CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE TUAJ?

Nje mistrecllek i fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif :

Te premten qe kaloi nje gazetar i njohur mbajti nje fjalim te Fakulteti im Tema: Kosova para dhe pas Luftes !

Salla ishte plot me Kosovare. Une isha me kete djalin me nick Sabotuesi (pra ne shoqeri TOP fare :lol: ). E pyeti nje Kosovare Sabotuesin: i Shqipnise je ? Ai i tha : Une flas pak Shkip :lol: .... Pastaj kur shkuam ne PuB, Sabotuesi fliste Shqipen me paster se te gjithe ne :devil: (vetem me gocat ama)...

Pse jane aq te bukra Kosovaret /pf/images/graemlins/laugh.gif gjitheashtu pak te trasha :devil:

K

Gozhda

Primus registratum

ore si mund te jete kjo akrrobacija ksaja?

hypen ke komedine
pastaj kercen ke komoja
maje dollapit te rrobave
kercim dhe rrandake ke drita
dhe pasta piuuuuu ne ...... :idea: :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Nje mistrecllek i fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif :

Te premten qe kaloi nje gazetar i njohur mbajti nje fjalim te Fakulteti im Tema: Kosova para dhe pas Luftes !

Salla ishte plot me Kosovare. Une isha me kete djalin me nick Sabotuesi (pra ne shoqeri TOP fare :lol: ). E pyeti nje Kosovare Sabotuesin: i Shqipnise je ? Ai i tha : Une flas pak Shkip :lol: .... Pastaj kur shkuam ne PuB, Sabotuesi fliste Shqipen me paster se te gjithe ne :devil: (vetem me gocat ama)...

Pse jane aq te bukra Kosovaret /pf/images/graemlins/laugh.gif gjitheashtu pak te trasha :devil:

K [/qb]
Me nje te giciluar te merr gazi me shume se me kete :lol:

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fryka:
[qb] ore si mund te jete kjo akrrobacija ksaja?

hypen ke komedine
pastaj kercen ke komoja
maje dollapit te rrobave
dhe pasta piuuuuu ne ...... :idea: :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me mire mos ta dish, besome :devil: do t'rri menja aty pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Un i vogel e urrejaaaaaaaaa qumshin...Kur vinte ora e persheshit me qumesh mua me dridheshin kembet...nje dite po me thote mami ...hajde ta pish qumshin ne ballkon...Dola ne ballkon pa deshiren time edhe piva icik qumesht...mamin e thirri vjerra (Gjyshja ime me demek..rahmet paste) edhe une vetem ne ballkon perballe demonit (Gotes me qumesht)...Do ti i saw the light qe mbanin ere karafil...Edhe i kam ujit karafilat me qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif ...mami erdhi edhe po me pergezonte per pirjen e qumeshtit...Edhe sa here desha qumesht ..e doja ne ballkon /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Un i vogel e urrejaaaaaaaaa qumshin...Kur vinte ora e persheshit me qumesh mua me dridheshin kembet...nje dite po me thote mami ...hajde ta pish qumshin ne ballkon...Dola ne ballkon pa deshiren time edhe piva icik qumesht...mamin e thirri vjerra (Gjyshja ime me demek..rahmet paste) edhe une vetem ne ballkon perballe demonit (Gotes me qumesht)...Do ti i saw the light qe mbanin ere karafil...Edhe i kam ujit karafilat me qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif ...mami erdhi edhe po me pergezonte per pirjen e qumeshtit...Edhe sa here desha qumesht ..e doja ne ballkon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
UNI QE NJOF UNA JE TI? :smash: PO ISHE AI, DO TE SPIUNOJ KE MAMI JOT :devil:

BISOU

Primus registratum

iiiiiiiiiiiii
po pse akoma cun mami eshte ky mi ?????
obobobo!!!!
ashley,si e kam cacen e logel???? se dje me mori ne tele po siduket harroi se perse dhe e mbyli pacaj :angel:

ladouce2005

Primus registratum

aman mi se eshte si rrush, qe do e haj me gjithe lecka :wub:
vetem qesh, sa hap syte e deri sa flen :wub:
po ti ca ben :kiss: :devil:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SkErDi:
[qb]
Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Kisha lindur une kur njohe ^_^ ti, apo jo :idea: [/qb]
Hehe, kishe lindur , kishe lindur ... por s'ke qene ketu ti. ^_^ eshte Vip i vjeter nga keto ane. Ehh ai eshte me mjeker deri te veshi si ne mjeker fizike ashtu edhe ne "mjeker Interneti".

Tomin shoh nganjehere verdalle ... dhe sa here e shof me kujtohet "Pazari im" dhe me vje me :lol:
Flasim later kur tju vije dielli juve andej se ketej nga ne eshte siper kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe duhet me leviz nga nje cike me fitu ca para /pf/images/graemlins/wink.gif se 1 mal me pune kam ne horizont.
:wave: [/qb]
Dmth une s'e njifkam, ok /pf/images/graemlins/wink.gif
:lol: Beji te fala Tomit.

ODISEA

Primus registratum

K [/qb]
Shume e forte ishte, por me respekt per njerezit :wink:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fryka:
[qb] ore si mund te jete kjo akrrobacija ksaja?

hypen ke komedine
pastaj kercen ke komoja
maje dollapit te rrobave
dhe pasta piuuuuu ne ...... :idea: :angel: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Para se te hype ne komodine per te bere gjithe ato qe rreshtove ti, ben 3-4 fiflaka :lol:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samantha:
[qb]

K [/qb]
Me nje te giciluar te merr gazi me shume se me kete :lol: [/qb]
Po ne qe nuk gicilohemi si t'ia bejme :rolleyes:

ladouce2005

Primus registratum

:rolleyes: E PSE S'NA E VARKE TI :smash: :smash: , APO ASHTU KE I MUHABET :tipsy:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Un i vogel e urrejaaaaaaaaa qumshin...Kur vinte ora e persheshit me qumesh mua me dridheshin kembet...nje dite po me thote mami ...hajde ta pish qumshin ne ballkon...Dola ne ballkon pa deshiren time edhe piva icik qumesht...mamin e thirri vjerra (Gjyshja ime me demek..rahmet paste) edhe une vetem ne ballkon perballe demonit (Gotes me qumesht)...Do ti i saw the light qe mbanin ere karafil...Edhe i kam ujit karafilat me qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif ...mami erdhi edhe po me pergezonte per pirjen e qumeshtit...Edhe sa here desha qumesht ..e doja ne ballkon /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si puna jote ka qene Bisou-ja, por e kishte inatin me makaronat dhe sa s'kishte mbikqyrje, i fluturonte tek plerat :lol:
Natyrisht qe rrotull kishte spiuna /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gozhda

Primus registratum

Pse re, e fillon vrullin qy ke koridori perjashta :idea: :idea: :idea:

BISOU

Primus registratum

:lol: OREEEEEEEEEEEEEEE
MOS MI NXIRR TE PALARAT KETU TI MUA SE TE NGORDHA FARE MORE VESHT :smash: :smash: :mad:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] :rolleyes: E PSE S'NA E VARKE TI :smash: :smash: , APO ASHTU KE I MUHABET :tipsy: [/qb]
Hajt se pa ta VAPORR :lol:
:kiss: :kiss: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif