Bardhyli00
Forumium maestatis
haahhahhahahaa o kam harruar moj dreq ,plus kam pasur edhe disa pune me shkollen sic te kam thene,suksese dhe ishalla nje fillim te mbare ,faq fat ne provimet e matures
hahaaa....Tamarrshaaa...degjo mendimin tem interesant...lere lere ...............degjo ,per mendimin tim ,nese bota nuk do te kishte femra ,me te vertete nuk mund te imagjinohej se pastaj kush do te mi lante mua ,rrobat ,kush do te me bente ushqimin gati,e shume gjera te tjera (shaka shaka),por ne te njejeten menyre qe as bota pa meshkuj nuk ben...........jemi dy faqet e monedhes ,pa njerin sben tjetrin ...........e kuptove tani
e pastaj mos bej interesante more vesht........................................................![]()

Nuk do kishte pas kush te me bente shoping neper dyqane per te nderruar rrobat sa here qe dua,,nuk do kishte pas kush te me conte me makine te qendra estetike per te stiluar thonjt 

Soo .....ai ben gjithcka te mundur qe ajo ta doje mashkullin ....
sooo ne na lusinn :d
hehehe...mos u bej cinik hunn....pse gruaja ste lante rrobat ty?uaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuaaaaaaa ngela me goje te hapur ,aman mos thuaj budallalleqe ,kush qenka ai burr budall qe qenka me shume robot sesa njeri,nuk paska cipe fare,apo dinjitetin e nje burri turp te kete.............hahhahha

hahhaa joo sherbyesin po te kryeje detyrat e tija prej bashkeshorti.dhe te jete korrekt ndaj nje marreveshjeje qe eshte bere ne kete rast martesa..po ......................e vertete eshte ,por qe edhe burri te bej sherbyesin ,kete nuk e dija ...............

Miku im INIT...askush s'esht i detyruar te lidhet ne ate litar...ai qe e kerkon e gjen!!!Burri, skllavi i kohrave moderne, i lidhur ngusht me litarin e e quajtur martese !!!
Thua kete te mendoje mikja jone Megg ?!![]()

haha...po nrm gjithkush e kerkon vet ,,,askush sja len kujt dopio shtaten ne dore(nusen dmthEhhh, jane sofistikuar femrat tashme, e kane bere te ligjshme skllaverine dhe per me teper sic e manifeston dhe mikja jone Megg, thone qe e kerkojn vete, dhe mire te ju behet .....!( hahaha )
Rrofsh goce qe na i thua gjerat hapur, lum forumi qe te ka ...!![]()
)....

Edhe un lum per forumin....se ka njerez qe kuptojne brenda!!

haha...po nrm gjithkush e kerkon vet ,,,askush sja len kujt dopio shtaten ne dore(nusen dmth)....
Sa per kete:
Rrofsh goce qe na i thua gjerat hapur, lum forumi qe te ka ...!
Te lutemmm...esht detyra ime te shpreh ate qe mendoj se esht e drejte dhe aktuale....Edhe un lum per forumin....se ka njerez qe kuptojne brenda!!
![]()
![]()

hAhA...Un kam degju vetem qe "femra fut shejtanin ne shishe,dhe ja mbydh tapen"Ehhh, nuk thone kot : Me mire nje forum se sa nje thesare !!
Pastaj, po deshe mos i degjo femrat, thone qe ca te falin jeten, dhe ca te marrin shpirtin ...! ( Te jete e vertete kjo e dyta ?! )![]()
per te tjerat...varet...akoma ska vdek kush..nga nje femer...
.....Hhhhh....pi nje got tequila(ta jep nusja)...pak erotizem brendahe pra ..............................ne fund te fundit femrat jane mendjelehta

Mashkull hesapi..

Aaaaaa...cofshh moj abstract.........po ky ishte nji urim,,,jo mndimCfare mendoj per djemt?
Qofshim Hetero! e Zoti i rujtQe ti hyne ne pune gocave me i llaf
![]()

Aaaaaa...cofshh moj abstract.........po ky ishte nji urim,,,jo mndim![]()

Te Paste Megg-u tyy o zot...ne fakt kohen e lire e kaloj ne forum...qe i bie spushoj kurre se beri kritika...(miqsoreThua, cfare ben mikja jone Megg ne kohen e lire, kure nuk ben kritika ?!![]()
)
Te Paste Megg-u tyy o zot...ne fakt kohen e lire e kaloj ne forum...qe i bie spushoj kurre se beri kritika...(miqsore)
![]()