Cfare do ti thonit....

Status
Not open for further replies.

Mirabel

Locus omnem
haahhahah hey zot ...jo po mos luj se sta quj...:p
Hahahahaha edhe pak edhe pak
me lot

Une do i thoja

Nese me harron,
ateherë
te dish nje gje.

............................

Por,
nese pak nga pak s'do me duash me,
pak e nga pak s`do te te dua as une.
nese papritur
me harron,
mos me kerko me,
sepse do te kem harruar menjehere.
Po tu duk e gjate dhe e marre
valvitja e flamujve te jetes sime,
dhe vendos te me harrosh
ne bregun e zemres
ku kam rrenjet,
dije se ate dite,
ate ore,
do t`i ngre krahet
e rrenjet e mia
do kerkojne tjeter toke.

Thamina

Papirus rex
Do I thoja ca dreqin me ke bere...kur edhe ne nje moment te me thonin qe kjo eshte dita e jote e fundit te jetes e sdo shohesh me askend...I vetmi njeri qe me vjen ne mendje je ti...I vetmi ze qe dua eshte I joti...e vetmja prani qe dua eshte e jotja...sikur te te shihja nje second te vetem...
E ti sje per asnjeren?As per nje second.?As kur une ta kerkoj?
ncncncn sa e mbrekullueshme eshte bota e dashurise...e sa e dhimbshme eshte kur tjetri ste jep ate qe ti ke ,e ndjen per te,e ate qe ti do jepje per te....
E jeta vazhdon...mire apo keq vazhdon...drejt te paditures e me shpresen se nje dite ,nje dite ...dikush do dal perball teje e do ec me hapat e tu.

Mirabel

Locus omnem
Do I thoja ca dreqin me ke bere...kur edhe ne nje moment te me thonin qe kjo eshte dita e jote e fundit te jetes e sdo shohesh me askend...I vetmi njeri qe me vjen ne mendje je ti...I vetmi ze qe dua eshte I joti...e vetmja prani qe dua eshte e jotja...sikur te te shihja nje second te vetem...
E ti sje per asnjeren?As per nje second.?As kur une ta kerkoj?
ncncncn sa e mbrekullueshme eshte bota e dashurise...e sa e dhimbshme eshte kur tjetri ste jep ate qe ti ke ,e ndjen per te,e ate qe ti do jepje per te....
E jeta vazhdon...mire apo keq vazhdon...drejt te paditures e me shpresen se nje dite ,nje dite ...dikush do dal perball teje e do ec me hapat e tu.
Dhe ska me keq kur historia perseritet e perseritet.....dhe gjen veten te perhumbur ne kujtime ,te perhumbur ne dyshime.
dhemb kur jep shume e merr asgje

Status
Not open for further replies.