Cfare doni te hani?

Dolores

Primus registratum
Re: Cfare doni te hani?

Une do nji torte si te tezes vallaj ..............ahhhhhhhhhh torte me gjalpe si ne kohen e Dulles /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

personazh

Valoris scriptorum

gjalpi i terbon kalamjt, ua trash lekuren e nuk ndjejne gjo hiç kur i rref /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Ndaj jemi lekure trashe ne shqipot se kemi ngrene gjalpe te fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif...........shif c te bon qumshti i fresket
slide7.jpg

KoDoShi

Primus registratum

uaaa sa po me hahet nji pjate me karkaleca deti:D
vere te bardhe
1 malboro greke pa pull
1 red bull pritt pritt se mpihet prap.....

KoDoShi

Primus registratum

kamarjer me falni se harrove dhe nji akullore me qershi /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
uaaa sa po me hahet nji pjate me karkaleca deti:D
vere te bardhe
1 malboro greke pa pull
1 red bull pritt pritt se mpihet prap.....

[/ QUOTE ]

Marlboron e ha para apo pas karkalecave ti /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Ej mos u merzit se shaka po bej una /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

KoDoShi

Primus registratum

o DELJA mos kij merak se nuk jam nga ate qe me ngelet atri shpejt , por nqs ti e pin cig do vertetosh qe cigarja mas je ngopur shume te shijon jashte mase /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

une do e porosis per pak sekonda. Do vish ti, qe ta marr familjare une? /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

MLK

Primus registratum

Shi, me i pizza dashke me me rrejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

fillojme me pizza, pastaj nuk i dihet....
masnej edhe Darvini e ka thene qe me i forti asht ai qe pershtatet. Po i mbijetove pizzas time, you will find wonderland /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

MLK, mos harro me mor nja ca shishe ven me vete.

Lepro, je që je, a e merr edhe nji baby pizza për mu?

Kshu kompletohet ne familja /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

ti kondre mendon se femija im me MLK-ne do te te ngjaje ty?
Ne fakt une po te bej nje cun, do ta stervis te bahet si puna jote...

Per momentin prit i her sa te bindim baben e ardhshem /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
shi sa bukur e bej pickellonjen /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

M'adoptoni mi. Patjetër me t'lindme e me t'stërvitme i shifni kalamojt juve?
Masnej që kalamoni jot të m'ngjaj mu duhet t'ket nai gjo timen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/angel.gif.

Me kët rast avancoj edhe rracën time të poshtër /pf/images/graemlins/laugh.gif.

MLK

Primus registratum

mire qe nuk e tastieren me shkronjen "ç" ti /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mire qe nuk e tastieren me shkronjen "ç" ti /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Po ti pse nuk e korrigjon vajzën /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif?