Cfare doni te hani?

alinos

Forumium maestatis
Re: Cfare doni te hani?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mire qe nuk e tastieren me shkronjen "ç" ti /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

ne fakt s'ishte tastiera ime se me ç do ta kisha shkruar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gjithesesi,
ti anashkalove me te rendesishmen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Kondre gjonat e tuja jane si mireqenie e popullit amerikan, fatkeqesisht nuk negociohen. I ke shume te renda valixhet /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

tasqebab apo tas me pshesh me kos? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un e bera komanden e asaj qe doja te haja /pf/images/graemlins/laugh.gif
pres qe plaku i vitit te ri ta realizoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

E ça qeka kjo pjate qe ty ta sillka plaku i vitit te Ri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Na e thuj mi ta porosisim edhe ne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS MLK Ajo vdes per pleq po leje se ashtu thote kot
cochonne va /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Pinku qeka si demat, e eksitoka ngjyra kuqe me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kujdes Torrero /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif holééééééé holééééééé Pink /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ej a hahet mishi i demit? /pf/images/graemlins/confused.gif

MLK

Primus registratum

Te grus vet e kom provu /pf/images/graemlins/laugh.gif per demin pyt pinkun /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
E kush eshte gruja e demit ore se nuk kam njohuri nga arenat e toreadoreve une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Sta kallzoj dot se kom fryke se i fus ne sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o thashethemexhinj /pf/images/graemlins/laugh.gif
si skeni turp i here qe flisni keshtu, kot pa lidhje, krejt si vllaznit tan /pf/images/graemlins/laugh.gif

mlk, mos me fol per pleq aman /pf/images/graemlins/laugh.gif
dali, ncuq nuk ta them se nuk du qe te me futesh ne pjese edhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

keshtuna
tofu_bok_choy.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Dolke , cfare esht kjo perberja ktu se me duket se kam provu ndoihere....
Hmmm, un jam aq e urit tani sa mund te ngopem vetem me mish njeriu /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

E thene ndryshe ti qeke kanibale /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Lol, ajo imja ishte nje kerkese e pafajshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
me kujtove nje roman (sia mbaj mend titullin)e vrau ne vaske, e preu copa copa dhe ngaqe e deshte shume filloi ta hante copa copa, por sasia ishte e madhe dhe vendosi te konsumonte vetem pjeset me te shijshme, mollezat e gishtave, qepallat,buzet, zemren etc etc etc ,
ky esht tamam kanibalizem /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Jo vetem kanibale e pafajshme ti /pf/images/graemlins/laugh.gif po qeke ne kanibale kultivuar /pf/images/graemlins/laugh.gif paske perdor ne arshivat me mesu se cilat pjese duhet me honger /pf/images/graemlins/laugh.gif Mjere ai qe flika me ty, se zika gjumi naten ka ankthi se ne ça ore do ti futesh dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Lol, qe i kam dhembet te mprehte ma thot gjithmon dentisti kur boj check up vjetor /pf/images/graemlins/laugh.gif........
per ti ngulur pastaj hmmm vetem kur duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Skam ngren drek sot keshtu qe po shkoj te haj per gjith diten /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Nguli nonjotit syte ne rruge, po te jet i majme ama /pf/images/graemlins/laugh.gif kape pa menije ne kafshoje ka poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif e ke dore me nji qe e le pa fryme /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe mund te ushqehesh pa te besdis masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe mund te shkembejm here pas here keshilla kanibalesh se ne une kam pas qen para ca kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif