Re: Cfar beni kur ju le i dashuri per nje person tjeter?
MonnsoN nuk ishte lidhje me kushte.Ishte bere muhabeti ne tavoline dhe ajo e dinte qe nqs do te ndodhte dicka e tille ajo dhe kushdo nga femrat qe ishte ne tavoline ate dite do ta pesonte.
Me Vjen Keq per ate Vajze se e kam pasur shoqe dhe e kam dhe e di shume mire se ne ca gjendje eshte katandisur sot e kesaj dite
Epo ca ti besh kur dashuria per nje person kthehet ne urrejtje nuk ka me meshire per asnjeri,prandaj kujdes mos lendosh ndjenjat e mashkullit.Une do ta kuptoja me shume nje cun qe do ta vriste te dashuren, se sa nje cun qe u thote shokeve ta perdhunojne ate. Eshte gjest kafsheror, s'besoj qe nje njeri i cili ka dashuruar me perpara do ta lejonte nje gje te tille ti ndodhte te dashures, sado dhimbje ti kete shkaktuar ajo.
MonnsoN nuk ishte lidhje me kushte.Ishte bere muhabeti ne tavoline dhe ajo e dinte qe nqs do te ndodhte dicka e tille ajo dhe kushdo nga femrat qe ishte ne tavoline ate dite do ta pesonte.
Me Vjen Keq per ate Vajze se e kam pasur shoqe dhe e kam dhe e di shume mire se ne ca gjendje eshte katandisur sot e kesaj dite