Guest
Re: Cfare hengret per dreke???
eh nga e keqja jo nga deshira /pf/images/graemlins/laugh.gif
eh nga e keqja jo nga deshira /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku i gjete mi? Kush ti beri?Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] une sot hengra petulla me mjalte, me kishte shkuar mendja keq fare...u kenaqa. [/qb]
PSe si bo vete petllat ti tashi???BEhen kollaj fare...Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]Ku i gjete mi? Kush ti beri?Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] une sot hengra petulla me mjalte, me kishte shkuar mendja keq fare...u kenaqa. [/qb]
Eh sa te mira qe jane...Une haja petulla te dielave kur isha kalama dhe pastaj dilja te lozja me shoqet...
I bente mami heret ne mengjes... [/qb]
prandaj te kam kaq shume xhan, se je guzhinier i mbaruar.......une vdes per meshkujt qe gatuajne, vete une nje veze s'di te bejFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]PSe si bo vete petllat ti tashi???BEhen kollaj fare...Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]Ku i gjete mi? Kush ti beri?Fillimisht postuar nga too too Nice:
Eh sa te mira qe jane...Une haja petulla te dielave kur isha kalama dhe pastaj dilja te lozja me shoqet...
I bente mami heret ne mengjes... [/qb]
Merr miell,200-300 gram,zere brum duke i heduhr pak kos,ose po pate me maja birre me mire(majane e birres shkrije ne uje)hidhi 1 maje luge kripe kosit ose te majaja.zije brumin jo shume te forte edhe perzije mire.LEje te fryhet nja 3-4 ore edhe pastaj ne 1 tigan me vaj te nxehte merr 1 luge edhe hidhe brumin mrena ne tigan.Vaji te jete sa te mbuloje petullen.Te 1 tas shtro ca letar thithse qe ti heqesh vajin edhe wolA,gjithcka gati.Blej mjaltin edhe haji me mjalte [/qb]
E jo mi, s'qenkemi. He se Tirana e vogel eshte. 20 minta me ec gjithandej. Tani e kam shtepine ke Myslym Shyri (aty e ka shpine mami dmth.) Shtepine e vjeter e kisha te Margarita Tutulani, afer Petro Ninit.Fillimisht postuar nga bona:
[qb] yllke e vockel
ku e ke shpine mi?
mos me thuaj se jemi komshie. une kam qene tek unaza mbrapa gjimnazit Cajupi me duket se e kishte emrin, ose rruga Bardhyl , ose prit mi se mu kujtu mbrapa xhamllikut.
ndersa tani e kam ne fund te botes...( lene se po me vjen me qa tashti) [/qb]