Cfare duan femrat?

Ela_001

Primus registratum
Re: Cfare duan femrat?

Paqe duam aman,vetem te na i lene veshet rehat se na kan shurdhuar shum me ate egon e tyre te madhe. Its all about them, huh, kan harruar qe ate gjene qe kan permendur mund ta blesh me lloj lloj variacionesh si ta doj shpirti apo noi gjo tjeter ty. /pf/images/graemlins/wink.gif

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Duto ne te takofsha i ziu ti, ate dun femrat e nejse juve keni me e ngrene anyways, per ne jeta vazhdon pasi te kemi zhdukur cdo mashkull nga kjo toke do rikthehemi ne zanafille duke jetuar me gjethe fiku si gjyshja jone Eva.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/qb]
Ta kame borxh nje kostum plazhi me gjethe fiku!

Dhe dielli lindi perseri........ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ne duam qe era te fryje lehte,te perkedhele gjethet ,te na perkedhele floket,trupin dhe pastaj te iki tutje,ashtu lehte -lehte /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

cokus

Primus registratum

un mendoj qe nqs femrat dhe meshkujt nuk do te kishin kontradita gjithcka do te merrte fund.jan pikerisht kontraditat qe e bejn nji marrdhenie interesante terheqse etj etj.kshu qe nqs mashkulli dhe femra bien dakort per gjithcka its over!!!!

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga u74:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Ata dy trimat qe kane shruar me lart as e kane idene se cfare jane femrat dhe as kane pare femer ndonjehere me sy.
Po se kuptoj ca kane dashur ktu te kjo tema, ndoshta u ka rene rruga dhe kane kputur dhe ato gomarlliqet e veta.
Mua sme lejon edukata se ua kisha dhene une pergjigjen juve te dyve :mad: [/qb]
Po kjo tema ketu eshte gallade hesapi moj thedheze!
Mos i merr kaq seriozisgte! Megjithese ai miku iu peqen juve... apo jo...! :rolleyes: [/qb]
hehehe e di more pedhumb qe eshte gallate, ska nevoje te me tregosh ti ca eshte. Po ca tipa si ata duhen bannur nga albforumi

P.S: per your info eshte thelleze jo ashtu sic e ke shkrujt ti zoti cufo

u74

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] P.S: per your info eshte thelleze jo ashtu sic e ke shkrujt ti zoti cufo [/qb]
Faleminderit per korigjimin e gabimeve te mija ne drejteshkrim ,por dua te sqaroj se pseudonimi im eshte Mr. THIU 74 dhe jo Mr.CUFO.
/pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s Ndersa ti bere nje gabim te vogel ne drejteshkrimin e fjales PEDHUMB,ne vend qe te shkruash PELLUMB! /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

opaaaaa, sherr sherr... amon se vdiqem per icik sherr, i fundit qe kam pa ka qene nje ndeshje boksi ne TV por qe me zu gjumi e s'e mora vesh a fitoi i bardhi apo i ziu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] opaaaaa, sherr sherr... amon se vdiqem per icik sherr, i fundit qe kam pa ka qene nje ndeshje boksi ne TV por qe me zu gjumi e s'e mora vesh a fitoi i bardhi apo i ziu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Mos e vra mendjen i ziu fiton gjithmone ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb] opaaaaa, sherr sherr... amon se vdiqem per icik sherr, i fundit qe kam pa ka qene nje ndeshje boksi ne TV por qe me zu gjumi e s'e mora vesh a fitoi i bardhi apo i ziu /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hermes nuk du me bo sherr he, ke inat?? sduuuu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per Derrin : ate fjalen pedhumb e kam shkrujt vete gabim pasi kishe shkruar ti thedheze .
Dhe sa per nickun sorry qe ta kam ngaterru

KATALLANI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Ata dy trimat qe kane shruar me lart as e kane idene se cfare jane femrat dhe as kane pare femer ndonjehere me sy.
Po se kuptoj ca kane dashur ktu te kjo tema, ndoshta u ka rene rruga dhe kane kputur dhe ato gomarlliqet e veta.
Mua sme lejon edukata se ua kisha dhene une pergjigjen juve te dyve :mad: [/qb]
Ik ore pirdhu paske edukate bytha jote.

Ela_001

Primus registratum

SA me edukat, vdeksha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

cokus

Primus registratum

ejjjj pak respekt per emrin tim ju lutem dhe mos ma ngacmoni kushon se ne nga fisi derrave kur nevrikosemi nuk na shohin me syt!!!!!apo jo kusho?!!

u74

Primus registratum

Faleminderit kusho,ne derrat jemi me seksi dhe te mencur se te tjeret prandaj dhe na bien me qafe.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb] Ik ore pirdhu paske edukate bytha jote. [/qb]
He mi tralala, a te thashe qe do plaste sherri a jo? Po si gjithmone shpirtin e kundershtimit ke /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjynah qe s'kam pike shonci tek "Totocalcio", se te ishte per "TotoForumi" ee? yfffff mo... e kisha ble ate BMW-ne qe vdes me paret e basteve te fituara /pf/images/graemlins/tongue.gif

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga u74:
[qb] Faleminderit kusho,ne derrat jemi me seksi dhe te mencur se te tjeret prandaj dhe na bien me qafe. [/qb]
amin!

X-GoodBoy

Primus registratum

Eh, ca dun femrat! Duhet te kesh nje nga ato netet e gjata te dimrit qe ti degjosh kerkesat e tyre. (kam frik se shkon edhe 2 net)
Po te hysh ne mendjen e femres, uh, nje labirint qe edhe shejtani se gjen dot rrugen per me dal.
Kot se thon. Femra fut shejtanin ne shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Sorry ladies. Is just a joke. We luv ya toooooooooooo much.

Peace and consider boys with a bit more care.