Cfare keni veshur ne keto momente:d

Rambla

Primus registratum
Re: Cfare keni veshur ne keto momente:d

Fillimisht postuar nga Hajdute-Kumllave:
[qb] Pizhama fanellate (ka fillu i ftohti knej nga NY) me ydha edhe nje t-shirt, firma Gabi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ketu tek une eshte firma/dyqani "gabi" qe i ka çmimet o nene o nene, me te ik truni ...dhe une sa here e shoh me vjen per te qeshur :lol: duke menduar gabin shqiptar :lol:

Seriozi

Primus registratum

Nuk kam veshur asnjigjo,jam cullak fare d.m.th. lakuriq,po rri para pasqyres dhe shikoj veten time,jo keq jo marshallah mos e marre ne sysh.

olti

Neo

Mos u eksito, te lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Panatallona kadifeje ngjyre kafe,bluze me "collo alto" bardh e kafe e gri (me simbolin e Paqes apo te Mercedez Benzit) dhe nje shall te gjaaaaate me thake,me cikla kafe & te bardha!

Me keto ngjyra dukem tamam si capuccino! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Sje as i pari as i fundit qe i pelqejne "kapucinot"! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

E si jane kapucinot e vecanta?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

S'du ndonje koment tepe teper specifik !

darma

Primus registratum

C'do nate para se te fle bej nje dush por mendova ti hedh nje sy internetit keshtuqe me zute me peshqir :shrug:

leonora

Primus registratum

E paskeni harru kyt tem?
He se po ju tregoj c'fare kam veshe une:
Gjinse blu, bluze te zeze dhe kepuce te zeza nga ato qe po i preferojm shume ne vajzat.

Guest

i pal strece , i fuston siper , i triko leshi ne i pal sandale me tak tmodhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Irish007

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sybajame:
[qb] i pal strece , i fuston siper , i triko leshi ne i pal sandale me tak tmodhe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po posht asigjo eee /pf/images/graemlins/tongue.gif

Irish007

Primus registratum

o dimer mi /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj tani qe po bie nata si do ngrofesh :wink:

Guest

E PERDORIN DHE PER NJEREZIT JA UN TY PSH TE THEM IK ORE KALORIFER MO NA CAJ T.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif