Cfar mendoni per 'urine' njerezore?

Almaa'95

Papirus rex
Per Mua te Tera k' to ...hyjne tek ambicia & egoizmi . Lol
Ske degjuar ndonjehere ti "te babezitur per pushtet" ose "te uritur per dije" etc?! Kur nuk dij mos fol kot te besh bllofin, ajo qe thua ti eshte kuptimi pare & jam plotesisht dakort, por kjo sdo t thote qe ajo qe ka thene vajza ska kuptim. Ne vend te gjesh negativen tek tjetri ktheu nje here nga vetja :D

-Zana-

e...Thjeshte
Mbase eshte trend I ri kjo Metoda qe thoni ju " te mencurat" :D .. Ose thjeshte nuk doni te pranoni nje gabim te vogel...une kam 20 vjet larg Shqiperise , Por persa I perket fjales uri e kam degjuar Vetem ne 2 versione ---- e uritur per buke( ushqim ) & seks. Persa I perket versionit Ne shqip . Sepse ne English e perdor ne shume raste ... Por qe duhet percaktuar fjala e duhur nga pas me domosdo ,qe ti jepet kuptimi I duhur .

Ps... Prb I juaj eshte qe e keni Hunden, perpjete

Last edited by a moderator:

Almaa'95

Papirus rex
Fakti qe ti di vetem keto dy kuptime te ksaj fjale sdo te thote qe ajo nuk perdoret dhe ne kontekste te tjera :)

Plus meqe permende shpjegimin, posht titullit ai u dha shume qartesisht per cfare behej fjale, dhe po e ritheksoj dhe nje here nga ana STILISTIKE dhe titulli vecmas eshte shume i sakte !
Hunden perpjet?? Mbaj une hunden perpjete se ti sdi, dhe ke veshtiresi ne kuptimin e dickaje qe mesohet qysh ne Fillore?! Bahh.. E bukur kjo :D

Rimseb10

Valoris scriptorum
O robo po si ka munsi qe urija te ket determinata te tilla qe ti po permend, sic duket sje fiks me terezine. Tema esht e qart shpjegohet deshira per te patur sa me shume kjo po flet per nje pa-ngopje e ti e ri-bashkon me sex urine, ka te tjera krahasime nese me kaq entuziasem don tna e pershkruajsh se po digjesh meqe urija ka versionet e veta por jo babzitje sic ke ti. Kjo esht teme qe ka tboj me nje realitet qe te vret moralin nese e ke nje ju doni me e shemtuar. Dhe ti e vogla ke kjo tem sje asgjekundi

Universal

AnonymouS
Po mos ishin të pakënaqurit bota nuk do ndryshonte hiç, do mbeteshim të njëjtët vend numëro. Por në sajë të njerëzve të cilët duan të bëjnë diçka më shumë, të hedhin një hap më tej, të cilët tentojnë të pamundurën, që nuk janë të kënaqur ( në kuptimin e mirë të fjalës) dhe mundohen të investojnë në veten e tyre, në mjedisin që i rrethon, bëjnë të mundur që njerëzimi të nxjerrë kryevepra dhe të arrijë maja në shkencë dhe kudo.

Ndërsa uria në kuptimin e keq të fjalës është kur njeriu për hirë të interesit personal shkel të drejtat dhe liritë e tjetrit apo në të kundërt kur nuk është në gjendje të arrijë diçka mbyllet në vetvete dhe bëhet pesimist etjerë. Këto janë forma të këqia dhe që duhen kuruar...

SNAP

Papirus rex
Te isha i pasur cfar tme shikonte syri sdo leja njeri te vuante, me dhem zemra kur shikoj njeres qe per te siguruar buken e gojes
kontrrollojne cdo kosh plehrash.:(

joetisti_

Locus omnem
Urine njerzore une e shoh si dicka duale, pozitivo negative. Pik se pari te ben me ambicioz & me kerkues ndaj vetes dhe kjo eshte dicka e mire.
Por nga ana tjeter, ekziston dhe ai fakti shemtuar qe duke dashur gjithmone dicka "me teper" arrine ne piken qe nuk e sheh dhe nuk ja di kuptimin asaj qe vertet ke(der ne momentin qe ndoshta ndodh ta humbasesh dhe ate, ne perpjekje e siper)

E bukur tema, dhe gjuhesisht fakti qe urine e ke bere ne thonjeza tregon qe sflitet per kuptimin e saj te pare, buken.. Aq dine,aq thone :)
Po edhe urine per buke e perfshin tema. Si luani qe iu duk copa e mishit ne reflektim ne lume me e madhe dhe la ate qe kishte ne goje dhe mbeti pa gje.

S'e di, mua 'pula e komshise me duket gjithmone me e majme' :) Uria e tepert, nga informacioni qe japin edhe mjeket, te demton. Edhe ne kuptim te figurshem ndodh e njejta gje. Puna eshte a ndalohet dhe a duhet te ndalohet duke pare se te gjithe e kane te tepert? Perpjekjet behen per te mire, por asnjehere s'ka patur rezultat. Njeriu po nuk e pesoi nuk meson.