Cfare doni te hani?

orchidee

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

Une per te ngren sthem kurr jo /pf/images/graemlins/laugh.gif Iol do e marresh dhe rurken ? /pf/images/graemlins/wub.gif n.q.se po jepi nje puthje nga mua /pf/images/graemlins/smile.gif

Ka kohe qe me haet tave me patellxhana /pf/images/graemlins/frown.gif

ana karenina

Primus registratum

Ky gjakovari ca specialitetesh ka? Ti Lare prape me mendje te keqe sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ate po i pyyesja geshtenjez dhe une /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

Qendisme /pf/images/graemlins/wub.gif Une them te presim dhe pak sa te rritet niveli i urise dhe ia shtrojme me burra nga thiatro, ti merru me ata me sherbet une po marr ata me leng limoni /pf/images/graemlins/laugh.gif Bejme gare kush i ha e para /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

orchidee

Primus registratum

posi, posi une ata me sherbet, qe te me prishi karia dhembe e /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj kot e ke ,i ke dhene provat qe ste ecin mbleserit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif.
Iol, eshte i ndaluar me ligj kalimi i ushqimit ne dogane /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Erind

Forumium maestatis

07-tortelli%20di%20erbetta.jpg

Tortelli d'erbetta ...

anabanana

Primus registratum

Byrek me spinaq. Bohhhhhhhhh c'na ka marre malli. /pf/images/graemlins/frown.gif

KoDoShi

Primus registratum

Habitem me ty sepse femrat shqiptare e kan si tradit te gatuajn vete byrekun.

Ps: 1 këshill ..m'soje ta gatuash vet dhe s'do te marri malli me per te /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ia fute kot Kodi. Une shqipe jam po nje veze nuk di te bej. E fus ne microwave se behet vete:)

Cunat gatuajne mire, ta mbushin barkun ahahha

KoDoShi

Primus registratum

Gabohesh ,qe tallesh me ne. Jemi guzhiner te zote /pf/images/graemlins/smile.gif
Por na shijon me shume ta kemi te gatshme se sa te gatuajme vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ua vertet e? Une kujtoja se cunave u pelqen te gatuajne. Me vjen cudi kur takoj ndonje cun qe thote qe s'di te gatuaje.

KoDoShi

Primus registratum

Uaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk e di ndoshta k'to qe takon ti e kane per mode te thone "UN PER VETE S'DI TE GATUAJ" ..por ta siguroj qe shume meshkuj din te gatuajne vet, pastaj une s'po them qe dim te gatuajme ç'do gje, por qe gatuajm sa per te "mbijetuar" /pf/images/graemlins/grin.gif

bob

Primus registratum

do haja, do haja;nje pale buze /pf/images/graemlins/tongue.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

nje tas ashure se me kan then qe ben mire per diarene /pf/images/graemlins/shrug.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nje tas ashure se me kan then qe ben mire per diarene /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Hahahaha, ta paska meshtill zezaku /pf/images/graemlins/lol.gif