C'far do beni sonte??

BISOU

Primus registratum
Re: C'far do beni sonte??

SONTE DO DALIM PER DINNER FAMILIARISHT /pf/images/graemlins/laugh.gif ... KESHTU QE................

TEDI

Valoris scriptorum

Asigjo Gjume dhe vetem Gjume ska nai gjo Interestorante ne Programin tim sot ...

ladouce2005

Primus registratum

do shkoj ne nje resto kreol me Aragorn, Bisou, dhe nje jo anetar te AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Me kane ftu ne nje darke qe organizojne dy shoqe te mia ,njera shqiptare dhe tjetra spanjolle...

Kuzhine shqiptaro-spanjolle;te ftuar 5 italiane ,2 shqiptare,3 spanjolle dhe 1 gjerman...Shpresoj t'ia kalojme mire! /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

franca fitoj 2-1..ishte nje ndeshje shume e mir.
ne 2min shtes franca boni 2 gola.
ktu ne zonen time mbas ndeshjes 400 veta jon bo me polic si mos pyet,14 vet i kan arrestuar,2 polic u plagosen,tramvajn e bon pershesh.
prandaj i kom inot anglezet. :smash: :smash:

rosela

Primus registratum

edhe une do shoh ndeshjen....
FORZA ITALIA!!!!!! :rockband: :rockband: :rockband:

ladouce2005

Primus registratum

do laj bebin cap e cup, do e ushqej, dhe do ja fus gjumit bashke me te ne 8 te darkes, se jam pak e lodhur :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

amy

Primus registratum

Shpirti im me tha se ka fultboll sot dhe do vemi ne pub /pf/images/graemlins/smile.gif

susana

Primus registratum

mmmmmmmmmmm sonte do ja fuse gjumit tere diten,se shyqyr hoqa qafe provimet edhe per kete vit :thumbsup:

rosela

Primus registratum

pse ti raul nuk do flesh??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif