"ceshtja" Ngjela

komino

Valoris scriptorum
Re: "ceshtja" Ngjela

edhe ne 2001 nuk shqipetaret nuk kishin ndonje dashuri per nanon por akoma nuk ishin genjyer nga "ndrsyhimi" i berishes.

KOP, NGJELA, TOPI e te tjere te moderuar te PD dhe ata te majte qe votuan kunder nanos (mo harro qe tani nano nuk eshte me burim votash per berishen) e cuan debilin ne qeveri.
Ishin votat e moderuara qe cuan berishen ne kryeministri. Dhe tani berisha po u ve shkelmin.

Ai vazhdon te jete si don Kishoti dhe nuk e kupton se shqiperia do te kete gjithnje e me teper te moderuar e me pak militante idiote.

Nese te djathtet duan zhvillimin e shqiperise atehere duhet te mbeshtesin vizionin liberal demokrat dhe jo ate bajraktaro shpellar. Tani nuk kane nevoje te mblidhen "grusht bashkuar" rreth salinit dhe mund ti lejojne vetes nje reflektim.

receli

Primus registratum

e kush jan o Viz ata vizionaret liberal demokrat?
he pa na i jep emrat qe ti votojme.

OROSHI

Primus registratum

Oouuu,Gene po u "qane" hallin "liberaleve" te PD-se.
Gene,ngulite ne mendje:liberalet e PD jane pjese e po asaj Partie.

komino

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e kush jan o Viz ata vizionaret liberal demokrat?
he pa na i jep emrat qe ti votojme.

[/ QUOTE ]

e ke lexuar ndopak temen ti?!

komino

Valoris scriptorum

Po po pjese jane

Perderisa u thuhet "ha m..t ha se te ben mire, ketu kemi komandantin" jane nje stoli e PD dhe jo pjese e saj. Ju takon ju ti beni pjese dhe ti jepni peshen qe meritojne brenda PD. Por kjo do te thote se duhet te largoni salinin nga kolltuku qe uzurpon prej 15 vitesh dhe ju militantet nuk jeni gati per nje ndryshim te tille.

OROSHI

Primus registratum

Po po pjese jane

Perderisa u thuhet "ha m..t ha se te ben mire, ketu kemi komandantin" jane nje stoli e PD dhe jo pjese e saj. Ju takon ju ti beni pjese dhe ti jepni peshen qe meritojne brenda PD. Por kjo do te thote se duhet te largoni salinin nga kolltuku qe uzurpon prej 15 vitesh dhe ju militantet nuk jeni gati per nje ndryshim te tille.

[/ QUOTE ]

O plako,Saliun e largojne votat e Partise,dhe jo inatet momentale te labo-laleve,nqs keta te fudnit nuk e gjejne vehten ne PD,mund te ikin ne P....s /pf/images/graemlins/laugh.gif ose te krijojne nje parti tjeter,u mesuam me keto dukuri tani,cdo shqipe do te jete "krietar".

komino

Valoris scriptorum

Paskemi qene dakort

Pikerisht kete them edhe une

Vertet qe nga PD e largojne vetem anetaret (po te duan le ta mbajne me shendet ne fakt) por nga drejtimi i shtetit e largojne votat e lira te elektoratit. Elektorati eshte disi me kerkues se militantet e pd.

Kete po them une

Ata e menduan se salini kish ndryshuar le te shohin se sa vend gjen vizioni liberal demokrat ne PD

(meqe ra fjala: Topalli kerkoi te kalonte si te votuar ligjin per ndalimin e lundrimit, qe ngjela e kundershtoi me force, pavaresisht se edhe Ndoka tha qe nuk ish arritur quorumi i nevojshem)

Kjo eshte hapesira qe gjen ne PD vizioni me i mire.

OROSHI

Primus registratum

Nigjo mer plak,ti si perfaqsues i klases se vjeter sunduese te tipit Pali Miska apo Lenka Quko,ne fakt duhet te jesh i gezuar qe ne krye te PD(armikes se PS)gjendet nje budalla/injorant/bajraktar/pa-vizion/diktator.....sepse keshtu PD nuk do e kete perkrahjen popullore!
Por ne po vertetojme te kunderten..populli e perkrahu,sado qe kakaris ti gjith kohes,populli eshte me PD!

Tani ju moret vendim qe te dilni ne rruge,te abandononi parlamentin(kur i shef gjith xhuxhat e ps ne parlament duke protestu me klarineta ne goje perballe shqiponjave) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Ju do beni c'mos qe Shqiperine ta udhehiqni ju(ta vidhni/shisni)dhe gjithmone do ia arrini,si ne '97,mos u ben merak,fale nacionalizmit qorr te verioreve,fale zemergjersise se tyre Ngjalat &amp;co do jene besthyerit e sotshem!

komino

Valoris scriptorum

o hallke e munguar e prejadhjes se njeriut

o objekt studimi i darvinisteve

Nuk mund te te kundershtoj se kam frike nga ndonje nderhyrje e shoqatave te mbrojtjes se specieve ne zhdukje.

Nje informacion nga epoka e re
Ka mbaruar mesjeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ngjela eshte e vetmja rruge qe mund te te sjelle ty dhe shoket e ty ne epoken e politikes.

Kondrapedali

Kondrapedali

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Sa të nolta kto replikat. Orosh je i modh plako /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Gene, re pre e provokimit.

Mbi temën.

Ngjela faktikisht po tregohet tamam njeri i ligjit dhe i të drejtës. Fakti që ai mbron ligjin të bën të besosh në një të ardhme ligjore në Shqipëri.
Megjithatë, fakti që Topalli tentoi por nuk ja arriti të kalonte ligjin mbi Lundrimin e gomoneve tregon që PD nuk bën dot ç'ti dojë qefi. Kjo është për t'u gëzuar (ashtu siç është për t'ja dhënë kujës për tentativën e Topallit).

komino

Valoris scriptorum

Ke te drejte kontra nuk durova dot me

Po tallash fare mo ca ti bej

Pikerisht tek ty me shkoi mendja kur permenda shoqaten e mbrojtes se specieve ne zhdukje. /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk me zhgenjeve kontra /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

OROSHI

Primus registratum

Un e njof Gene,prandaj me nje provokim te thjeshte e kthej ne origjine,e cila eshte:urrejtja qe ka ai per verioret!
Mund te shkruaj sa te doje postime pa fund per gabimet/trashesine/injorancen...qellimi i tij eshte krahinizmi/lokalizmi!! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ktu e paske pas hallin ti Gene? Me nxjerr se kush jan shoqatat mbrojtse? Mendova se ishte çështja Ngjela /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Sa largpamës që je more djalë. E hedh gurin në Skrapar që të shkatërrojë kullat e malokve /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

komino

Valoris scriptorum

U pika kur flet ky per provokime

A thua se ka shkruar ndonjehere ndryshe.

Se tani ju te hallkes se mungura keni bere dhe shoqate e kam frike te te pergjigjem /pf/images/graemlins/smile.gif

Une nuk jam rritur me komplekse o rrush.

OROSHI

Primus registratum

U pika kur flet ky per provokime

A thua se ka shkruar ndonjehere ndryshe.

Se tani ju te hallkes se mungura keni bere dhe shoqate e kam frike te te pergjigjem /pf/images/graemlins/smile.gif

Une nuk jam rritur me komplekse o rrush.

[/ QUOTE ]

uaaaa mami /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Shum komplekse ke,shiko shkrimet!

komino

Valoris scriptorum

dy shoqata menjehere ketu

Po kush ju tha ju se verioret jane te trashe

pse me kaq komplekse

duhet te beje pak terapi oroshi

verioret qe mbeshtesin vizionin e salinit jane vetem rreth 25% dhe jo te gjithe ata jane te trashe. Pak a shume po aq jane edhe jugoret. (BURIMI: komisioni qendror i zgjedhjeve)

Fakti qe militantet e forte i gjen ne veri lidhet me aftesine e berishes te perdore figura te retazhit kulturor kanunor te veriut qe ai i njeh mire e kane akoma efekt ne disa persona (po te njihte mire retazhet jugut do i gjente aty). I mbani mend mitingjet ku flitej per "nderin" qe nano i kish vjedhur shqiperise.
Eshte e njejta strategjite perdor oroshi ne forum. E perdor kur zgjedh emrin OROSH qe ne kulturen veriore lidhet me familjen ne thelb te kanunit. Kjo eshte nje menyre per te imponuar respekt pa e merituar por duke e vjedhur.

Si mund te vihen ne te njejten peshe te gjithe verioret apo te gjithe jugoret persa i perket vizionit mbi te ardhmen (25% jane dakort me vizionin e salinit)????????!!!!!!!!!!

A mund te ve ne te njejten peshore vizionin e oroshit me te kontrapedalit?!

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Gene, un kur nigjoj emrin Orosh më vjen ndërmend shkolla e parë e mesme Shqipe. Më vjen ndërmend patriotizmi i Mirditorve e kontributi që ata kanë dhënë për ruajtjen e integritetit dhe kulturës së Shqipërisë.

Megjithatë këto nuk kanë të bëjnë me çështjen Ngjela

ados

Primus registratum

gege e toske , jallci mallia jan nje komb me u nda sduro...
POR...kane ndryshu ligjet..Veriu eshte ne veri dhe jugu ne jug...me mire ti tregojme bathet njeri -tjetri. do te ishte me e ndershme!!

OROSHI

Primus registratum

Gene,i kam qejf grricjet tuja,sepse i bo nga fundi i postimit gjithmon /pf/images/graemlins/tongue.gif.
Nicku Oroshi mu me ka bo me teper armiq sesa miq,pra "qellimi" i perfitimit nga kjo dere e madhe,nuk me eci(ku e di ti qe une nuk jam nga ky fis?) /pf/images/graemlins/lol.gif.

Nicku yt Gene(Gene Hakman,aktor Hollywood)te ka dhene gjithashtu pak kenaqesira,besoj /pf/images/graemlins/devil.gif

Nejse,Berisha erdhi ne pushtet per t'i dhene fund maskaralleqeve te klaneve labo-lale,dhe ti kte e di shum mire.
Persa i perket klaneve te Berishes,ju e keni thene vete qe:verioret jane individuale,pra klanet e Berishes nuk ekzistojne.
Xhuxhmaxhuxhet e PS po mundohen te penetrojne(ngaqe jane te vegjel penetrojne me shpejt/kollaj)edhe tek deputetet e PD,me te njejten propagande anti-gege qe po ben edhe ti!
Nanoja i njihte mire xhuxhet e tij(sepse ishte vete xhuxh)prandaj i shante me gra/motra e fis,dhe si gjithmone,xhuxhet thone "lepe" kur vje puna tek interesi,nderin e familjes ia linin ne dore kriexhuxhit Nano!

tntn

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gifOROSHI wrote:
Nejse,Berisha erdhi ne pushtet per t'i dhene fund maskaralleqeve te klaneve labo-lale,dhe ti kte e di shum mire. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Persa i perket klaneve te Berishes,ju e keni thene vete qe verioret jane individuale,pra klanet e Berishes nuk ekzistojne. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Xhuxhmaxhuxhet e PS po mundohen te penetrojne(ngaqe jane te vegjel penetrojne me shpejt/kollaj)edhe tek deputetet e PD,me te njejten propagande anti-gege qe po ben edhe ti! /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]