Cfare mendoni per djemt e forumit?

Mystique

Larg
Kujt i ha faqja meqe kemi dhe nje teme shpullash tani ?

Jo shume chit-chate pls

Sinner ngaqe di te numeroj ndaj

Almaa'95

Papirus rex
e ti mbase i do nga ata qe te kapin dhe t'i heqin breket, por ne s'jemi nga ata :p

une kur te kete ndonje pyetje per vajzat do te pergjigjem, per djemte... qofshin si t'u doje qejfi :)

Ahahah ju sjeni nga ata, ju jeni me keq. P.s nuk dua nga ata lloj meshkujsh se nese do i doja, n real do i kisha.. ke te doja/si ta doja. Thjesht k'tu dua ndonje tme haet muhabeti , porr..spaska qene e thene lol

joetisti_

Locus omnem
Ahahah ju sjeni nga ata, ju jeni me keq. P.s nuk dua nga ata lloj meshkujsh se nese do i doja, n real do i kisha.. ke te doja/si ta doja. Thjesht k'tu dua ndonje tme haet muhabeti , porr..spaska qene e thene lol
c'thuam moj, ne vetem sa t'i ulim pak, nuk t'i heqim :p
dhe s'e ke gjetur akoma nje qe te hahet muhabeti? Ketu i ke te gjithe super djem.
ndonese muhabet i mire behet pas asaj punes...

Mirabel

Locus omnem
nuk eshte kam ndonje preference por di ke nuk preferoj...psh ja kte tipi me fjale shume e per lume Universalin i hoqa nja dy vija ...gjynah sesi kallup coc dukej ;p

-Zana-

e...Thjeshte
Jane shume me te mire, se cupat ... lol

Ai qe me ka suprizuar kohet e fundit eshte , joetisti. Me vjen mire , qe me mua ka mesuar te kete limite dhe te mbaj largesine e duhur ne momentin/vendin e duhur. Respekte :)

joetisti_

Locus omnem
Do vij un ne Lushnje te ta jap kafen ty. Po kam frik se do me ngjitesh nga mbas pastaj.. Lol
Mos!... Ma moren lushnjaret kete supergirl. Une s'jam ne Lushnje :)
Epo tani do besh si do besh sepse une pak para dhe pak mbrapa do te ngjitem :)
Dhe kafen e paguaj une, ti po munde na paguaj dreken :p
Jane shume me te mire, se cupat ... lol

Ai qe me ka suprizuar kohet e fundit eshte , joetisti. Me vjen mire , qe me mua ka mesuar te kete limite dhe te mbaj largesine e duhur ne momentin/vendin e duhur. Respekte :)
Ajo qe mendon te gjen e jo me ajo qe e thua. Me shume varet nga ti distanca sesa nga dikush tjeter. Ti po te duash e ve kufirin te thana per ate qe s'e do, por jo gjithmone del per mire, mendoj. Sidoqofte flm per respektin.

(tema) jane camarroke :)