C'far do beni sonte??

rosela

Primus registratum
Re: C'far do beni sonte??

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] ore ruj linjat tuaja ti se te miat i kam merak vete!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif
nuk i ngjave fare motres!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse nuk i kom ngja hiq motres.. /pf/images/graemlins/frown.gif mua me duket se me ka ber babi me shurren e mengjesit (shpejt e shpejt)kurse motren e kan ber avash avash ... :lol: [/qb]
nuk i ngjave ne kuptimin se eshte me e dashur se ti ore!!!!
pastaj ato te tjerat jane ceshtje te brendshme familiare...e me sa di une akoma nuk bej pjese ne familjen tuaj!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

ti je kushurira apo jo? mos bo sikur nuk din gje nga keto te brendeshmet. /pf/images/graemlins/wink.gif motra ti ka treguar te gjitha.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] ti je kushurira apo jo? mos bo sikur nuk din gje nga keto te brendeshmet. /pf/images/graemlins/wink.gif motra ti ka treguar te gjitha.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
raulo di ca gjera une di /pf/images/graemlins/laugh.gif por jo te gjitha ama!!! :wink:

Guest

Sonte do bej qejf deri vone .. /pf/images/graemlins/laugh.gif e premteeeeeee weekendy filloon.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Sonte do bej qejf deri vone .. /pf/images/graemlins/laugh.gif e premteeeeeee weekendy filloon. [/qb]
navash ti mbahu pak /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Hajde urime flobo, urime u trashegofsh mi lal!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Urimet duhet te behen te tema duhur neser se kshu ndjell ters :angel:

Joy, lista nuk do jete shume e gjate por ty do te kem parasysh, se pse e di vet ti /pf/images/graemlins/wink.gif

pippo

Primus registratum

Sonte pergatitje shpirterore per weekendin :rolleyes:

ps. dmth gjume e ça gjumi se

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:

Joy, lista nuk do jete shume e gjate por ty do te kem parasysh, se pse e di vet ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
joy mos e ke problem yllo se do te te therrase flobo /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!! vetem mua nuk me ftoi ky :smash: :smash: !!!! :kiss:

pippo

Primus registratum

Per ça ftese behet fjale me jahu hapjuni popullit ....???

ps. per festa une gjithmon gati po deshe po sdeshet vije pa ftese une /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Do shkoj ne vendin e zakonshem te pij xhinin e zakonshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:

Joy, lista nuk do jete shume e gjate por ty do te kem parasysh, se pse e di vet ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
Jo s'di gje une i varferi :eek: cfare eshte mor cun :eek: ndonje gje nga ndermarrja mor aman :idea:

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosela:

QUOTE]joy mos e ke problem yllo se do te te therrase flobo /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!! vetem mua nuk me ftoi ky :smash: :smash: !!!! :kiss: [/QB]
Jo mo rrusho, po fton njeri ai, s'ma merr mendja e ka sekret :shrug: :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

teab

Primus registratum

Une do dal me rrushin tim. Destinacioni eshte i panjohur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

je suis venu voire ma ex sa va etre une chaude nuit

desole je prefere faire que en parler
et perdre le temp a faire la cour :goofy: