CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

bob

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Me Zogun.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiro,po ne Peme ke pas hyp..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une isha, njehere ne Fshat dhe u merzita me nje kusherire..
S´dija ku te shkoja, (se me kish marre dhe malli per te shtepise) dhe isha merzit,ndaj hypa ne nje Kumbull..
Ata me kerkonin..ndersa une i degjoja dhe rrija maje Pemes,e haja Kumbulla gjatoshe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ..
As kisha ndermend, me zbrit,por vetem se pashe nje Dhemje,(lloj Krimbi)..dhe gati sa s´u hodha nga Pema..(aq u tremba).. :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur me pane fluturuan..
Tetoja, filloi te me marre me te mira .. :goofy: [/qb]
versioni i " shoqja yne TILA" /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse une gjuaja me lekura shalqiri nga kati i peste,ne ballkon!

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb] Aman, se vetem kete karrocen me kuzhineta, s´ta besoj dot Shiro..??
Me verte ke loz ?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Oj të lozme që ka pas bo. Mu ke rruga e trenit, ke pjerrsia nga fillimi (gati në unazë) e deri afër portës ansore të stacionit të trenit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Hë komshije o kshu apo jo?

Un, eh... nga t'ja filloj më parë :shrug: ? S'kom lon gjo pa bo. Menoni i gjo, ene t'jeni t'sigurt që e kom bo /pf/images/graemlins/wink.gif .

bob

Primus registratum

........

ZERE SE E KAM DHENE PERGJIGJEN!

AH BEJA EDHE DICKA TJETER:BEJA CICIN NGA BALLKONI /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mir që s'të ka kap komshiu i katit të parë nga çiçi e të hidhte poshtë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bob

Primus registratum

NJEHERE NE DIMER CICI NGRIU DHE HOP MU TEK DRITARJA E KOMSHIUT /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Ohoho harrova te them dhe te forten tjeter kur flirtonim me profin ne Universitet ishim tre shoqe koleroze qe ja ngulnim syte dhe donim te eksperimentonim nese do jepte ndonje efekt apo jo doni ju pas 20 min desh u rrezua nga katedra.Kur dolem nga salla tha i shkreti :tipsy: edhe njehere sikur ta shihnit profin do kish rene pertoke.Ne te tria si fitimtare dolem te ngrinim nje dolli per shikimet tona penetruese /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Filluam ta bejme rruge e te provonim veshtrimet edhe me djemte,po ce do me ka mbetur ky ves i poshter kur jam duke flirtuar ja ngul syte viktimes si pa te keq :devil:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Tani do fillojme te mbrohemi nga shteti me duket :lol:
Samaaaaaanta /pf/images/graemlins/tongue.gif
wie gehet's sie? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Wat is dat Aragorno :confused:

samanta

Primus registratum

More njerez me qellime te ndyra ku jeni fshehur :confused: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga floris:
[qb] More njerez me qellime te ndyra ku jeni fshehur :confused: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
S'e mora vesh mire ate punen e yndyres une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif e prune koken ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

ODISEA

Primus registratum

Ate koken me xhunga dhe te shemtuar? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po, e pruna /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: :kiss: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

:wub: ate koken qe kur te gjithe benim mistreclleqe, ajo merrej me gjera shume te bukura ... si muzika psh :wub:

samanta

Primus registratum

Sot bera nje te forte tjeter une si gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkova ne supermarket dhe lashe karrocen pas nje plake mora nje pakete lines dhe e vura ke karroca,por qe s'ish e imja ish e nje djali qe ishte larguar me tej :lol: kur vjen me thote zonjushe wrong day,wrong place me dha paketn ne dore dhe me buzeqeshi :rolleyes: une mbeta kur shoh dy hapa me tej karroca ime e gjore /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: pse s'i the: you wish /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Ca t'i thoja :angel: sinqerisht se ku me gjejne mua keto rastesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po une qe kam qene engjell kur isha femije ,e tani qe jam rrit bej ghithnje e me shume mistreclleqe... :devil: ??Ku e kam temen time... :tipsy: ??

ODISEA

Primus registratum

Ti je jashte standarti /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: