tropojanja
Çike Malsie
e ke te ndaluar pls Pahahahahti edi un hy dhe me +D HAHA
e ke te ndaluar pls Pahahahahti edi un hy dhe me +D HAHA
HAHAHAH hektor na ka zen belaja me perkthy dhe tropojanet tani hhahahahahahahahahahaahasjam nga ata tipa une si marr vesh perkthe keto shqip please
dmth qe myllet privatsiaasjam nga ata tipa une si marr vesh perkthe keto shqip please
hahahahahahahahaahahaahha.....marrsh t keqen ne ti jarebil.....do perkthesh biles qe cke me teHAHAHAH hektor na ka zen belaja me perkthy dhe tropojanet tani hhahahahahahahahahahaaha
Pse ckane tropojanet ne ket mes ... shoket me te mire nga tropoja i kam i marr vesh bukur mireHAHAHAH hektor na ka zen belaja me perkthy dhe tropojanet tani hhahahahahahahahahahaaha
OKI Doki laddydmth qe myllet privatsiaa
e stefurullah!!! un pjes e jotja....luj venit amonn aahahhaahahhaahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha do perkthej se mke ra per pjes
nuk thash pjes e imja dhe ska noi gje per then luj venit se sosht cudi dhe ke qene stefurullah!!! un pjes e jotja....luj venit amonn aahahhaahahhaahh
amon o zot......pastaj thu kush tha hahahhaahnuk thash pjes e imja dhe ska noi gje per then luj venit se sosht cudi dhe ke qen
thjesht thash me ra per pjes
Dashuria a motra binjake e xhelozis
Dashuria a motra binjake e xhelozis