Cfare doni te hani?

Anana

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

He? Nuk e kuptova. Shaka kjo? Po me duket vetja si polici... /pf/images/graemlins/idea.gif

S

Scorpion

Guest

krahun e pules, se tani e pashe qe e paskam shkrujt gabim...

Na ngeli yllka, yllka ne goje...pupupupu... Mos u frikeso ti, nuk ha njerez... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Anana

Primus registratum

Hey, pjesa e trete e "Hannibal" del se shpejti me duket. E ke pare ti ate filmin? Can't wait...

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe buke misri beke ti mi? Te isha cun do rrija mbrapa deres qe te te merrja per nuse:)

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif ka vite qe osht myll ajo dera, s'e le njeri t'hapet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Timi

Valoris scriptorum

Me hahet nje byrek me gjiz se kam koh pa honger edhe me kos nuk do ishte keq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

Dolores

Primus registratum

Kam ngrene nji laker rrumbullake te mbushur shtresa shtresa me oriz edhe mish te grire me koper persiper obobobo sa e mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kukulla_albana</div><div class="ubbcode-body">nuk ahet ne orar te punes Altin. </div></div>

Te kisha PETANIK tani e leja dhe punen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahahahahaha mund te kem edhe une pliz s'kam provuar asnjehere ne jeten time

PUPA

Primus registratum

Meqe sapo jam zgjuar ju lutem nje kaffelatte dhe 2 fetta biscotatte me mjalt thnxx molto gentile da parte vostra
laugh.gif

E

erjana

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si quhen shqip kto se asnji snjof un me perjashtim te turlise /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
jam i sigurte qe as ate lloj turlie nuk e njef /pf/images/graemlins/laugh.gif
jan ca sajime qe as ne enderr nuk i ke pa...
psh ajo kabuni eshte nje ngatarrese mish dashi me oriz e sheqer /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse per ty do ofroja leshnik /pf/images/graemlins/laugh.gif tip omelsine eshte mos u ngatarro nga emri se esht me verte e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. te vej dhe nja 2 emra te tjere te cuditshem /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ekmek kadaif
musak (jo musaka gje tjeter kjo /pf/images/graemlins/tonguee.gif)
bagerdan /pf/images/graemlins/laugh.gif
llallangia
nejse keto me erdhen ne mendje