Cfare duan femrat?

Katja

Primus registratum
Re: Cfare duan femrat?

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] p.s. Moira, per cfare e do ate te Aladinit, per ta ferkuar? /pf/images/graemlins/wink.gif (mos e merr per ters ë..)
----------------------------------------
Boooo. /pf/images/graemlins/blush.gif sa e paturpshme Tralala .Po jo per ta ferkuar por per ta dukur e per ta zhdukur.
ps. Me bere per te qeshur per here te pare sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Moira po une s'thashe gje mi, po ai bon sikur se ka idene se si jane gjonat /pf/images/graemlins/laugh.gif
E paskeni kap te gjithe me mua sot /pf/images/graemlins/tongue.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] wow.... po si shume e lashte ajo e aladinit...
Hermes behu gati, per 1 jave me ke ne TR /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O Briigi e ke prenotu qe ne vere mi lal , ka njel cuni gati qe atehere. Mjaft mi se ja le ... gjithmone gati /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pupupupu sa perverse kjo... hajde dhe ti mi per kafe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O briigi c'dua une me juve mi goce, ju e keni punen me vanilje e me the e te thashe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Thx anyway /pf/images/graemlins/smile.gif

roald

Primus registratum

femrat duan vetem ( dell ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] femrat duan vetem ( dell ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qe kur qenka liru delli??????

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] O briigi c'dua une me juve mi goce, ju e keni punen me vanilje e me the e te thashe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Thx anyway /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
briiigi, ti miresetevish, merre dhe Inessin kur te vish me vete se eshte shoqeri e kendshme, por kur te ikesh mos i thuj gje fare, leje ketu /pf/images/graemlins/wink.gif tralala, qe do vish edhe ti me ne kjo ka vdek, e kemi lene qe veren e kaluar qe do tju njoh juve te dyjave meqe s'njiheni, apo s'eshte keshtu? Dhe sa per sqarim, ajo "me the e te thashe" e ka emrin "frappe'", vdes briiigi per ate /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] O briigi c'dua une me juve mi goce, ju e keni punen me vanilje e me the e te thashe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Thx anyway /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
briiigi, ti miresetevish, merre dhe Inessin kur te vish me vete se eshte shoqeri e kendshme, por kur te ikesh mos i thuj gje fare, leje ketu /pf/images/graemlins/wink.gif tralala, qe do vish edhe ti me ne kjo ka vdek, e kemi lene qe veren e kaluar qe do tju njoh juve te dyjave meqe s'njiheni, apo s'eshte keshtu? Dhe sa per sqarim, ajo "me the e te thashe" e ka emrin "frappe'", vdes briiigi per ate /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po une me tralalane njifemi o cun /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse do ishte nice te iknim te 4 per nje frappe /pf/images/graemlins/smile.gif
mgjte nje here e dua 1-1 me ty ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
hihihihihihiih

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] femrat duan vetem ( dell ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qe kur qenka liru delli?????? [/qb]
ne baze te kerkesave lirohet(ulet)dhe çmimi!!
medium-smiley-012.gif

KATALLANI

Primus registratum

si shume enderrojne keto femrat shqipetare per llamben e aladinit enderrojne me sy happur. apo ajo tjetra qe thote qe te kete burri leke..., po sikur ai te kete leke dhe eshte mashtrues dhe gjenjeshtar ti do ta merrje per burre???? mendohu pak me thelle para se ta nxjerresh llafin ok??

kujdes fjalorin

enton

Primus registratum

Katallani me duket se te ka ngec ora ne shekullin e 19. Kur njerezit i gjuanin kafshet me llastiqe. Boll shkruajte me kete fjalor mundohu ti pershtatesh ambientit.

cokus

Primus registratum

po ta dinim ne cduan femrat sdo kishte me lufte ne bote. /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] LIRI DHE RESPEK! [/qb]
te kufizum plako...eheeeeeee cjane atoja cjane!!u jep gishtin ti mor in te gjitha,ene kepuct me corape /pf/images/graemlins/wink.gif

KATALLANI

Primus registratum

mire e ke ti femrat nuk ngopen kurre se kerkuari gjera, sa me shume te kene aq me shume duan. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga KATALLANI:
[qb] nji mesazh per ate Moiren doja me shkrujt, ti mer lal me duket se je akoma ne gjume ose ne boten e cudirave" WAKE UP BITCH, IT'S JUST A DREAM. THE DREAM IS OVER". Dhe persa thashe me lart nuk e mohoj fare se ka edhe nga ato femra qe duan burrin vetem per leket. Ishalla vij ne vere ne shqiperi se ta tregoj une personalisht se c'fare duan femrat si puna jote. [/qb]
SA PER DIJENI FEMRAT SI PUNA IME AS I KE NJOHUR DHE AS KE PER T'I NJOHUR.DHE NE ME TAKOFSH NDONJEHERE DO TE BEJ NJE PESHQESH QE T'A MBASH MEND GJITHE JETEN.....DHE UNE E MBAJ FJALEN.

Ela_001

Primus registratum

ncncnncncn nuk ka nevoje per sharje ketu se nuk jeni ne rruge , seicili shpreh opinionin e tij dhe kaq.

mostro

Putraku

ahh ne ju zonça nonji her mi femra sepse kamme ju pushkatu te gjalla.ahahahaaaaaaaaa
jo se bej shaka.una femrat i dua folt folt folt.
me sa kam pare dhe kam degjuar eshte e veshtir per meshkujt te njohin femra te hajrit,po ashtu dhe femrat meshkuj te mire.ndoshta duan me teper seriozitet dhe siguri,te cilat kohet e fundit nuk eshte e lehte ti gjesh ne nje person..
hajde cuna behuni nji cik qefin gocave,sepseme kot nukjane goca apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ahh ne ju zonça nonji her mi femra sepse kamme ju pushkatu te gjalla.ahahahaaaaaaaaa
jo se bej shaka.una femrat i dua folt folt folt.
me sa kam pare dhe kam degjuar eshte e veshtir per meshkujt te njohin femra te hajrit,po ashtu dhe femrat meshkuj te mire.ndoshta duan me teper seriozitet dhe siguri,te cilat kohet e fundit nuk eshte e lehte ti gjesh ne nje person..
hajde cuna behuni nji cik qefin gocave,sepseme kot nukjane goca apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Dridhe edhe ti Putrako si Likja e beratit /pf/images/graemlins/tongue.gif
Deri tani u cave tu na shajt, tani e drodhe muhabetin :mad:
Po gjun nonjonen ktu te forumi dhe do me i lone mbresa e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rinigjon

Primus registratum

Nuk kam kohe e po i thome shpejt me kryesoret.
PARA, KOHE(me to te rrime), PARA, Shkolle, PARA, Bukuri fizike, perseri PARA.
Tung, pa ofendime vajza