Hahahaha ja keto fotot e tua do mi kepusin litaret muaholy fuck im happy for you...!
hahah me behet qefi qe ka ikur avatari me erresir e pa fytyr e vendin e saj e ka zene diell drite e ndjenje e re...vetem kujdes naqe mos te keputet litari e po na bjen me surrat pertoke...si kane ardhur ditet si ke bes asigjeje...ahhhaah
shaka ardi uroj qe gjithcka mbar e mire per ty.
I ke buzet e bukura ti?Je motiv e cdo buzeqeshje ne buzet e mia..
Do i thojA ketij idhtarit je shume kuriozI ke buzet e bukura ti?
Po buzeqeshjen???
sa bukur!!Je motiv e cdo buzeqeshje ne buzet e mia..
Hahahahahahahahahahasa bukur!!
(tema) pse i veshe breket?, eshte vape.
Me ndertoni dhe mua nje shtepi ne mal, esmere. Ti them edhe une dicka atij tendit? Po e marr per 'po' heshtjen tende Dua t'i them se esmere-n eshte keq ta gezosh keq ta hidherosh, sepse ne cdo rast di te te beje t'i vesh nga prapa si sheleg. Por me mire mos e hidhero, sepse kanarina kendon me bukur kur eshte e gezuar, ndonese ne cdo rast nxjerr perla!Tashme....thjeshte me duaj
Sps ne te dy i perkasim nje bote qe mund ta ndertojm vetem UNE & TI ?!
Po prita nja ca sekonda, dhe thashe me vete; kjo esmere po hesht dhe, chi tace, consente. Sidoqofte e marr mbrapsht ate qe thashe nese ti s'ma lejon. Nje esmere kam une dhe s'dua qe t'i mbetet qejfiDo i thoja ktij lart kur heshta une qe e aprovove pohimin tim lool
Asiher...se dhe une nje joetist kamPo prita nja ca sekonda, dhe thashe me vete; kjo esmere po hesht dhe, chi tace, consente. Sidoqofte e marr mbrapsht ate qe thashe nese ti s'ma lejon. Nje esmere kam une dhe s'dua qe t'i mbetet qejfi
(tema) me pihet qumesht...
Ndizi GPS [/quote][quote agim40, post: 1051550, member: 14002"]Do ti thoja: Jeta ime je ti, por nuk e di ku je tani...