scadarsko
Locus omnem
sa mire tani do besh foto me shume ketu naqe eeeh!!!!dita e fundit e shkolles sot
sa mire tani do besh foto me shume ketu naqe eeeh!!!!dita e fundit e shkolles sot
Pa asnje angazhim tjeter deri n Janar qe te filloj prap shkollasa mire tani do besh foto me shume ketu naqe eeeh!!!!
ashtu dhe une do vendos nje kalendar kompletPa asnje angazhim tjeter deri n Janar qe te filloj prap shkolla
EXTRANeve tani jemi keshtu...
Ngrohte-Ngrohte te shtepia jone
Dear ..ti e di qe une e kam hobi peshkimin..Por vura re se cupa e qan drejteshkrimin e gjuhes Shqipe.Komentin i "dr love" e gjej e pavend !!
Nje antare qe ka pothuajse 9000 postime te beje nje komente te tille nuk i ka hije fare!!
E kam shkruar edhe me siper e po e perseris!! TI PERMBAHEMI TEMES dhe jo ofendime se ska lezet !!
Jam !e pranojDr.Love ti i bie te jesh me tr*pe se ne dersa shkruan ne kete lloj forme!
Zemer per "moral" ketu jemi vete, po pate foto nise po s'pate mshoji vendit & shijo fytyren time.. te shemtuar!
Ahahaha.. Puç
edhe tre si ti mbajm moj naqe kush te tha qes te duam?Ju nje si une & spo e mbani dot, dashkeni dy juve