nuk eshte kusht te shkosh vetem tek nallbani lagjes,por dil kerko dentiste bukuroshe,te embla,qe ta heqin me butesi dhemballenTe ishte dentiste shkoja me gjithe qejf po eshte dentist ky i lagjes e sma mban.
nuk eshte kusht te shkosh vetem tek nallbani lagjes,por dil kerko dentiste bukuroshe,te embla,qe ta heqin me butesi dhemballenTe ishte dentiste shkoja me gjithe qejf po eshte dentist ky i lagjes e sma mban.
nuk eshte kusht te shkosh vetem tek nallbani lagjes,por dil kerko dentiste bukuroshe,te embla,qe ta heqin me butesi dhemballen
po po,eshte njera aq e bukur, sa cdo mengjes zgjohem me deshiren te me dhembin dhembetTe lumte goja.
Ka ndonje nga lagjia jote??
Ja ma jep qikez adresen me pm se do iki sot.po po,eshte njera aq e bukur, sa cdo mengjes zgjohem me deshiren te me dhembin dhembet
jepi ca h3o-s...motra ime, ma paska mbushur çanten plot me çokollata.
jepi ca h3o-s
hahahahaha sa shume qelosa ka ketej,mendoja se isha i vetmiE kerkova qokollata po nje mod u be qeloz e ma fshiu kerkesen.
hahahahaha sa shume qelosa ka ketej,mendoja se isha i vetmi
qe nuk duken hiq une te pakten jam si vulkan i dukshem po kush te kete qene valle,se po mbyt kurioziteti?Sje sje..ka te tjete qe jane si thengjilli.
Pse kshuIk shko oara pasqyres e buzeqesh vetes. Se keq fare muhabeti nga ju.
Po edhe ti qa byzeqeshje pret? Kush ka nerva per buzeqeshje??
Pse kshu