Cfare duan femrat?

Anasykaltra

Primus registratum
Re: Cfare duan femrat?

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]Femrat duan komoditet.
T'ja laj dikush pjatat.
Ti bej dikush per te ngrene.
T'ju hekurosi dikush rrobat, pervec rrobave intime. /pf/images/graemlins/blush.gif
Te kene gjithmone dhurata.
Te jene ne qender te vemendjes.
Ti duan gjithmone.

Etj etj etj.[/qb]
Po cfar thua mi papi ti paske qene duke thyer krahun....

Kordelja

Valoris scriptorum

Femra duan perkujdesje , respekt, komplimenta dhe shumeeeeeeeeeeeeee dashuri.

Te tjerat jane te parendesishme.

Dani83

Primus registratum

psssss...
veza pulen apo pula vezen
mendoj se te gjitha mesohen me pak durim e vullnet te mire.....dhe...Dashuriiii!!

Katja

Primus registratum

Cfare duan femrat?? shume e thjeshte , te gjitha sa ka thene papi me lart.
Vetem ka nje problem te voooooogel fare
blush.gif

Mbasi ti kete te gjitha ato, do filloje te kerkoje te tjera, dmth kerkesat nuk do mbarojne asnjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO juve cunat mos u merzisni, se per ate pune jeni , te na vini neve mbas avazit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

P.S: e sigurt qe do fillojne te me shajne te gjithe cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] P.S: e sigurt qe do fillojne te me shajne te gjithe cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif
[/qb]
Ja, po e filloj une i pari te te vij pas avazit: dru dru dru :smash: :smash: :smash:
P.S: Nuk te shava. E sheh sa i mire qe jam? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Nje kenge e Beatless thote," All you need is love, lalalalala All you need is love"
Guess what, femrat sduan me shume pervec dashurise..... Sma ha mendja te jete rritur cmimi i dashurise, keshtu qe dhurojani se i keni punet ne terezi cuna.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

KATALLANI

Primus registratum

cfare duan femrat???.....kush eshte e mire dhe e sjellshme ndonje gje te embel si pershembull: cokollate ose akullore, por kush eshte e keqe nje rrote k*** mu ne goje

Petroninsja

Primus registratum

Katallani mos i bastardo gjerat se na turperon dhe New Yorkun, cjane keto fjale sikur ndjen dhimbjet e femrave ti....?
Nc nc nc nc morrin kot robte ndonjehere...
help.gif
:smash:

Katja

Primus registratum

Originally posted by Hermes:
[qb] &lt;/font&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;citim:&lt;/font&gt;&lt;hr /&gt;&lt;font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] P.S: e sigurt qe do fillojne te me shajne te gjithe cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif &lt;img border="0" alt="[help]" title="" src="graemlins/help.gif" /&gt; [/qb]&lt;/font&gt;&lt;hr /&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"&gt;Ja, po e filloj une i pari te te vij pas avazit: dru dru dru &lt;img border="0" alt="[smash]" title="" src="graemlins/smash.gif" /&gt; &lt;img border="0" alt="[smash]" title="" src="graemlins/smash.gif" /&gt; &lt;img border="0" alt="[smash]" title="" src="graemlins/smash.gif" /&gt;
P.S: Nuk te shava. E sheh sa i mire qe jam? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
<font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">hehehe dru e??? dream on guys /pf/images/graemlins/laugh.gif E dini juve cunat besoj ate shprehjen "mu m'lusin" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S: Hermes nuk e prisja prej teje ate answer /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ej mos dilni nga tema .
:mad:
Ne femrat duam nje burre qe te punoje pak dhe te kete shume para,kurse une personalisht dua dhe llamben e Aladinit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Ej mos dilni nga tema .
:mad:
Ne femrat duam nje burre qe te punoje pak dhe te kete shume para,kurse une personalisht dua dhe llamben e Aladinit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uzina qe bente llamba u mbyll. Prodhon famuj me gjyra ylberi. Heh.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] hehehe dru e??? dream on guys /pf/images/graemlins/laugh.gif E dini juve cunat besoj ate shprehjen "mu m'lusin" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S: Hermes nuk e prisja prej teje ate answer /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tralala, nuk e prisje ate answer time, huh? mire mi, si te dush, "mu m'lusin" /pf/images/graemlins/tongue.gif
p.s. Moira, per cfare e do ate te Aladinit, per ta ferkuar? /pf/images/graemlins/wink.gif (mos e merr per ters ë..)

B

briiigi

Guest

wow.... po si shume e lashte ajo e aladinit...
Hermes behu gati, per 1 jave me ke ne TR /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

PuPuPu edhe ti Briggi e njihke kete karafilin? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Hermes mu s'ke pune te me takosh... :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif Oooo u hapem si vaj ne lakra tani!
O Briggi edhe ti do shkosh ne Tirane mi? Sa do rrish se edhe une per dy jave aty jam! /pf/images/graemlins/smile.gif
Mbase bejme rrugen bashke..
Mi bej te fala asaj bukuroshes qe ke ne shkolle /pf/images/graemlins/wink.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] hehehe dru e??? dream on guys E dini juve cunat besoj ate shprehjen "mu m'lusin" /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S: Hermes nuk e prisja prej teje ate answer [/qb]
tralala, nuk e prisje ate answer time, huh? mire mi, si te dush, "mu m'lusin" /pf/images/graemlins/tongue.gif
p.s. Moira, per cfare e do ate te Aladinit, per ta ferkuar? /pf/images/graemlins/wink.gif (mos e merr per ters ë..) [/qb]
Hermes mos e pyet kot Moiren lal, ti e di si funxionon /pf/images/graemlins/tongue.gif Po se ferkove nuk punon /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per llampen flasim gjithmone e?? se mos na confuzohet ndonjeri /pf/images/graemlins/tongue.gif

E qe kur e dashke me te lutme ti cuno??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] wow.... po si shume e lashte ajo e aladinit...
Hermes behu gati, per 1 jave me ke ne TR /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O Briigi e ke prenotu qe ne vere mi lal , ka njel cuni gati qe atehere. Mjaft mi se ja le ... gjithmone gati /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Moira, per cfare e do ate te Aladinit, per ta ferkuar? /pf/images/graemlins/wink.gif (mos e merr per ters ë..)
----------------------------------------
Boooo. /pf/images/graemlins/blush.gif sa e paturpshme Tralala .Po jo per ta ferkuar por per ta dukur e per ta zhdukur.
ps. Me bere per te qeshur per here te pare sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] PuPuPu edhe ti Briggi e njihke kete karafilin? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Hermes mu s'ke pune te me takosh... :mad: Oooo u hapem si vaj ne lakra tani!
O Briggi edhe ti do shkosh ne Tirane mi? Sa do rrish se edhe une per dy jave aty jam! /pf/images/graemlins/smile.gif
Mbase bejme rrugen bashke..
Mi bej te fala asaj bukuroshes qe ke ne shkolle /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te falat i bera /pf/images/graemlins/smile.gif
hehehehheeh
kur iken ti? une me dt 6 dhe do rri nja 10 dite /pf/images/graemlins/smile.gif
let me know, edhe takohemi...
po deshe e marrim dhe ate qerratain /pf/images/graemlins/wink.gif
O

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] wow.... po si shume e lashte ajo e aladinit...
Hermes behu gati, per 1 jave me ke ne TR /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O Briigi e ke prenotu qe ne vere mi lal , ka njel cuni gati qe atehere. Mjaft mi se ja le ... gjithmone gati /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pupupupu sa perverse kjo... hajde dhe ti mi per kafe /pf/images/graemlins/tongue.gif