CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

sweet eda

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

dhe kur kemi vesh per here te pare blujeans, qe ishin si kartona, e te thanin byckat nga te ftohtit, apo ato orat e bardha elektronike, apo atletet e bardha, papapappa yje mo mos e pyet une kam qene ne klase te 8-te atehere.

assassino26

Primus registratum

Tedi s'ka asgjo per te thone,po ja fut kot se ne femijeri ka qene i denuar me 20 vjet burgim te perjetshem.S'ka nja 2-3 vjet qe ka dale edhe si ka dale koha me bo akoma shejtanlliqe

ladouce2005

Primus registratum

najso na kujtove atletet...
u terbun robt e shkrete, 2000 leke pala. i vishnim deri sa griseshin, se dhe mall koti, dhe i qepnim me filispanje qe te mund ti vishnim sa me gjate.
kam pas nje shoqe, Irena, qe na gjente filispanjen, se po te ishte e tejdukshme, nuk te dukej kepuca e qepur, te shkretet neve :rolleyes: cfare rinie /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] me fillu me gallatat e shkolles, nuk mbaroj une...
sa m'ka marre malli :wub:
une isha ne vit te pare kur filluan mitingjet, greva e urise, etj etj dhe ka qene periudhe e ndritur per ne kalamjte qe se kishim idene ca po ndodhte /pf/images/graemlins/laugh.gif 14 vjec mo... [/qb]
ehhh

e ma men kur dilshim edhe ne bojshim greva ka qefi i modh se sdishim as ne ca te kerkonim.
TE shkolla ime bertisnim per drejtorin.
Ja kam harru emrin tashi,po dojshim me e bo president /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

peshkataro GREAT FAMILY :thumbsup:
i pashe ato qe kishe vene atje tek grupi /pf/images/graemlins/wink.gif
nga ke qene se u be gjate qe s'jemi folur?
najso, peshkataro, une kthehem per nja gjysem ore se duhet te ushqehem pakez /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

sweet eda

Primus registratum

douce po kambalet i man mend, me fundet me pala si te ambres????,
peshko kur kane qene ato rremujat s;kena pas dale o vlla ne rruge po ikshim nga oret e mesimit ene ket dojshim mezi prisnim te mbaronte shkolla edhe o burra neper fusha e sportit, duke lujt basketboll, apo futboll.

bolonjezja

Primus registratum

po ju paskat qene te medhenj more ate kohe.... :eek: une kam qene ne kopesht,dhe nuk i mbaj mire mend ato kohera,por jo ato qe beja une ne kopesht....Une kam qene komandantja e kopshtit dhe kom pas qejf t'modh sidomos me rraf te tjeret....ene cunat...ca gallate!!!!!! :lol: :lol: :lol:
me e cuditshmja tani eshte qe dhe tani me ka marre malli te rraf....dhe e kam gia ne shenjester njerin.... :smash: :smash:

Florus

Forumium maestatis

:eek: :eek: Rein te kam shuuuume xhan :kiss: :kiss: se merr me mend sa :wub:

bolonjezja

Primus registratum

he frika,frika....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ca ben..... :smash: :smash: :smash:

ladouce2005

Primus registratum

najso une e kam rujt fundin me pala /pf/images/graemlins/laugh.gif
me tiranda dhe kemisha te bardha :lol: cfare qypesh kemi qene qe kopjonim gjithcka...
po corapet deri tek gjuri lart i ke harruar?
para se te dilte ambra, kemi pas jugosllavin, me lepa brenen me lee cooper te came tek gjunjet, dhe ne ashtu i benim e me kane nxjerre para qemalit njehere...isha vetem 14 vjec :mad: sa kisha shku n'gjimnaz, e me tmerruan kafshet komuniste :smash:
po i iku moda shpejt sllavit, sa ja nisem me taljont pastaj.
aman mi e mban mend europa 91?

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] kristina, ke spiunuar ndonjehere te edukatorja nje shokun/shoqen tende :rolleyes: per dicka te "keqe" qe ka bere [/qb]
i sa i keq ti por kjo squhet mistrecesi por ligesi :smash: une se kam bere ndonjhere kete po ti e ke bere e? :devil:

sweet eda

Primus registratum

[qb] najso une e kam rujt fundin me pala /pf/images/graemlins/laugh.gif
me tiranda dhe kemisha te bardha :lol: cfare qypesh kemi qene qe kopjonim gjithcka...
po corapet deri tek gjuri lart i ke harruar?
para se te dilte ambra, kemi pas jugosllavin, me lepa brenen me lee cooper te came tek gjunjet, dhe ne ashtu i benim e me kane nxjerre para qemalit njehere...isha vetem 14 vjec :mad: sa kisha shku n'gjimnaz, e me tmerruan kafshet komuniste :smash:
po i iku moda shpejt sllavit, sa ja nisem me taljont pastaj.
aman mi e mban mend europa 91? [/qb]
aman mos ma kujto ate gocen qe kercente apapapap, qe nji e dy dilte para bujar qamilit..mini-t deri ke rreza e ****** , se imitonin italianet. ndersa sa per pantallonat, mu mi solli xhaja nga italia kshu te grisme dhe ne fillim s'me lente mami me i vesh e ke pas parasysh ti mo mamat ne ate kohe, jo se thone goca e filanes ka vesh khsu gjojnash, pastaj nga modeli i jeans-eve te grisme na dolen te famshet streçe...bir nona debilet me strece

Kollarja

Primus registratum

Me ka marre malli me rreshqit me patina nga Vila

Po kur mbajshim 4-5 çuna nga mbrapa dhe ndalojshim karrocen e druve te Harunit qe kishte nje kale te qelbur dhe ja kishte vane emrin Totila
Kur ndalonte karroca Haruni kthente koken mbrapa, ça me pa, nje tuf horrash tu majt karrocen mbrapa
Fillonte me na sha, dhe ne i thoshim
-Me i bukur kali se karrocieri
Nje dite nje t'marre nje dru Haruni e na e vertit neve, ne u hapem dhe kur ja ka fut xhamit te Farmacise 2X3 m, cope-cope, dolen me vrap farmacistet perjasht nga frika

sweet eda

Primus registratum

po ke piramida ke qene noiher me patina ti kallare????

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] tedo po ktu i kemi fletet me bollek e pa leke, keshtu qe na trego ca gjera se na behet qejfi /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ok PRa po filloj kur kom qen i vogel m Kopsht . NUk hiksha m kopsht ene shkojsha ke shpiat e shokve t mi ene hajshim HUrma . PRovojshim HUrmen e Pare masnej Kalojshim ke ato t komshiut Hyp ke Hurmat tona po hajshim t komshiut se ishin mo t Mira Farzeza . MAsnej dites tjeter n Kopsht i thojshim edukatores Ishim semure . Ose lozshim me gocat ene i kapshim prej Fustani ene i shifshim breckat nese i kishin me Lule apo t Bardha ene veshi na rritej i centim sa her qe na shifte edukatorja . Masnej tu u rrit Tu u Letu Ka trut . HIkshim anej ka Sauku me vjedh Kumllat e Fermes e cere t gjejshim anej . THyjshim xhomat e Shpis Pionerit t Trikotazhit . Vidshim KOpaca n Autobus qe iher kom honger i shpulle qe o zot o zot . Mire qe ja kputa te gjitha kopacat Treleksha t Pardesyse po desha ene KOmcat 4 t xhaketes . Ke komca e parafunit e pa ai robi ene ma hapi krahun po shyqyr qe ishte stacioni ene hika me vrap ene pse faqja ime kishte marre Nje Ngjyre Romantike Trendafili t Kuq Flake ... Do mo ???????'

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] po ke piramida ke qene noiher me patina ti kallare???? [/qb]
Un atje se ene e kom 5 min larg shpis i kom gris nja 2 here pantallonat tu rreshkit ka maja e piramides ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] douce po kambalet i man mend, me fundet me pala si te ambres????,
peshko kur kane qene ato rremujat s;kena pas dale o vlla ne rruge po ikshim nga oret e mesimit ene ket dojshim mezi prisnim te mbaronte shkolla edhe o burra neper fusha e sportit, duke lujt basketboll, apo futboll. [/qb]
Nuk dilshim ne rruge,por ne oborrin e shkolles edhe atje bojshim rremuje kot rrofte sebepi...

ladouce2005

Primus registratum

ke piramida zbritsha shkallet me biciklete une /pf/images/graemlins/laugh.gif kisha nje bike si shpirt qew ma vodhen :cry: