Cfare duan femrat?

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Cfare duan femrat?

mroma HUMMER traktori,
po ku je mer,
sheh se cfare duan keto gocat e sodit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ore tani se morem vesh, i dun a si dun femnat t'hujet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Femrat nuk i done te hujet qe si kane pa, dmth ato te hujet e panjoftur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po te hujet qe i kane pa, dhe qe rezultojne te mire, ato po.(ma merr mendja mua)

Legjionixx

Forumium maestatis

Rozi ,
kuj i thone, kerrcin mi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam rreshqit si jo,dy here kam thy kemben me snovboat,
kur kisha kemben ne gjipis qante ,me thonte mjera mami,
kur,heqsha gjipsin me thoshte e thefsh tjetren, mirre vesh kete pune. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

HUMER

Primus registratum

po gocave nuk ju gjefet dermani no i here or mik

po mire s ete gjeta si je ?

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pershendetje,
Ne djemt e shkret duam te dim cfar doni ju femrat ne te vertet? se ju kerkoni ne ua plotesojem, por kur faleminderit nuk degjojem, vetem ankesa /pf/images/graemlins/tongue.gif
kur e keni pse nuk e doni e kur se keni me inat e me kembe ngulje e kerkoni? pse njehere faleminderit nuk thoni, po vec me gisht detyrat na tregoni? cfare ju sjell ju kenaqesi, apo vetem te na shikoni ne me lot ne sy? ju thua te dua, beni sikur s'digjoni, e me ze te ulet na mallkoni, ju blejm dhurat gjithmon i pranoni kur nuk kundershtoni, neve dhurata ju te na dhuroni gjithmon kundershtoni? Te jesh femer e te heshtesh, jane dy gjera te papajtueshme.Femra eshte si hija. Po e ndoqe, te iken, po i ike, te ndjek.
Pra cfare doni ju motra? cfare kekoni ne te vertet?

[/ QUOTE ]

Or plak, mos na pergjitheso njehere. Femrat duan qe te mos i cash koken me te tilla pyetje njehere dhe pyet veten tende njehere se cfare do /pf/images/graemlins/winkwink.gif Me vjen keq e gjynah qe ty tere kohes te paskan shfrytezuar femrat, me dhurata e qenkan sjelle keq. Hajd mos e vrit mendjen, 1 bie mijera ngrihen /pf/images/graemlins/tongue.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ja ky, nje bie e mijra ngrihen /pf/images/graemlins/lol.gif

rri urte se sdi gjo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ty te ha gje tjeter une /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mea

Primus registratum

U bone ti!
/pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

E u bona une /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

HUMER

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une kom qen i bom me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
po qeke kalb tani
nuk vleke mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mea

Primus registratum

ahahahahhahah
e forte kjo
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif