Cfare mendoni per vendimin e fundit te qeverise per fakultetet?

TONY

Primus registratum
Cfare mendoni per vendimin e fundit te qeverise per fakultetet?

rastesisht lexova nje dite se eshte arritur nje marreveshje ku mund te frekuentojne fakultetin nje mase me e gjere e popullsise,pra edhe ata qe jane ne pune kane mundesi duke marre leksione ne fundjave te ndjekin kursin apo te vazhdojne per degen e deshiruar,une per vete studioj ne angli por me ka bere mjaft pershtypje sa ne nje te ardhme te afert mund te kthehem te studioj ne vendin tim e njekohesisht mund te punoj,si mendoni ju per kete argument?

Guest
Re: Cfare mendoni per vendimin e fundit te qeverise per fakultetet?

wow mendoj qe po u arrit do te kete nje ngritje profesionale dhe njehsim diplomash me europen.

uroj qe kjo iniciative e re te mos shkoj tek koshi si shume te tjera!

moonlight

Primus registratum

Normale qe frekuentimi i fakultetit te behet me elastik; shkolla e nates (e mesme) ka qen gjithnje nje opsion.
Uroj vec qe dipllomat ne Shqiperi te mos blien me, por te fitohen me zotesi.

bimba81

Primus registratum

une mendoj qe do ishte vertet nje mrekulli.le te shpresojme ne realizimin e ketij vendimi.une do shkoja me vrap ta beja aty nje tjeter dplome mbas mbarimit te shkolles ketu sigurisht dhe te punoja njekohesisht.

komino

Valoris scriptorum

fantastike

shpresoj qe te behet

ilva

Primus registratum

Do te ishte nje fitore e madhe per shume njerez qe nuk arrijne te frekuentojne gjate javes, dhe i jep mundesine kujtdo i zoti te ndjeke shkollen.
Urime dhe realizim te shpejte.