CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: CFAR MOSHE KAN ANETARET E FORUMIT ???

Fillimisht postuar nga samanta:
Jo me tedo se eshte e urte ajo vec me xhaxhi drejtorin rri nganjehera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Edukatoret e mija thone qe xhaxhi drejtori ka nje shkop te madh fare dhe i rref teta edukatoret me ate shkopin te zyra vete /pf/images/graemlins/laugh.gif , po drejtori jot e perdor shkopin samanta ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mire me Samanta po une nuk bohem Xheloz ... Le te rrije Me Papen ajo po deshi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] Mein Gott ...als ob das sonst was geheimes wär...
gut dann net .... e them un ateher se sa vjec eshte niedlich-m ,hehehhhehehehh :tipsy: 21 !!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
BRAVOOOOOOOOOOOO e gjete , kjo qe bere verteton moshen qe ke vene tek Nick :angel: , PUBERTET /pf/images/graemlins/laugh.gif hahahahahhaa [/qb]
hehehehhehehhehehe :tipsy: NA UUUUUUUUUUND !!!
ICH BIN STOLZ DRAUF !!!!
se mos ke qen gjasme me mir ti kur ke qen 15... hehehehe ... mbase akoma sje me mir !!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hehehhe joke sweety, joke !!!

samanta

Primus registratum

[qb]
Jo me tedo se eshte e urte ajo vec me xhaxhi drejtorin rri nganjehera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edukatoret e mija thone qe xhaxhi drejtori ka nje shkop te madh fare dhe i rref teta edukatoret me ate shkopin te zyra vete /pf/images/graemlins/laugh.gif , po drejtori jot e perdor shkopin samanta ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
ene noshta e e ka po una s'ja kam pa me se na lene jashte ne kopsh e s'na fusin mrena kur vjen xhaxhi drejtori /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Mua me ka mesuar teta Dukatorja qe kur te kap qorri , duhet me shku me ja fut gjumit (o samanta , te kopshti im ka krevat me flejt gjume , plas inatit tine /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt noten te gjitheve )

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mire me Samanta po une nuk bohem Xheloz ... Le te rrije Me Papen ajo po deshi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po kush esh papa mo tedi se nuku e njoh una do vish ene ti me spiunin ke kopshti imeeeee :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

[qb] Mua me ka mesuar teta Dukatorja qe kur te kap qorri , duhet me shku me ja fut gjumit (o samanta , te kopshti im ka krevat me flejt gjume , plas inatit tine /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt noten te gjitheve ) [/qb]
Ene una :sleep: :cry: noten spiun i vogel
una shtratin e kam ke dhoma tjeter

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]
Jo me tedo se eshte e urte ajo vec me xhaxhi drejtorin rri nganjehera /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edukatoret e mija thone qe xhaxhi drejtori ka nje shkop te madh fare dhe i rref teta edukatoret me ate shkopin te zyra vete /pf/images/graemlins/laugh.gif , po drejtori jot e perdor shkopin samanta ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ene noshta e e ka po una s'ja kam pa me se na lene jashte ne kopsh e s'na fusin mrena kur vjen xhaxhi drejtori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Lumsi drejtori jot e leka shkopin ku te doje :lol: , po sja bren (kafshon) qeni te oborri shkopin atij a /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: ??
Shoqet e mia te kopshti e kishin pa drejtorin qe rrifte dukatoren time , dhe ne fund edukatorja ime ishte nxe dhe e kishte kafshu shkopin /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb] Mua me ka mesuar teta Dukatorja qe kur te kap qorri , duhet me shku me ja fut gjumit (o samanta , te kopshti im ka krevat me flejt gjume , plas inatit tine /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt noten te gjitheve ) [/qb]
Ene una :sleep: :cry: noten spiun i vogel
una shtratin e kam ke dhoma tjeter [/qb]
hey vetem hap syte , mqs i paskemi dhomat afer mos hysh te dhoma ime , ma ka nalu teta edukatorja mua me fut goca te dhome ! Ajo thote qe eshte e ndaluar te luash syllambyllasi naten , keshtu shoqet duhet te flene ne dhoma te tjera

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mire me Samanta po une nuk bohem Xheloz ... Le te rrije Me Papen ajo po deshi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po kush esh papa mo tedi se nuku e njoh una do vish ene ti me spiunin ke kopshti imeeeee :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush e njef Papen me e kom pa qe o me i karrige me rrota ene e respektojn t gjithe . Po m rruhet fort mu se kush o papa apo papi . Majafto qe del n tV ai ene o i modh se i puthin ene rroben e gjate qe ciklohet kur po Cicin ...

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
Edukatoret e mija thone qe xhaxhi drejtori ka nje shkop te madh fare dhe i rref teta edukatoret me ate shkopin te zyra vete /pf/images/graemlins/laugh.gif , po drejtori jot e perdor shkopin samanta ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ene noshta e e ka po una s'ja kam pa me se na lene jashte ne kopsh e s'na fusin mrena kur vjen xhaxhi drejtori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lumsi drejtori jot e leka shkopin ku te doje :lol: , po sja bren (kafshon) qeni te oborri shkopin atij a /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: ??
Shoqet e mia te kopshti e kishin pa drejtorin qe rrifte dukatoren time , dhe ne fund edukatorja ime ishte nxe dhe e kishte kafshu shkopin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
jo ke kopsh ime s'ka qena se na hajne po teto dukatorja nuk e rref xhaxhi drejtorin ajo i jep lulebora

tirona

Primus registratum

He more ju kalamojt e kopshtit... marut pun me kopshtin ju eeee ...se ka ene kalamoj te mdhej ketu ... :tipsy:
Edhe merziten me muhabete kopshti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] He more ju kalamojt e kopshtit... marut pun me kopshtin ju eeee ...se ka ene kalamoj te mdhej ketu ... :tipsy:
Edhe merziten me muhabete kopshti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse e ke maru kopshti ti a :confused: ?? apapapapa keto te rriturit... /pf/images/graemlins/wink.gif

tirona

Primus registratum

hehheheh eeeee pse si ty jam un eeeeee, gjith jeten time ne kopesht do rri un ... ??? :tipsy:

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb] He more ju kalamojt e kopshtit... marut pun me kopshtin ju eeee ...se ka ene kalamoj te mdhej ketu ... :tipsy:
Edhe merziten me muhabete kopshti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse e ke maru kopshti ti a :confused: ?? apapapapa keto te rriturit... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ne kur do rritemi,a ta ka thene ty tetoja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirona

Primus registratum

Po pse se ke pyt ti eeee... gabim !!!
Kur te shkosh neser pyete nje her se mbase e di tetoja !!! :tipsy:

samanta

Primus registratum

[qb] Po pse se ke pyt ti eeee... gabim !!!
Kur te shkosh neser pyete nje her se mbase e di tetoja !!! :tipsy: [/qb]
Po po do ta pyes :angel:

no_way_TuTo

Primus registratum

Po ne kur do rritemi,a ta ka thene ty tetoja? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Pse mo don m e u rrit tine /pf/images/graemlins/laugh.gif , shijo moshen se kjo moshe svjen me !
Se po u rrite si thote misstironcja, behesh me rrudha :angel: , dhe nuk ben dot gjera qe mund te besh tani /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb] Po pse se ke pyt ti eeee... gabim !!!
Kur te shkosh neser pyete nje her se mbase e di tetoja !!! :tipsy: [/qb]
Po po do ta pyes :angel: [/qb]
Po te me degjosh mua mos e pyet teton se rrezikon qe te ktheje nje pergjigjje te padeshiruar : Femije e prape ke qene e fmije i prape je , ke tendenca per tu bere mistrec /pf/images/graemlins/laugh.gif