Cfare duan femrat?

milanisti2

Primus registratum
Re: Cfare duan femrat?

jo me jo se bej shaka se nuk jami aq te prapambetur e te pacivilizuar sa mendoni ju andej (te pakten njerzit me nje fare kulture)

pinkparadise

Forumium maestatis

eeeeeeeeehhhhhhhh ... varet se kush se atje ka ca specimene...qe ska burre none qe i fut 2 pare men ne koke....
edhe neve femrat dua "TE DREJTAT TONA" /pf/images/graemlins/laugh.gif

milanisti2

Primus registratum

"specimene" ka kudo dhe ne vendet me te zhvilluara , por kta tonet kane dhe hunden perpjete. po nejse ti sbesoj qe do kesh deshire te komunikosh me ta, po me te tjere.

pinkparadise

Forumium maestatis

no comment...sidomos per personat ne Forum pa i njoht ne noj kontext tjeter perveç ketij ketu nuk jam asnje vleresim...sepse do te ishte e kote edhe jo e drejte /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un du ate qe sma jep njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

MOs m Thuj qe po kerkon PArajsen QIellore Ketu ne Ferrin e Tokes ...

pinkparadise

Forumium maestatis

jo more jo nuk kerkoj aq shume...
kerkoj i gjo tjeter e kurkush spo ma jep... /pf/images/graemlins/laugh.gif

aka70

Primus registratum

Cfare kerkojne femra?
Mbeshtetje dhe dashuri (pastaj si nentema kerkojne edhe xhelozine, intrigat, e ku ta di une...)
po e rendesishme eshte se do ngrohtesine e prushit, me pak fjale do sh dhe perkedheljet e nje femije...
Ah femnat..................

Iron Maiden

Primus registratum

Cfare kerkojne femra?
Mbeshtetje dhe dashuri (pastaj si nentema kerkojne edhe xhelozine, intrigat, e ku ta di une...)
po e rendesishme eshte se do ngrohtesine e prushit, me pak fjale do sh dhe perkedheljet e nje femije...

[/ QUOTE ]

too complicated

pinkparadise

Forumium maestatis

e po tani ata qe nuk jan te zotet te kuptojn le te merren me meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Cfare kerkojne femra?

[/ QUOTE ]

Eh Sa Vellime Behen dhe Sa Jane Bere vetem Per Kete Teme ... POr nqs i kap qy m fillim pa Leviz shume ahere je n Parajse ...

TEDI

Valoris scriptorum

e po tani ata qe nuk jan te zotet te kuptojn le te merren me meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po nQs ne KUptojm bi llafi ne Femrat dun ne gjona t Tjera si i bi ... Femrat t Merren Me Femrat ?????????

Se KShu i bi Teoria jote Ktuna ...

Femrat Po ashu si meshkujt duan shume gjera qe me burre e Grua nuk duan ti Bejne ose kane ate Tabune Shqiptare qe nuk ja Lejon Etika Familjare ti bejne dhe i bejne me te tjere/tjera ... Ne Thone yu Bona kte apo ate pavaresisht se midish shokesh apo shoqesh mund t jete gruja apo burri i tyre ...

Ka SHume Komplikacione ne kete Teori per te 2 Palet ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

milanisti2

Primus registratum

[/ QUOTE ]

sa e rend kjo.
Po ato femra qe nuk dine te kuptojn, ose jane te trasha per te kuptuar, cfare duhet te bejne????

pinkparadise

Forumium maestatis

a hu...... jemi tek tema çfare duan femrat e JO çfare duan meshkujt...kur te jet nje teme e tille atehere do them edhe une kur ke te besh me femra te trasha per te kuptuar meshkujt atehere te merren edhe ato me grate ejo me meshkujt.

por ble2 eshte e vertet nje femer nuk kerkon te kuptohet 100% por ka nje minimum, te kuptoni vetem bazat te pakten nuk po kerkon njeri qe ju te na lexoni ne syte tane siç lexoni gazeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

une dua te shkoj ne plazh tani.....te cosh cuna me trup te bukur te pjekur nga djelli duke notuar ne valet e detit...

milanisti2

Primus registratum

po pra tema ishte per femrat, clidhje kishte te flisje per meshkujt dhe preferencat e tyre.

Femrat duan .... duan shume gjera, e shum shpesh te bezdishme.