Na bere te pa dukshem eee?Pse ka djem ketu??? Max vetem 2 fytyra shoh vare-vingo.
Po ti e di per ca djemsh e kam fjalen uneNa bere te pa dukshem eee?![]()
e ti mbase i do nga ata qe te kapin dhe t'i heqin breket, por ne s'jemi nga ataPo ti e di per ca djemsh e kam fjalen une![]()
e ti mbase i do nga ata qe te kapin dhe t'i heqin breket, por ne s'jemi nga ata
une kur te kete ndonje pyetje per vajzat do te pergjigjem, per djemte... qofshin si t'u doje qejfi![]()
c'thuam moj, ne vetem sa t'i ulim pak, nuk t'i heqimAhahah ju sjeni nga ata, ju jeni me keq. P.s nuk dua nga ata lloj meshkujsh se nese do i doja, n real do i kisha.. ke te doja/si ta doja. Thjesht k'tu dua ndonje tme haet muhabeti , porr..spaska qene e thene lol
E keni bere prove ju qe flisni ee?Loool...ka djema kapo zakonisht jane ne gjume ndaj alma shtt mos jua prish gjumin
![]()
Obobo ti e ke fjalen per hamshorPo ti e di per ca djemsh e kam fjalen une![]()
Mos!... Ma moren lushnjaret kete supergirl. Une s'jam ne LushnjeDo vij un ne Lushnje te ta jap kafen ty. Po kam frik se do me ngjitesh nga mbas pastaj.. Lol
Ajo qe mendon te gjen e jo me ajo qe e thua. Me shume varet nga ti distanca sesa nga dikush tjeter. Ti po te duash e ve kufirin te thana per ate qe s'e do, por jo gjithmone del per mire, mendoj. Sidoqofte flm per respektin.Jane shume me te mire, se cupat ... lol
Ai qe me ka suprizuar kohet e fundit eshte , joetisti. Me vjen mire , qe me mua ka mesuar te kete limite dhe te mbaj largesine e duhur ne momentin/vendin e duhur. Respekte![]()
Mire thuaAkoma ju me
Ska djem ska![]()