Cfare gjuhe te flase femija?

bobo

marksist-enverist
Re: Cfare gjuhe te flase femija?

lara,-ajo me "gjuhen e nenes", ka arsyet e veta, perse i thone keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif -nje nga ato(dhe me kryesorja!), eshte lidhja qe ka i linduri me te emen, -kjo vlen per te gjitha gjallesat-, se spo i permend te gjith faktoret!, kjo eshte dhe aresya qe eshte krijuar ky term, qe nenkupton gjuhen e nenes, dhe jo te vendit ku jeton! /pf/images/graemlins/wink.gif
kurse memedheu dhe atdheu, jane jane terme shoqerore, qe lindin pasi te mesohet gjuha /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti mduket je tu e ngatarru me at kenge:
kam dy nena o femi,
nje ne kopesht nje ne shpi,
dhe te madhen Shqiperi(ose parti, se se maj mend /pf/images/graemlins/laugh.gif )

na dolen tri..., nejse ndryshoje tekstin!

bobo

marksist-enverist

prap sjam mdakort...!

nejse, duhet thon kshu, sic e thot ai formulimi qe ke sjell si shemull-,mbushmendje /pf/images/graemlins/wink.gif
sepse, ligji u lejon adoptimin,e femijeve, edhe cifteve te gay-ve dhe lesbikeve, si dhe adoptimin e femijeve nga vende te tjera..., masanej kemi zbulu klonimin...,ehe sa e komplikuar eshte bere tema femi-prind!
po mos harro qe ky formulim, eshte shum me i vonshem sesa fjala "gjuhe e nenes"!
meqe jemi ke gjuha..., ate fjalin,ke firma, se ke
per mua? /pf/images/graemlins/laugh.gif -se une vetem shqip mar vesh /pf/images/graemlins/blush.gif

shkodrani80

Primus registratum

Anabella!Te pershendes dhe e kuptoj shqetesimin tand te arsyeshem.Si fillim mendoj qe femija duhet te degjoje gjuhen e perbashket te prinderve pasi,ju do te jeni modeli i pare i atij femije.Meqe burri juaj nuk flet mire shqip,mednoj se duhet te zgjidhni rrumanishten.Anglishten mendoj se do ta mesoje kur te dali ne "shoqerine" e saj ne kopesht e metej.Shqipen te takon ty t ja mesosh me vone.Nje shok i imi i krahason femijte me 1 magnetofon,qe gjithkohes incizon ne memorjen e tij.Athere pse mos te jete femija nje "mp3" /pf/images/graemlins/smile.gif !?Megjithate mund te mos jete modeli i persosun ky qe te dhashe.Te uroj gjithe te mirat dhe me jete te gjate femijen!

Cleopatra

Forumium praecox

Well te ishte femija im,deshira ime eshte te flas gjuhen e nenes.Ska rendesi se nga do e ket babain.Gjithsesi ajo varet sa kohe ke me ndejt me ate femje e ne ca situatash ndodhesh.