mbushe frigon kur te vime ne ok?Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Do baj ca pazare se e kam frigon shume te lehte. [/qb]
He se tani duke ber pazar do e kesh /pf/images/graemlins/laugh.gif po kur te shkojm ne nuk diskutohet do mush shtepin jo frogo... :lol:Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]mbushe frigon kur te vime ne ok? [/qb]Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Do baj ca pazare se e kam frigon shume te lehte. [/qb]
Kush tha gje me yll, une nuk e shava /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albavina:
[qb] :smash: dihet eshte cun i mire xhoni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa iant kam kur shani gjerat pa i provuar akoma /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga e_vogla:
[qb]iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke skifo!scordateloFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]ai qe te re te do prandja sot po ta jap me llap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb]:smash: :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] uen sot po i jap nje puthej kesaj te vogles [/qb]![]()
![]()
[/qb]
Ska gje :kiss:Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] gabova une mimiken me fal :shrug: [/qb]
as qe dua me provu.Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]sa iant kam kur shani gjerat pa i provuar akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb]iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke skifo!scordateloFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]ai qe te re te do prandja sot po ta jap me llap /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb]:smash: :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] uen sot po i jap nje puthej kesaj te vogles [/qb]![]()
![]()
[/qb]
:smash: :smash:Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Bahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kam njerz per dark sonte. :smash: Nuk mundem te iku gje kudi se me duhet te ndihmoj mamin. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Po ishin miq te pa deshirua nga ana ime mo, do te besh pjes tek ata tiFillimisht postuar nga xhoni:
[qb]:smash: :smash:Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Bahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kam njerz per dark sonte. :smash: Nuk mundem te iku gje kudi se me duhet te ndihmoj mamin. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Une s'qekam ftuar eeeeeeeeeee?
S'ke faj ti,fajin e kam une qe me rri mendja tek ti. [/qb]