ke me ke te besh sex me apo te lajmeroim komunalen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Sykaltra_UK1:
[qb] do ik ne shpi, dhe do beh sex per nja dy ore, se mbreme nuk ma kishte qefi, dhe tani jam penduar.xx [/qb]
hey po jo mi di uen ca ska shpik frengu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Sykaltra_UK1:
[qb] si mendon ti pilafo, kam apo do bej sex me murrin. Po kam ere sis'kam o te prishsha trute e tu.xx /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Boj qeif ti bej.Po si do ikeshb vetem apo e shoqeruar?Fillimisht postuar nga anny:
[qb] una sonte do vete ne nje ditelindje :rockband: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une sot jam ne dispozicion te femnave,per ty nuk mor persiper me i prish pune vetes /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Peshko je per nai caffe sot ... [/qb]
patjeter mo qe do bej qefFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Boj qeif ti bej.Po si do ikeshb vetem apo e shoqeruar? [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
[qb] una sonte do vete ne nje ditelindje :rockband: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kaloje mire Anny :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif ....dhe mos ri vetem /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga anny:
Ta kam thene,mua me jep adresen edhe me ke aty sikur ne fund te botes te jesh :wink:Fillimisht postuar nga anny:
[qb]patjeter mo qe do bej qefFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Boj qeif ti bej.Po si do ikeshb vetem apo e shoqeruar? [/qb]Fillimisht postuar nga anny:
po ti cfare do besh??
do vish te me shoqerosh /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: ? [/qb]