Roberto_uk
Valoris scriptorum
Egg and Bacon sandwich bring it on Sunday!!
@broken_smile me duket se dhe une do i bashkohem sushit sot
Meqe jemi tek sushi, jam kurioz te di a ka ne shitje, sa kollaj mund te gjendet, "nori"? Ajo shtresa si film i holle prej algash deti me te cilen mbeshtillet sushi?
Ketu algen nori e shesin ne supermarketet e medha, ne sektorin dedikuar kuzhines aziatike. Une nuk e kam blere ndonjehere, ngaqe nuk kam marre ndonjehere iniciativen qe ta pergatis vete sushin, por me ka rastisur ta shikoj ne raftet e supermarketit.
Nqs iken per te ngrene jashte eshte nje restorant ne Paderno dugnano (duhet te ikesh me makine)Ku e porosit ketu? Me sugjero nje vend ku e bejne te mire, te lutem.
@gurax po ty te paskemi sushi-man te shtepise ne ....ska argument mos te gjesh zgjidhjeSushi jane te aq shume varianteve, dhe nuk eshte fare e thene qe te jete patjeter me peshk apo ushqime deti. E kam me tere mend. Madje mund te shpiken ne cdo moment edhe variante te rinj te improvizuar. Besome tek kjo pjesa.
Jo vetem me oriz, por edhe me makarona.
Etj etj etj etj etj ...
Nqs iken per te ngrene jashte eshte nje restorant ne Paderno dugnano (duhet te ikesh me makine)
https://www.tripadvisor.it/Restaura...derno_Dugnano_Province_of_Milan_Lombardy.html
Eshte shuuume i mire dhe qualità prezzo è ottimo.Kam qene te Nobu ..mos shko,Nù gjithashtu ka kuzhine aziatike andej nga piazza udine maaa nuk eshte cilesia e ketij restoranti...ambineti i bukur dhe eshte cik i shtrenjte.
Nese do te hash ne shtepi i bejne shuuume te mira gati ne cdo ipper kendi japo,i bejne ne moment e mund te ordinosh edhe vassoio te madhe si te duash ti me cfare te duash .
ps:ik provoje ate restorantin qe te sygjerova se do ngelesh shume e kenaqur
Mund te provosh heren tjeter psh edhe katsu-don, klea, nese nuk je vegjetariane. Behet me mish derri. Kete mund ta marresh kur je e uritur, ne dallim nga sushi qe eshte si nje delikatese. Por kujdes, eshte e garantuar qe ne restorant do te te shohin habitshem, sikur te jesh vizitore nga kozmosi, nese arrin te porositesh tre njera pas tjetres, sidomos kur porosine per pjaten tjeter e ben akoma pa mbaruar ate qe je duke ngrene.
Guri do e bej prove e do te shkruaj....Mund te provosh heren tjeter psh edhe katsu-don, klea, nese nuk je vegjetariane. Behet me mish derri. Kete mund ta marresh kur je e uritur, ne dallim nga sushi qe eshte si nje delikatese. Por kujdes, eshte e garantuar qe ne restorant do te te shohin habitshem, sikur te jesh vizitore nga kozmosi, nese arrin te porositesh tre njera pas tjetres, sidomos kur porosine per pjaten tjeter e ben akoma pa mbaruar ate qe je duke ngrene.