare(ka qene akoma koha komunizmit atehere)dola ne derrase te zeze dhe fillova te shkruaja me te majten(vetem me ate dija te shkruaja) .me vjen zysha nga pas me nje shkop qe mbante ne dore dhe me gjuajti aq fort sa me ngjiti dora ne derrase.prej kesaj ngjarjeje mesova te shkruaj me te djathten...nga halli. :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

nemesis keshtu ja kane bere dhe motres time. /pf/images/graemlins/frown.gif
e shkreta, vetem shkruan me te djathten, se gjithcka e ben me te majten. goca vet i ka ngjare, dhe kur erdhi mami jone, nuk donte t'a linte te shkruante me te majten :smash:
po motra ime nuk e zgjati shume dhe mbesa shkruan dhe ben gjithcka me te majten tashi /pf/images/graemlins/smile.gif
cfare budallalleqesh kemi pas dhe ne...eshte njesoj ne vendet e lindjes se kam ca shoqe qe kane pas te njejten eksperience :shrug:

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] Une kam qene shume zevzeke kur kam qene e vogel, te pakten me c'me thone...une aty bazohem.

Vesi me i poshter qe kam pas...haja me dhembe,por vetem nqs dikush me ngacmonte e me puthte me zor...nje person i ka akoma shenjat e dhembeve te mi edhe pas shume vjetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shyqyr skom shenja n Trup ... Vetem Nje Karamelje ene i gjoje t Vjeter qe m 90 ... [/qb]
gjysma te keqes /pf/images/graemlins/smile.gif