CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]
Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] ça more vesh ti kur neve hala skena fillu me fool /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Vazhdo njehere ti moj, pastaj ta perkthejme...
Vetem mos fillo me gjuhen e BeBaVe /pf/images/graemlins/laugh.gif , se aty kena pak veshtiresi, po kjo :idea: miss Tirona akoma ate moshe ka dhe ndoshta edhe ju kupton :tipsy: [/qb]
ha ha ha na shkrive me lot ti ne tani ... [/qb]
mundohemi ne maks lal, bejme céshte e mundur /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe te shkrijme te teren ne lot

woooooow

Primus registratum

hehehhehe e dija qe jam ekspert rrofsh per komplimentin , por ama ajo qe ka te dashurin 16 vjec duhet te jete 14 , te kerkoj te falur qe tte rrita moshen, sorry lal
Më vjen mire qe ma more si kompliment /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
As mos çaj kok fare se t´kam fal, fundja gafa jemi njerez bojm /pf/images/graemlins/tongue.gif

woooooow

Primus registratum

[qb]
[qb] Shi shi kyy ma vuri moshen çne kaq i sigurt qe une jam 16 robo? :idea:
Pastaj mos u boj merak ti se e kuptoj une..kom pas ish te dashurin une ne ate moshe..o mosh delikate shum me beso /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E di plake e di /pf/images/graemlins/laugh.gif , e kam kalu edhe une para shume vitesh 16 vjecet :angel: , por ama dhe aq delikate se kom pas, palle ariu kena bo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujt i thu plake ti ere!? Maje gojen se adi ç´tpunoj apo joo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po meqe the qe paske shum qe e paske kalu "adoleshencen" po te pys kot per kurjozitet ene meqe jemi ne nje tem per moshen , ça moshe ke ti plako? :tipsy:

tirona

Primus registratum

[qb]
[qb]
Pastaj mos u boj merak ti se e kuptoj une..kom pas ish te dashurin une ne ate moshe..o mosh delikate shum me beso /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E di plake e di /pf/images/graemlins/laugh.gif , e kam kalu edhe une para shume vitesh 16 vjecet :angel: , por ama dhe aq delikate se kom pas, palle ariu kena bo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujt i thu plake ti ere!? Maje gojen se adi ç´tpunoj apo joo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po meqe the qe paske shum qe e paske kalu "adoleshencen" po te pys kot per kurjozitet ene meqe jemi ne nje tem per moshen , ça moshe ke ti plako? :tipsy: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]
[qb]
[qb]
E di plake e di , e kam kalu edhe une para shume vitesh 16 vjecet :angel: , por ama dhe aq delikate se kom pas, palle ariu kena bo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kujt i thu plake ti ere!? Maje gojen se adi ç´tpunoj apo joo
Po meqe the qe paske shum qe e paske kalu "adoleshencen" po te pys kot per kurjozitet ene meqe jemi ne nje tem per moshen , ça moshe ke ti plako? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa te here te kam thene lali ty moj... Laj dhembet para se te qeshesh se te qekan zverdhur fare... merr furcen e dhembeve pak kolinoz dhe pak sapun rrogozhine 15 leksh dhe pastaj levize furcen me delikatese

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]
Po meqe the qe paske shum qe e paske kalu "adoleshencen" po te pys kot per kurjozitet ene meqe jemi ne nje tem per moshen , ça moshe ke ti plako? :tipsy: [/qb]
Sa vjec i jep plakut tine...na provoje njehere

Ps: O misstironce o spiune vogel mos e trego moshen tine se e them vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

90 e siper je ne hik mushu, po nuk je pat mush hala /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] 90 e siper je ne hik mushu, po nuk je pat mush hala /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
Saper moshen aty afer i ke kalul, per pak sa nuk e ke gjet... Kurse per ate hik mbushu... do mbushem mbas se te jesh mbushur ti lal :devil: :smash:

woooooow

Primus registratum

[qb]
[qb] 90 e siper je ne hik mushu, po nuk je pat mush hala /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
Saper moshen aty afer i ke kalul, per pak sa nuk e ke gjet... Kurse per ate hik mbushu... do mbushem mbas se te jesh mbushur ti lal :devil: :smash: [/qb]
Po mir mo prit ti, po ke pert prit gjat ama
/pf/images/graemlins/tongue.gif

tirona

Primus registratum

[qb]
[qb]
Saper moshen aty afer i ke kalul, per pak sa nuk e ke gjet... Kurse per ate hik mbushu... do mbushem mbas se te jesh mbushur ti lal :devil: :smash: [/qb]
Po mir mo prit ti, po ke pert prit gjat ama
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
he mi ti tamom i kishe detyrat eeeeee???
e le msusen me goj hap besoj ... hehehehh
hajd ateher tung

assassino26

Primus registratum

Edhe 100 goce.Mos rri edhe shume e urte /pf/images/graemlins/laugh.gif

katina

Primus registratum

nuk jam dhe aq e urte po ktu ka shume anetare dhe nuk ta varin dhe aq...skan faj sic thash jane shume ktu.
nejse pacim

assassino26

Primus registratum

Mos e vrit trunin.Si te kaloje edhe pak kohe ketu,do te ta varin aq shume sa do thuash bobbobobo cme gjeti,kujt ti flas me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une ta kam var i pari kshuqe maje men te me flasesh i pari :wave:
Kalofsh mire yll

katina

Primus registratum

po rosalina 17vjece jam dhe per ato temat tek erosi i hap kot me i terheq vemendjen ju sepse qenka paksa e veshtire

assassino26

Primus registratum

Goca,mos u merzit...
Tema te erosi te hapesh sa te duash,vetem kontrolloi se s'ka ngel teme te erosi pa u hapur,kshuqe vijn moderatoret edhe ti fshijne.
Pa na trego pak me shume per veten tende.
Pervecs je 17 nga shkruan edhe cfare ben ne jete????

BISOU

Primus registratum

UNE JAM 18-CE /pf/images/graemlins/laugh.gif
NE KULMIN TIM /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

katina

Primus registratum

ok une jetoj ne usa, ne new jersey.....shoqerine e kam te huaj dhe miqte e mi shqipetare jeni ju te chattit, jam ne vit te trete ne gjimnaz...dhe 2jave dhe mbaroj dhe ky vit....cte them me... :tipsy: