Roberto_uk
Valoris scriptorum
Egg and Bacon sandwich bring it on Sunday!!
Meqe jemi tek sushi, jam kurioz te di a ka ne shitje, sa kollaj mund te gjendet, "nori"? Ajo shtresa si film i holle prej algash deti me te cilen mbeshtillet sushi?
![]()
![]()
Ketu algen nori e shesin ne supermarketet e medha, ne sektorin dedikuar kuzhines aziatike. Une nuk e kam blere ndonjehere, ngaqe nuk kam marre ndonjehere iniciativen qe ta pergatis vete sushin, por me ka rastisur ta shikoj ne raftet e supermarketit.
Nqs iken per te ngrene jashte eshte nje restorant ne Paderno dugnano (duhet te ikesh me makine)Ku e porosit ketu? Me sugjero nje vend ku e bejne te mire, te lutem.![]()
@gurax po ty te paskemi sushi-man te shtepise neSushi jane te aq shume varianteve, dhe nuk eshte fare e thene qe te jete patjeter me peshk apo ushqime deti. E kam me tere mend. Madje mund te shpiken ne cdo moment edhe variante te rinj te improvizuar. Besome tek kjo pjesa.
![]()
![]()
![]()
Jo vetem me oriz, por edhe me makarona.
![]()
Etj etj etj etj etj ...
![]()
Nqs iken per te ngrene jashte eshte nje restorant ne Paderno dugnano (duhet te ikesh me makine)
https://www.tripadvisor.it/Restaura...derno_Dugnano_Province_of_Milan_Lombardy.html
Eshte shuuume i mire dhe qualità prezzo è ottimo.Kam qene te Nobu..mos shko,Nù gjithashtu ka kuzhine aziatike andej nga piazza udine maaa nuk eshte cilesia e ketij restoranti...ambineti i bukur dhe eshte cik i shtrenjte.
Nese do te hash ne shtepi i bejne shuuume te mira gati ne cdo ipper kendi japo,i bejne ne moment e mund te ordinosh edhe vassoio te madhe si te duash ti me cfare te duash .
ps:ik provoje ate restorantin qe te sygjerova se do ngelesh shume e kenaqur![]()
Mund te provosh heren tjeter psh edhe katsu-don, klea, nese nuk je vegjetariane. Behet me mish derri. Kete mund ta marresh kur je e uritur, ne dallim nga sushi qe eshte si nje delikatese. Por kujdes, eshte e garantuar qe ne restorant do te te shohin habitshem, sikur te jesh vizitore nga kozmosi, nese arrin te porositesh tre njera pas tjetres, sidomos kur porosine per pjaten tjeter e ben akoma pa mbaruar ate qe je duke ngrene.
Guri do e bej prove e do te shkruaj....Mund te provosh heren tjeter psh edhe katsu-don, klea, nese nuk je vegjetariane. Behet me mish derri. Kete mund ta marresh kur je e uritur, ne dallim nga sushi qe eshte si nje delikatese. Por kujdes, eshte e garantuar qe ne restorant do te te shohin habitshem, sikur te jesh vizitore nga kozmosi, nese arrin te porositesh tre njera pas tjetres, sidomos kur porosine per pjaten tjeter e ben akoma pa mbaruar ate qe je duke ngrene.![]()