Re: CFARE MISTRECLLEQESH KENI BERE NE FEMIJERINE T
Pasi lejsha shume ore mesimi me bredh neper Tirone.\
Mbasi isha bere Wanted ne shume ndermarrje ( Fabrira Bukes,Qelqit , NISHIRAK, Uzina Enver,Uzina Traktorve etj.)
Une jetoj ne Tirone te Re dhe prapa martenitetit aty ku sot jane ca pallate te medha ka qene nje kend Lojrash per femije.I cili ne vitet 88-89 u restaurua dhe diten qe po behej dorzimi une isha aty , befas kto drejtorat e ca ishin futen brenda aty ishte nje si dosje , mendova se ka lek, e marr futem ke Shkolla 11 janari qe ishte aty ngjit , kur ca te shof vetem dokumnta dorezimi per objektin e mbaruar , ku ta coja se atje se coja dot me , shof ca shtylla betoni aty e fus mes tyre.
ne darke te gjithe femijeve qe kishin qene aty ju kishin shkuar ne shtepi me i pyt se prishte shume pune ajo dosja ishte komplet vlera ne lek ne kohe etj,pergjgjsi e madhe per ate qe do e dorezonte.
Por une mohova me fanatizem qe skam marre gje dhe nuk di gje . /pf/images/graemlins/smash.gif
Ate tipin e dorezimit e pushuan nga puna.Dosja su gjet kurre Shiu dhe minjte e zhduken pergjithmone.
P.S ethet e lekut dhe pse femije i kishim dhe atehere /pf/images/graemlins/thumbsup.gif