Ti ske vene akoma foto keshtu qe te hiqet e drejta e fjales deri ne momentin qe do vendosesh foto pamvaresisht NGA stina ne te cilen eshte bere foto.po ti koleksion vere dimer ?loool
Nigjo si me e bo. Na jep adresen e shtepise se vijme te shofim ne kohe reale si je vesh se forumi ka disa problemeloool..une e thashe QE NUK BEJ DOT UPLOAD PLS help me
Sepse ka probleme ne ngarkimin e fotove nga pc apo tel , por perdor menyren tjeter me copy url fotos
Dhe vjaza te dashura e shume te bukura ( per Zanen e Alma) , por cfare keni mi goca? Qe te dyja yje jeni mos u zini e mos u gricni Mundohuni ti qendroni sa me larg njera tjeters dhe me e rendesishmja INJORONI njera tjetren qe te evitoni ofendimet
Hidhni foto nese keni nderment, e skeni pse ofendoni njera tjetren se sju ka hije
ME FAL per kte nderhyrje..!Ashtu si heren e pare dhe dje kjo vajza gjeti dicka tek pala fundit tim & beri tere ate qe pate dje! Per te ardhur keq eee??
Njs , mgjths jo shum e madhe ne moshe prinderit me kan mesuar te injoroj injorancen, ket po perpiqem te bej
Toleranc me shume se kaq?! Me vjen keq po ketu 19 vjecarja jam une jo Zana.. Se jan ndruar cik rolet po ben ajo si adoleshente duke u gricur dhe une po tregohem e matur dhe e arsyeshmeME FAL per kte nderhyrje..!
por MENDOJ qe duhet me pak tolerance nga te dyja juve
TAKE IT EASY!!Toleranc me shume se kaq?! Me vjen keq po ketu 19 vjecarja jam une jo Zana.. Se jan ndruar cik rolet po ben ajo si adoleshente duke u gricur dhe une po tregohem e matur dhe e arsyeshme
Une dua vetem te vazhdoj temen e te hedh foto per qejfin tim por e kam te pamundur sepse kjo zonjëza kthen cdo gje ne debat !
Me beso qe jam munduar, shum madje qe kenaqesi ti jap vetem me fotot e mia, me asgje tjeter Se di sa ja kam dale por ne fund te cdo "debati" kam vene koken ne jastek e kam fjetur e qete..e DASHUR ...je PERFECTE ...
THJESHTE duan te nxjerren te keqen nga ty..pse jua jep kte kenaqesi??
..te thashe ske arsye te nxjerresh foto per kenaqesi te tjereve ose anasjelltasMe beso qe jam munduar, shum madje qe kenaqesi ti jap vetem me fotot e mia, me asgje tjeter Se di sa ja kam dale por ne fund te cdo "debati" kam vene koken ne jastek e kam fjetur e qete..
Shume flm per fjalet e bukura te ishin te gjitha si ti ketuu..
Ja Ela, Esmere meqe jeni ketu me jepni nje mendim si femra qe jeni.. Cfare ka pala fundit tim ketu qe nuk shkon per tu bere "sherr"?? Se mbase nuk e kuptoj une me iluminoni pak ju
Gjths po tregohem shume e mirkuptueshme me ate per respekt te moshes.. Tregoj veten ne rradhe te pare!
Ne kete cast se them por para 1 jave isha vesh keshtu.
Kapaku librit shkon me pantallonat se titullohet: Ferri. Dmth isha ne ferr ne ftofte edhe shkova ne parajs me shume.ngjyra ne vap. Permbajtja e librit shkon shume me ambientin sepse thriller ne ambiente komuniste eshte shume i vleresuar. P.s fashua ne kembe e di qe shkon edhe pse me bezdisi 2 dite po kshu eshte kur do te besh sport ekstrem ne pushimePike se pari kapaku i librit nuk shkon me pantallonat e shkurtra ,permbajta e librit nuk shkon me ambjentin,ku shkon ti me thriller . Fashoja ne kembe te shkon shume
OK ta nis se e mbarova.Je kombinim fatal
Edhe ate librin ma hidh cik ketej
Mos dal nga tema,veshur si per shpi