martohemi te 2 /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fiks 20 vjeçe,e 3 muj e 10 dite[/qb]
Jo Jo me njeri tjetrin se ti ke then nuk e do burrin me te buker se vetja /pf/images/graemlins/frown.gif Boh ça tersi per muaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po mo,pse te mos martohemi??!!.Po jo me njeri -tjetrin ama! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse breshk je ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] 91 vjec... /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
duhet te rritem akoma.... :cry: [/qb]
un i bi me qen 02 ath /pf/images/graemlins/laugh.gif akoma sme kan dale dhembet :goofy: Rein ce do te rritesh moj...a rrim te vegjel me mire :idea:Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] 91 vjec... /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry:
duhet te rritem akoma.... :cry: [/qb]
NIe se e ke T GJate . TI ske qejf me qen PRape 15 Vjec e ???????????Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]heheh leni kalamojt te kene qefin e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Mary:
[qb]iiiiiii kalamoj neper kom /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] PO ne 15 Vjecaret QUhemi ktu e ... [/qb]
do me lujt dhe ti zeqo se na mungon naj pjesetar tjeter nga familja:...e si thua? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] FlObO ri i vogel me rein re lozni me shpira ajo burri ti gruaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:ajo burri skisha pa rna nje her une çja fut kot ti zeqo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
rein si jo mi une jam hoxha dmth ti diten e par te marterses do flesh me muve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga reincarnation:
[qb]do me lujt dhe ti zeqo se na mungon naj pjesetar tjeter nga familja:...e si thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] FlObO ri i vogel me rein re lozni me shpira ajo burri ti gruaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS:ajo burri skisha pa rna nje her une çja fut kot ti zeqo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hhahahhahahaa e shkreta ti misstirona /pf/images/graemlins/laugh.gif , ta qaj hallim kolopuce hehehehe sa pise kto gocat e sotme , nuk kam qene kshu adoleshenca ime /pf/images/graemlins/laugh.gif , me 15 e 16 pullat e kuqe une e dija qe jane me 13 vjec /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]Ti qahesh per dy vjet por un e shkreta edhe 3 !!! /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy: :lol: [/qb]Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]edhe 2 jave me duhen mu!!!a t'rri? [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Kalamoqa te gjithe gjume.tashi fillo orari me pull te kuqe /pf/images/graemlins/blush.gif ...
Cfare injorimi qe u behet te shkreteve,sidomos kur ne nje film nuk lejohet frekuentimi i atyre cerrave qe s'kan mush akoma 18 /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ca do prisini ju te dyja autobusin a ? E keni pa gjo 18 sot /pf/images/graemlins/laugh.gif , po qe se prisni ate don edhe 2-3 vjet me ardh e me ju morr ai juve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Gloriiaa:
ska gjo se presim bashke..kalohet me shpejt koha kur je dy :wink: :tipsy: [/QB]
o putrako seshte injorim mer daj ...eshte per kulture ndaj po dalin kalamojt te gjithe cerra tani se kur kom qen vete kena qene te sjellshem mer vlla tani si flet dot se ta lthen si ti vije per mbare /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Kalamoqa te gjithe gjume.tashi fillo orari me pull te kuqe /pf/images/graemlins/blush.gif ...
Cfare injorimi qe u behet te shkreteve,sidomos kur ne nje film nuk lejohet frekuentimi i atyre cerrave qe s'kan mush akoma 18 /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
iiiii cja fut kot ti mor jahu !!!Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]ca do prisini ju te dyja autobusin a ? E keni pa gjo 18 sot /pf/images/graemlins/laugh.gif , po qe se prisni ate don edhe 2-3 vjet me ardh e me ju morr ai juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
ska gjo se presim bashke..kalohet me shpejt koha kur je dy :wink: :tipsy: [/qb]
a cja fusni kot qe te dy mer yahoo..une e kisha per aeroplanin :lol:Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]iiiii cja fut kot ti mor jahu !!!Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]ca do prisini ju te dyja autobusin a ? E keni pa gjo 18 sot /pf/images/graemlins/laugh.gif , po qe se prisni ate don edhe 2-3 vjet me ardh e me ju morr ai juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
Ce du autobusin un mor ... NE PRESIM MAKINEN :tipsy: hehehehhehehehehhe [/QB]
Po ti ne autobuz je apo po pret ne tranzit per trraktorin?? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]ca do prisini ju te dyja autobusin a ? E keni pa gjo 18 sot /pf/images/graemlins/laugh.gif , po qe se prisni ate don edhe 2-3 vjet me ardh e me ju morr ai juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
Po mii..lexoji icik parafolsit lexoji,,jena pise neve gocat e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] he mi ti javash ... hhehehheheheh :tipsy:
sa pretendime qe paske mi goc :lol: :lol:
Qy 18 vjece e doke aieroplanin ti eeee ??? hehehehehheheh mu me mjafton makina nje her me 18 , aieroplanin edu me 21 hehehhehhh :tipsy: :tipsy: [/qb]