Cfare ju ka bere te buzeqeshni sot? :)

gurax

Pan ignoramus
Po normal. Sa seriozisht mund te merret nje reklame qe perhap lajmin: "Ketu eshte Outlet i Funeraleve". Apo "Ulje fantastike cmimesh funerali. Porosisni 2 dhe merrni nje te trete falas!" :ndihme:

katsune

cherry blossom
Po normal. Sa seriozisht mund te merret nje reklame qe perhap lajmin: "Ketu eshte Outlet i Funeraleve". Apo "Ulje fantastike cmimesh funerali. Porosisni 2 dhe merrni nje te trete falas!" :ndihme:

po nomal, sepse jo te gjithe jane ne gjendje te perballojne varrime te modes se fundit :confused:

gurax

Pan ignoramus
Ok tani po filloj te shqetesohem vertet sepse nese flitet per "perballim varrimi te modes se fundit", ne mendje me shkojne pamje te tilla si makina funerali Hummer me shume drita dhe parakolpe xingato, prifterinj qe kercejne hip hop dhe murgeshat qe bejne "twerking" ne koreografi, etj. Scary! :mask:

h3o

Papirus rex
Duke degjuar muzik klasike ne radio. Si mjeshter i midhjes edhe peshkut me vete: Liqeni i mjellmave e Cajkovski. Plot vetebesim e kerkoj me celular muziken e me del Valtz nga Johan Strauss. :eek:

katsune

cherry blossom
Duke degjuar muzik klasike ne radio. Si mjeshter i midhjes edhe peshkut me vete: Liqeni i mjellmave e Cajkovski. Plot vetebesim e kerkoj me celular muziken e me del Valtz nga Johan Strauss. :eek:

e mire, se nuk eshte ndonje gabim i madh. vec Danubi blu te mos ishte ai valsi i Strauss qe nuk njohe, sepse kjo do te thoshte qe nuk ke pare as Tom & Jerry kur e vallzonin :eek: :)

Ameliè

Forumium maestatis
Do kete qene trefletsh besoj :D
Tema: Nje fraze e filmit Piratet e Karaibeve
:giggle:
Jojo gjethe normale te lutem shume, kemi shpirt romantik.

Per temen- kam nje trampoline sa here sjam mire me humorin hidhem aty dhe jeta ecen vaj.

joetisti_

Locus omnem
Sot kerkoja te blija dicka qe me duhej per festen e s'po e gjeja gjekundi. Nje shok e prita gjysme ore dhe me thote se duhej te prisja edhe gjysme ore tjeter sepse i doli nje pune. Cfare behet ne keto raste?... Buzeqesha :D

katsune

cherry blossom
mbreme kam buzeqeshur dhe qeshur shume ne shoqerine e miqve me te afert, por nese me duhet te vecoj nje moment nder me komiket te mbremjes ai do ishte kur afer mesnates dolem te gjithe ne verande per te pritur hyrjen e vitit te ri dhe per te leshuar lanternat fluturuese prej karte ne ajer (ato kinezet per t'u kuptuar). kishim pire dhe nuk ishim plotesisht te kthjellet, qielli ishte i mbuluar nga rete dhe nga tymi i fishekzjarreve (pati fishekzjarre edhe pse me urdher te bashkise ishte e ndaluar), dalloheshin dritat e ndertesave te tjera dhe lanternat qe kishin leshuar te tjeter, por jo yjet. kur papritur ne largesi dhe mes mjegulles te gjithe dalluan nje ndricim te cuditshem me konture rrumbullake por te shformuara nga tymi...nisem te pyesnim cfare mund te ishte, ndoshta mbetjet e ndonje fishekzjarri qe sapo kishte shperthyer, ose ndonje drite e reflektuar kushedi nga ku, mendjet tona te trullosura arriten te mendonin deri te shfaqja e ufove...kur ne mes te cudise mbizoteruese ia priti njeri nga ne: "eshte hena! hena!"...ne ate cast te gjithe ia plasem gazit, si nuk na shkoi ne mendje qe ne fillim, por ajo gjetje na u duk shume iluminuese ne ate moment...aq deshem e vijuan batutat me pas, jo "po c'ben hena ketu", jo "po kjo si doli keshtu pa lajmerim fare, ku ishte fshehur me pare", "hena ne qiell ne mes te nates?cudi", pastaj na u kujtuar nje novele e Pirandellos mbi nje minator i panjohur me naten qe quhej Ciaula i cili nje nate duke dale nga nentoka "zbuloi" henen dhe ne ate cast te gjitha frikerat e tij si per magji u zhduken. dhe si duket nga ky tregim morem frymezim me shume, e nisem ca digresione te gjata fantashkencore dhe pseudofilozofike mbi henen qe tani per mungese te memorjes nuk do isha ne gjendje te tregoja. por te qeshurat qe lindet nga keto biseda jane akoma te fiksuara ne memorje :D

ah hena... :)

e panjohura

Valoris scriptorum
Me henen qeshen edhe familjaret e mij ....Une nuk isha edhe aq ne disponim dhe u vrejta nga tjeret qe isha paaak e ,,verenjtur'',une per t'a ndrru atmosferen bertas: Wow pse hena ka kete forme sonte? A nuk eshte dashur te ishte ndryshe forma e sej? Vllau tha: Si mendon moter...ndryshe? Po duhej te ishte sikur draperi....,mos eshte ndryshuar dicka edhe ne gjithesi?Vertet hena ishte vetem dicka qe doja t'i largoj ata nga ajo qe me vezhgonin dhe ua prishja disponimin.......

katsune

cherry blossom
Me henen qeshen edhe familjaret e mij ....Une nuk isha edhe aq ne disponim dhe u vrejta nga tjeret qe isha paaak e ,,verenjtur'',une per t'a ndrru atmosferen bertas: Wow pse hena ka kete forme sonte? A nuk eshte dashur te ishte ndryshe forma e sej? Vllau tha: Si mendon moter...ndryshe? Po duhej te ishte sikur draperi....,mos eshte ndryshuar dicka edhe ne gjithesi?Vertet hena ishte vetem dicka qe doja t'i largoj ata nga ajo qe me vezhgonin dhe ua prishja disponimin.......

edhe une mbeshtetem shpesh tek hena ne momente trishtimi... :)

Balahk

Locus omnem
Nje video me nje dasem shqipetare qe ma kishte derguar njera para nje viti.shume gallat video.do te doja ta postoja,por e kam ne tel,edhe nuk e postoj dot.