Cfare doni te hani?

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

paidhaqet jane brinje qengji te pjekura /pf/images/graemlins/laugh.gif

une vdes edhe per ashtu...per corbe /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

kembe bretkocash dhe kermij te skuqur me gjalpe dhe hudhra /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Anana

Primus registratum

ua, kujtova se me verte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

C'me ka ndodhur sot, gjeta nje dyqan ku beshin gjell me bizele si ne komunizem po pa qepe. Ua mami sa u emocionova. /pf/images/graemlins/wub.gif Kushedi sa mbedhjete vjet ksiha pa pare...

I love new york

Primus registratum

po ti nuk i ben vete ne shpi mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
une bej gjithmone o gjell me bizele, me mashurka, ose ndonje turli me patate e patellxhane. /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Jo mi. C'jane keto gjera te komplikume qe thua? Deri para ca kohesh s'kisha as tenxhere /pf/images/graemlins/shrug.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
pse mi n'plazh je ti eee /pf/images/graemlins/tongue.gif

goce po pajen e ke pergatit ti /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Anana

Primus registratum

Jo mi s'jam ne plazh po s'me ka ec me tenxheret ne te kaluaren e kom heq dore. Kam microwave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paja? Me ngatarrove fare Helena. /pf/images/graemlins/idea.gif,

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Yllke na sqaro ti iher:

ku jeton
sa vjec ke

ene e terheq una pastaj muhbaetin e pajes po qe e nevojshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mua sot me haet guzhine Marokene /pf/images/graemlins/goofy.gif

Hellena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo mi. C'jane keto gjera te komplikume qe thua? Deri para ca kohesh s'kisha as tenxhere /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]
Ja dhe binjakja ime /pf/images/graemlins/lol.gif
Un skam tenxhere fare /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Anana

Primus registratum

As tashi mi s'kam po tani jetoj me njerez edhe ata perdorin tenxhere. I fus dhe une duret nganjiher /pf/images/graemlins/wink.gif. Provoje se me raste te bie te hash ndonji gje te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Helena sa pytje qe beke sy per sy mi ne mes te forumit...

Jetoj ne West Europe
Moshe legale shyqyr.
Vetem tenxhere s'kam. Te gjitha te tjerat i kam, edhe luge e piruna. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam ndonji shans e?

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif sowwwy mi per drejtperitetin, m'i thuj me PM po deshe /pf/images/graemlins/wink.gif

e ke bo pershkrimin si per ke gazetat me personals
ai kerkon ajo ose vice versa /pf/images/graemlins/laugh.gif

une tani po ha ca Triscuit (biskota gruri) me Humus /pf/images/graemlins/goofy.gif

Hellena

Primus registratum

Jo se skam njeri mi jetoj vet , me para po , gatunte dikush per mu , tani ja kam varur fare , mundohem te mesoj me gatu po aha sme shijon kur e gatuaj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kam zgjidh problemin po he .. Mc Donald mjes drek dark /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Qeke binjakja ime me verte ti. Tepke si ty.

Helena, car ti bejme mi, duhet bere praktike se u pa puna. Veshtire kur s'te ben mami nikoqire:)

I love new york

Primus registratum

Nikoqire behesh vete moj, nuk te ben mami /pf/images/graemlins/laugh.gif
so hic mos ja vej fajin mamit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

na doli nikoqirlliku ne gene tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

mua para nja 2 vjetesh me ishte bere fiksim keq buka e misrit (alla shqiptarce aman se edhe ketu ka po vjec icik si e embel) edhe e beja vete ne shpi, shume e lehte /pf/images/graemlins/goofy.gif
pastaj fillova te eksperimentoj dhe e beja me lloj lloj gjerash, me speca te kuq te pjekur, me rozmarine e vaj ulliri, me ullinj /pf/images/graemlins/wub.gif
tani kam shume kohe pa e bere, n'a e kujtova prap Luanesha /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Edhe buke misri beke ti mi? Te isha cun do rrija mbrapa deres qe te te merrja per nuse:)

S

Scorpion

Guest

Krahun e kesaj yllkes... /pf/images/graemlins/laugh.gif