Cfare hengret per dreke???

Guest
Re: Cfare hengret per dreke???

eh nga e keqja jo nga deshira /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

une sot hengra petulla me mjalte, me kishte shkuar mendja keq fare...u kenaqa.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] une sot hengra petulla me mjalte, me kishte shkuar mendja keq fare...u kenaqa. [/qb]
Ku i gjete mi? Kush ti beri?

Eh sa te mira qe jane...Une haja petulla te dielave kur isha kalama dhe pastaj dilja te lozja me shoqet...

I bente mami heret ne mengjes...

bona

Primus registratum

yllke e vockel

une e kam humbur ate sensin e te henes apo te djeles mi. jam tu punu nga 6 dite rresht moj se pagova car insurance dhe college tuition keshtu qe s'ka rendesi per mua.
dhe meqe ra fjala dje per here te pare provova kinezce( megjithese gjithe keto kohe kam pasur mundesi por jam raciste per ushqimin moj) dhe kisha frike mos me jepshin krimba moj.
megjithate po qe nje NY te jep motra nje dreke ne Red Lobster dhe do kenaqesh.

Anana

Primus registratum

Durim se do vije edhe dita jone. :smash:
Kur te shkoj ne NY do te te them dhe te vemi ta provojme Red Lobster.
(Megjithate une i mbetem besnike petullave te mamit)

bona

Primus registratum

yllke e vockel

ku e ke shpine mi?
mos me thuaj se jemi komshie. une kam qene tek unaza mbrapa gjimnazit Cajupi me duket se e kishte emrin, ose rruga Bardhyl , ose prit mi se mu kujtu mbrapa xhamllikut.
ndersa tani e kam ne fund te botes...( lene se po me vjen me qa tashti)

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
[qb] une sot hengra petulla me mjalte, me kishte shkuar mendja keq fare...u kenaqa. [/qb]

Eh sa te mira qe jane...Une haja petulla te dielave kur isha kalama dhe pastaj dilja te lozja me shoqet...

I bente mami heret ne mengjes... [/qb]
PSe si bo vete petllat ti tashi???BEhen kollaj fare...
Merr miell,200-300 gram,zere brum duke i heduhr pak kos,ose po pate me maja birre me mire(majane e birres shkrije ne uje)hidhi 1 maje luge kripe kosit ose te majaja.zije brumin jo shume te forte edhe perzije mire.LEje te fryhet nja 3-4 ore edhe pastaj ne 1 tigan me vaj te nxehte merr 1 luge edhe hidhe brumin mrena ne tigan.Vaji te jete sa te mbuloje petullen.Te 1 tas shtro ca letar thithse qe ti heqesh vajin edhe wolA,gjithcka gati.Blej mjaltin edhe haji me mjalte

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]

I bente mami heret ne mengjes... [/qb]
PSe si bo vete petllat ti tashi???BEhen kollaj fare...
Merr miell,200-300 gram,zere brum duke i heduhr pak kos,ose po pate me maja birre me mire(majane e birres shkrije ne uje)hidhi 1 maje luge kripe kosit ose te majaja.zije brumin jo shume te forte edhe perzije mire.LEje te fryhet nja 3-4 ore edhe pastaj ne 1 tigan me vaj te nxehte merr 1 luge edhe hidhe brumin mrena ne tigan.Vaji te jete sa te mbuloje petullen.Te 1 tas shtro ca letar thithse qe ti heqesh vajin edhe wolA,gjithcka gati.Blej mjaltin edhe haji me mjalte [/qb]
prandaj te kam kaq shume xhan, se je guzhinier i mbaruar.......une vdes per meshkujt qe gatuajne, vete une nje veze s'di te bej

Anana

Primus registratum

Ashtu ashtu. Oj ky, dashka te na beje te gatuajme tani. Me ty jam Nice, as une s'gatuaj dot. Rrofshin cunat qe u vjen per mbare ai zanat.

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] yllke e vockel

ku e ke shpine mi?
mos me thuaj se jemi komshie. une kam qene tek unaza mbrapa gjimnazit Cajupi me duket se e kishte emrin, ose rruga Bardhyl , ose prit mi se mu kujtu mbrapa xhamllikut.
ndersa tani e kam ne fund te botes...( lene se po me vjen me qa tashti) [/qb]
E jo mi, s'qenkemi. He se Tirana e vogel eshte. 20 minta me ec gjithandej. Tani e kam shtepine ke Myslym Shyri (aty e ka shpine mami dmth.) Shtepine e vjeter e kisha te Margarita Tutulani, afer Petro Ninit.

sweet eda

Primus registratum

aty ke xhamlliku e ka kjo shoqja ime, ajo e ka bo gjimnazin ke cajupi.

brenda temes, sot per dreke steak+ cheese sandwich + MD

Anana

Primus registratum

Domate me gjize, ullinj e me vaj ulliri (pa buke). Sec i futa dhe ca bajame brenda sallates.

lir

Primus registratum

you sweet sweet thing, mir qe je femer, se te ishte mashkull do te keshilloja mos te pije MD, se te bo keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj as arat me mjalte skane effekt :smash:

sweet eda

Primus registratum

pse s'te ben mire MD? pse arrat me mjalte s'te bejne mire???? s'di gjo una.. :confused: pse une e kam shume qejf MD

Belinea

Primus registratum

hic /pf/images/graemlins/frown.gif ooooooo jam lodh duke ngren pse duhet te ham njehere, sa mire do ishte te funizoheshim me ushqim sic bejme dhe me makinat