IL__SANTO
Valoris scriptorum
Spo e marr vesh. Ti do pergjigje nga cunat?? Se mesa duket gocat e paskan braktisur temenPo ku di gje une.
He si ju dukem?![]()

Spo e marr vesh. Ti do pergjigje nga cunat?? Se mesa duket gocat e paskan braktisur temenPo ku di gje une.
He si ju dukem?![]()
Po edhe ti i njhke eeee pula duken ... lugeter jane te vertetece pyt![]()
Une gjithe kohes lufte hapPergjigje jo koerente. E verbuar nga krenaria femerore kjo shoqja/zonja/zonjusha qe ka shkrujt gjithe keto fjale. Perfundimisht El@ sapo deklarove lufte![]()
Hahahaha rri me fytyre tek lagja qe ke pare tiSi lagje e pame me dukesh ku rri me fytyre![]()
Ne fakt ne fakt per gocat e kisha por mire thoni qe vajzat e kane braktisur temen dhe ato kokrra qe jane,jane per te shpallur lufteSpo e marr vesh. Ti do pergjigje nga cunat?? Se mesa duket gocat e paskan braktisur temen![]()
Me thuaj kur te vij i armatosurUne gjithe kohes lufte hap![]()
He me ti mos u nxe se su bo namiore cunaa cdoni ktuu..ikni te gocat atje prgj ncncnc
po tani i bie se po bani vetvlersim mooreeHe me ti mos u nxe se su bo nami
jooo asnje here, po edhe i cik ego e kemi edhe ne jo vetem ju gocat ...po tani i bie se po bani vetvlersim mooree![]()
loool..po mir ktu pyten gocat per cunat,ju cdoni qe prgj??:jooo asnje here, po edhe i cik ego e kemi edhe ne jo vetem ju gocat ...
Po po kjo i ka pa nga afer ne fakt e din mire ... ska me keq se egoja e semure ....
Kur them un keni egoizem te semur ju meshkujt sme beson kush jojooo asnje here, po edhe i cik ego e kemi edhe ne jo vetem ju gocat ...
Step me mete pergjigje more njolle ne biografi si ne kohen e xhaxhi enveritKur them un keni egoizem te semur ju meshkujt sme beson kush jo![]()
Step me mete pergjigje more njolle ne biografi si ne kohen e xhaxhi enverit![]()
Ik mi ik se sa doja me shkrujt emrin tat ke ajo tema tjeter.Hahahahahahaha se ska pastrim kimik hic![]()
O po cun si ty ska lum vjerra per tyIk mi ik se sa doja me shkrujt emrin tat ke ajo tema tjeter.Ej do thote ndonje llafe te mira per mua apo ti them vet una
![]()
Pleqeri dukem po kshu turbin turbin jam si avionKy Il_Santo Pleqeri ( vet e tha)