Cfare doni te hani?

ujku81

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
*Do perfundojme dhe sot tek Luckies /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

Ti mos je ai qe mbaron gjithmone pecetat rreth ores 12.30-13.00 ulur ke tavolina pronarit ngjti me deren e banjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo nuk jam une. Ca kohe isha i rregullt tek Luckies, po tani e kam lene, nuk vete aq shpesh.

Ti mos je ajo qe merr gjithmone sallate dopio. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo jo, une vetem nga xhami shof ke Luckies ca hane te tjeret /pf/images/graemlins/devil.gif E kaloj urine me simulim une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Aty ku pime kafen, bejne ca toste te shpifura, po po pertoja shume te levizja. /pf/images/graemlins/sleep.gif

ana karenina

Primus registratum

Ne pallat te mbretit si afer me sarajet tona qe e kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Speca me djathe dhe arra /pf/images/graemlins/tonguee.gif Edhe domate te zgares se mos harroj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Te pelqen pizza?

ana karenina

Primus registratum

Une e kam vendosur, dua te ha akullore /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ne nje super tas, te qelqte, pa biskota, cokollate e xhingla mingla te tjera si keto. E dua te jete prej frutash por e lehte, dicka mes te athtes dhe te embles (po jo shume), tip pjeper, limon, kos /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe une kam kohe qe s'e shijoj pizzen fare prandaj pyeta. Pasi eksperimentova me shume lloje hoqa dore (he per he) /pf/images/graemlins/shrug.gif

S

Scorpion

Guest

Se mos thote ndonjera Bujrum, ose te na zgjasni ndonje cope /pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

Nuk jam frikacake si Julia une jo, nuk ia mbath nga dasma per dy palo veze /pf/images/graemlins/laugh.gif Une edhe e di si i dua vezet, edhe i ha te gjitha vezet sido te jene gatuar, edhe martohem /pf/images/graemlins/laugh.gif Po mu desh them edhe qe s'fut veze ne goje, pune e madhe fort /pf/images/graemlins/devil.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo me se kot bon, nigjo muve /pf/images/graemlins/laugh.gif. Do thjesht me bo interestoranten /pf/images/graemlins/laugh.gif. Kusho nuk genjehen njerezit keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif .</font>

ana karenina

Primus registratum

Kusho po ti do marresh prape google'in ne tel? /pf/images/graemlins/laugh.gif Se une hyra ne mengjes e me tha: 'no more food images, everything bought by XXXX representatives, please come back tomorrow before 09.00 o'clock in the morning' /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo kusho, s'me punon telefoni ne ate linje /pf/images/graemlins/laugh.gif, keshtu qe i kam futur nje mendje e stomak te lehte, po pupel ama /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

ana karenina

Primus registratum

Edhe ti ne dritare? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca po hane ata qe po shef? /pf/images/graemlins/booki.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Asgje kusho, e kane ngrene me pare /pf/images/graemlins/lol.gif. </font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Aq sa eshte ngushtuar me kalimin e kohes o kusho, mbushet kollaj fare /pf/images/graemlins/lol.gif . </font>

ana karenina

Primus registratum

Po per te pire te pihet o kusho? se e shof qe per te ngrene e paske mbledh mendjen keq /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

orchidee

Primus registratum

Merr mi 1 domote,1 cope djath e dy rrota kastraveci se vere eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif